Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

merhaba kızlar
bende 2008 yılında siğil oluştu ve yaktırdım
sonrasında her gördüğüm siğili yaktırmaya başladım çünkü krem cildimi tahriş edecekti.
aşımı da oldum(gardisil)
simdi 15 haftalık hamileyim uzun aradan sonra bir tane siğile benzer minicik et beni gibi bir sey var genital bölgemde...
haftaya doktoruma sorucam ama benim sansıma büyük ve rahatsz edici değiller...
ben abartıyorum hatta :)
aklınızdan sildiğinizde gidiyolar gerçekten buna inanıyorum
herhalde bir tane siğili gözden kaçırmısız
gidip onu da yaktırıcam sanırım başka bir alternatif yok( uzman oldum arttık) :)
simdi hamileyim acaba tekrar ne zaman aşı olmalıyım bilginiz varmı??

niye evlenmesin canım anlayamadım?????
evet normal doğum yapmamalı.
sonuçta mikrop hala var yani.etmez sen zayıf düştükçe yakalar bişekilde mafoldumben

slm kızlar uğrayamadım bi zamandır
nasılsınız umarım herşey yolunda gidiyordur.
MASALCIM SEN NASIL OLDUN CANIM.

niye evlenmesin canım anlayamadım?????
evet normal doğum yapmamalı.
sonuçta mikrop hala var yani.etmez sen zayıf düştükçe yakalar bişekilde mafoldumben

Esine bulaştırır çünkü o yüzden evlenemez diye düşündüm birde hpv nin vücutta hala olup olmadıgı sigil yoksa nasıl test ediliyor bilen var mı,hpv geçirmiş ve şimdi evlenmeyi düşünen bı arkadasım için soruyorum,bu kisi evlenirse esine gecer ondan kendisine tekrar gecer mü yani evlenmemeli mı

canım bırak kızı evlensin
sonuçta tedavi olursa bulaşmaz.tek şey dikkat etsin.
siğilimiz vardiye rahibemi olucaz.kaydirigubbakcemile3
bişey olmaz sezeryenle doğum yap.
insanlar sorun yokken bile tercih ediyor sonuçta.
ve bukadarda büyütmeyin tedavinizi düzgün takip ettiğiniz
sürece sorun yok.

içimden bi ses o arkadaşın senmişsin gibi geliyor diyor
ama neyse.canım sonuçta bu bekarlarında başına gelebilir.
burdakilerin yarısı bekar nerdeyse
öyleyse bile sıkma canını :enbuyukkk:

içimden bi ses o arkadaşın senmişsin gibi geliyor diyor
ama neyse.canım sonuçta bu bekarlarında başına gelebilir.
burdakilerin yarısı bekar nerdeyse
öyleyse bile sıkma canını :enbuyukkk:

Onu nerden çıkardın ben evliyim çok şükür basıma gelmedi ama arkadasın derdi var

önemli olan bebişlerin sağlığı değilmi
canım.herşeye onlar için katlanmıyormuyuz.
kaldıki çok insanın tercihi.

tabi ki bebeğin sağlığı önemli olan ama benim siğillerle sorunum diğer arkadaşlar gibi değil.
sene boyunca uğraştım ve arada herhalde iş yerinde yaşadığım strese bağlı tek tük çıkıyo.
bunun yanında düzenli smer testlerim yapılıyor ve doktor kontollerim aksamıyor.
herhalde normal doğum a engel değildir diye düşünüyorum bu durumda....

slm kızlar uğrayamadım bi zamandır
nasılsınız umarım herşey yolunda gidiyordur.
MASALCIM SEN NASIL OLDUN CANIM.

iiyim tatlımm. walla ben hergün giriorum işten fırsat buldukça 2 gündür kimse bişi yazmıodu :)) hpv ler geçtimi ne millette :)) dün ağda yaptım her zaman 15 dk süran ağda korkudan 1 saat sürdü :)) yakılan bölgede 1 siğil var ve biraz büyük yarın doktora gitcem ya yakmadan tedavi eder umarım, çünkü ankaraya gitmem icap etti. bu siğil büyük ya hemen aklıma geldi acaba siğillerinde anaç olanı varmı diye belkide diğer siğillere bu siğil neden oluodurr:)) bilim adamı olcaz hepimiz bu gidişle. bu arada sirkeden hala nefret ediorum 1 şişeyi eşimle bitirdik:)) dün bizim diyet bitt, ama yakılan yer iyileşmesine rağmen canım çok yandıı yaaa (

açıkçası ben çocuk yapacağım zaman siğilim yoksa, eee tedavimide olduysam normal doğum yaparım çocukta 16 yaşına gelinde gardasil vurdururum ben sezeryan isterdim ama o göbek hala çocuk varmış gibi duruooo, çok sinir bozucuuu

amaaan sen bana bakma sadece tahmin denemesi

masalcım bende senin gibi düşünüyorum
bitane koyu renk var bende biraz buyükçe
o biara coşuyor hemen padofilmle eziyorum başını ama
diğerleri gitti gider

bu arad önce yazmıştım demek bende çok eskiden varmış uyuyan
bende belirti bile yokken
kızımda çıktı bu şey
bilmediğim için atladım,normal siğil diye düşündüm
yanılmışım.yani kızımda 5-6 yaşlarında iken görüldü.
keşke sezeryen olsaydım diyorum şimdi.

ya çok üzüldümm daha 5-6 yaşında çıktı demek of yaaa ne kadar şanssızmışız bu illet çocuklarada geçio kesin demekk.

kizlar HPV 45 test sonucu ((((((((( regl im bitince rahim agzindaki ve digerleri yakilcak.. ama tip 45 sanirim sigil yapan cins diilmis, e bu sigiller nedir o zaman..uuffff..cok kotuyummmmmm :çok üzgünüm:mafoldumben

çok geçmiş olsun cnm...inşallah tekrarlamaz siğillerin :) imuneks'i günde kaç kere kulladın ?

asının koruma suresı 5 yıldır wurulduktan sonraaa
bı tane sıgıl cıktısaa sırke su karıstır sur yada koter yaptır

normal dogum yapamaz hpv olan bırısı sıgıller gecse bılee sezeryan en temızıdır
evlenemes dıyede bısı yok hangı zekı dıo acaba hey allahımmm
hpvv kucuk mınık noktaların brlesmesıyle olusan et parcalrı kendıne ıyı bakmassan cıkarrr
hpv wc den agdadan cınsel yolla bulasır we 500 bı kadınn da hpv war ya bıde haberdar olmayan kadınlarrr cok yaygın bır rhatsızlık

arkadasına sole ewlence beye ası yaptırsınnn nıe neden nıecın dersede ewlence ksı korunma amaclı desın bende sıgıl war demesn sorun fılan olur dıeee bıde 6 ayda bı smaer testı yptırsın hastanede ssk oduo ası olsun esı we arkadsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…