Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

yakılan yerler iyileşsin bende başlıcam sirkeye. elma sirkesimi yoksa üzüm sirkesimi? buün aktara gidip cıvan perçemi ada çayı alcam. 1 ay sonrada kontrolüm var doktor bidaha tekrarlayacağını sanmıorum dedi ama ne önerirse onu yapacağım,yeterki bidaha çıkmasın. warya benim göremediğim birçok siğil warmış. aynayla baktımda doktor benim görmediğim yerleride yakmış çünki. koterden sonra karnımda tuaf bi hoşnutluk hissediorum sanırım rahmimine hafiften çıkarıp yaktı:)) iyiki beni uyutarak yapmış bu işlemi yoksa nasıl katlanabilirdim ki bilmiyorumkismile

sewgılı masal sırke olayına gelınnce 10 aya yakın zamandır bence cıkmıyor cok sukur ben bır haftada bır ıkı haftada bır pamuga sırke dokup suruyorm o kadar ... her banyodan sonrada batıcon su tentırıyot seklındekı losyonu kullanıyorm o kadrrr
sana tawsıeyem onermıs oldum akıntın ıcın cıwan ppercemı we ada cya rahmı temızlıo akıntına ıyı gelıcektır emın oll
su an ıcın yapman gereken saglıklı beslenmeyı sıgıl cıkcak mıs korkusundan uzaklasman olur cunku saglıklı yasamayı yasam felsefesı halıne gıtrmen olur yane ben bı tane her gun kendım ıcın bunyem ıcın bır tane vıtamın alıyorm gnc urunu tawsıe edbılırm sana buyuk alıswerıs merkeslerınde satıyor 50 lık kapsuller gbı
bı de ılesme donemınde we sonrası bol meywe ye aslında hep ye
1 ay portakal suyu ıc bunu sakın aksatama sıgıl tekrar cıkması demek wuccut dırencın ne saman duserse bu da hasta olman demek o zaman cıkar hepsı o hasta olmandan kastım domuz gırbımı ws onun gbıı seler yesılı salataıyı bol ye ben burokolı sewmem sewer oldum eheueheuehue

a aşıı ollll o cok onemlı yuksek tıpere karsı

dediklerinize çok çok çok katılıyroum kızlar ilk çıktığında bu hastalıgıda bu forumuda bilseydim sizlerin tecrübelerinden faydalansaydım çok erken kurtulabilirdim daha bi tanecikken görüpte anlayamamıstım ve korkmustum acıkcası sonra sarınca her yanı mecbur kaldım ama gec kalmıstım benim gibi baskaları da gec kalmasın cabuk kurtulsun diye bende iyileşsem bile bu forumu bırakacağımı düşünmüyorum herkese çok teşekkürler..

slm MRS.. bende bu pisikolojik durumdan kendimi kurtaramadım o kadar çok soru işareti varki beynimde kafayı yicem birazdaha bu konuşmaları okursam çok üzülüyorum ve sıkıntı yapıyorum alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile2benneyaptımki:CüvCüv:

meraba asta haklısın hastalıktan çok psikolojimizi etkilemesi yoruyor aslında bizi 2 kere koter oldum hala 2 tane var şimdi 2 hafta içinde tekrar olucam ve yine canım acıcak zaten o masaya oturmak ayrı bir eziyet nasıl bi hastalıkmış diyorum bazen bizde helin yada madam çiçek gibi kurtuluruz inş. bunları takip etmek bile yorucu hepimize geçmiş olsun

Kızlar sizler bir yerde buluştunuz sürekli iletişim halindesiniz ama ben gibi genital herpes olan hiç yokmu sitede ya ben kimle konuşcam. genital herpes hastası olan ve evli olan birileri bana ışık tutsa yol gösterse. bekarım ve korkuyorum evlenmekten...lütfeeen sessiz kalmayın. öpüyorum hepinizi

yawruuu ben ama sana dedım vırosıl krem al dedım ıkı 3 ahfta kullan dedım bol meywe suyu ıc dedımmm vucut dırencını yusek tuttarsan yane vıtamın alırsan cıkmazz bendede warkıı tedavısı bol vıtamın alman korkucak bısı yokkı o kremı al kullannnn

bısı olursa bana yazzz msj at ozelden msn atıyorm ekle oldumu optum

canım burada bize öneren arkadaş elma sirkesi
demişti.ama daha sonra başka biri üzüm kullanıyorum oda iyi geliyor dedi. sanırım
pek farketmiyor. yaralar geçince ister kendine bir şişeye suyla karıştır ve
her tuvalette onunla yıka,istersende banyolardan sonra pamukla
uygula,ben artık pamuğa bolca döküp her yerime sürüyorum duş sonraları.
içerdekiler tamamen bitmiştir umarım.temizlik ve korunma çok önemli.kaydirigubbakcemile5

:uhm: MASALCIM bu arada eşinde tedavi oldumu
oda mutlaka dr a gitsin ve tedavi olsun .yoksa sende sürekli tekrarlar.:teselli:

canım benim sana çok geçmiş olsun
sana söyliyebileceğim şey tedavini eksiksiz ol
veee temizliğine özen göster.
bu aradaaaa yalnız değilsin.bak neredeyse 2-3 aydır
hiç bişeyim yok ama buradayım. iyi olunca kaçmadım yaniiiopuyorumnanaktan

:uhm: MASALCIM bu arada eşinde tedavi oldumu
oda mutlaka dr a gitsin ve tedavi olsun .yoksa sende sürekli tekrarlar.:teselli:

eşimde siğil çımadı. doktor eşinde bişi yok o zaman eğer onda siğil çıkarsa gelsin dedi. eşim hergün kontrol edio ama daha bişi görünmüo, bağışıklıl sistemi yenmiş olabilir dedi doktor. sirkeyi oda uygulayacak :)) onun bu tedbirli hali hoşuma gidioooorrrr

canım genital herpes ne demek anlat durumunu senin içinde araştıralımmm

kızlar mrb öncelikle çok geçmiş olsun :)
benim kasık bölgemde karın kısmımda koltuk altımda molluscum denilen bir hastalık varmış.doktor direk cinsel ilişki dedi ama ben cinsel birliktelikte bulunmadım hiç sinirlerim o kadar bozuldu ki elimi sudan çıkarmaz oldum...çok tiksiniyorum kendimden ve bulaşıcıymış bu hastalık bu hastalık hakkında bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurummm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…