selam arkadaşlar benimde bir sıkıntım var
bende siğil çıktı ve 4 gün önce yaktırdım ama korkuyorum ne yapmam lağzım
Geçmiş olsunnn :)
mrs virüse karşı ilaç var mıymış ya? hiç duymamıştım ben :S umarım bir an önce kurtulursun sende ama madamçiçeğin dediği gibi podofilm dene bence 2 tane diosun doktoruna söyle bence. Bende ilk sürüşte hepsini düşürdü siğillerin. Hem 2 siğil için 300 tl fazla gibi sanki :S
benimde büyük sorunum genital siğil arkadaşlar 29 yaşında evliyim ve 2 yıl önce çıktı dr.um bi krem verdi yakan bi krem onu kullandım geçti bu arada tekrar tekrar çıkmaya başladı dr. vücut belli bi süre sonra vücut ona karşı bağışıklık sistemi kazanır dedi ve 100 çeşit siğil olduğu hangisinin kanser yaptığı bilinmiyo dedi
inanın bende sizler kadar korkuyorum.rahim ağzı aşısı içinde siğil çıktıktan sonrada bi anlamı olmaz yinede yaptırıp yaptırmamak sana bağlı dedi bende yaptırmadım.ama hiç aklımdan çıkmıyo.6 ayda bi simir testi yaptırıyorum.ve şuan 2.çocuğuma hamileyim hamileliğimde siğil vardı ama kendiliğinden geçti.gebelikte oluyomuş biyerde okumuştum lütfen yeni bi bilgi varsa bana yardımcı olun
mrs cim sen hiç padofilmi denedinmi?
bence bi denekaydirigubbakcemile5
madamçiçek cim denemedim de makatın iç duvarındaaa( kullanamazsın dedi dr .. ille de yakmamız lazımmış içeri süremezmişim bu kısımda krem kullanamazmışım falan filan ince deri ya makat iç duvar ondan korkuyo tahriş olur diye.. ayrıca tam orda hemoraid kanalları olurmuş onlarda incecik derili damarlar ( hani hemoroid olanların o damarlar kan topluyo ya tam orası) o yüzden patlatırsın falan dedi bana..[/QUOTE
canım ben senin dedğin yere asit bile sürdüm. padofilm zaten hiç yakmıyor.
hem haftada bir kez sürülüyor. bazı eczacılar bilmiyor bunu.
bence sen bunu mutlaka dene. para tatlı dr için önermez tabii.
sadece 20 küsüre kurtula bilirsin.
kesenede canınada yazık valla.
:teselli:
madamçiçek cim denemedim de makatın iç duvarındaaa( kullanamazsın dedi dr .. ille de yakmamız lazımmış içeri süremezmişim bu kısımda krem kullanamazmışım falan filan ince deri ya makat iç duvar ondan korkuyo tahriş olur diye.. ayrıca tam orda hemoraid kanalları olurmuş onlarda incecik derili damarlar ( hani hemoroid olanların o damarlar kan topluyo ya tam orası) o yüzden patlatırsın falan dedi bana..[/QUOTE
canım ben senin dedğin yere asit bile sürdüm. padofilm zaten hiç yakmıyor.
hem haftada bir kez sürülüyor. bazı eczacılar bilmiyor bunu.
bence sen bunu mutlaka dene. para tatlı dr için önermez tabii.
sadece 20 küsüre kurtula bilirsin.
kesenede canınada yazık valla.
:teselli:
gerçektenmi peki nasıl sürdün yani elinlemi ileri dogru sürdün tüm makat krem olmazmı ve bu seferde saglam deri tahriş olmazmı?? nasıl sürücem ben adam ben masadayken bile zorla acıp bakıyo kaslar sıkı ya orda ben parmagımla sürmeye calısırken bütün krem dısarı falan akmazmıı?
gerçektenmi peki nasıl sürdün yani elinlemi ileri dogru sürdün tüm makat krem olmazmı ve bu seferde saglam deri tahriş olmazmı?? nasıl sürücem ben adam ben masadayken bile zorla acıp bakıyo kaslar sıkı ya orda ben parmagımla sürmeye calısırken bütün krem dısarı falan akmazmıı?
doktor doru solemışşşşş cunku aldara krem olsn padofılm sosıyon olsn asıt olsn hepsde ıcerıye temasssss etmıyooooo bana bunu 2 tane doktor soledı gercekten de yakılması grekıyooo yaktırmak daha mantıklııı yane ılla cok cok korkuosan dondursun doktor bu sprey sıkıyo o yane ama koter bence daha ıyı hı bu aradaaa ıcerıye kremın solısyonun ıse yaramamasının en onemlı sebebı akıntı olmasıymıs bıde ıcının ıslak olmasymıs bılınız olsn ..... benceee yanlıs bısı yapma gıt koter ol yada dndur kurtul
canlarımmm bu site bizi birbirimizi görmesekte çok özel konularımızda( kimseye anlatamadığımız) dertleşmizi ve birbirimizden yardım destek almamızı sağladı, bu siteyi bırakmayacağımmm:))herkese çok teşekkür ederimmm...
benim siğiller rahim ağzına doğru yayılmışşş doktor bu yüzden beni uyutmuş yaktırma işlemide 15 dk değil yarım saat sürmüşşş. arkadaşlar yaktırdım anesteziyle hiç acımadı, ayıldım acımadı, 4 gün oldu acımıo bence siğilleri yayılmış olanlar genel anestezi ile yaktırsın tavsiye ediorumm, çok korktum ama boşunaymışş. şimdi akıntım oluo, yanan siğiller yavaş yavaş dökülüo. hı bu arada burada çok okudum ya krem isimlerini ayıldktan sonra yarı sersemken doktoruma gittim aldora, podofilm diyeee:)) doktor bi 70 lik içmiş gibisin dedi:))şimdi iki krem verdi( anestol pomad, fucidin ) bir ay kullancam bir ay sonrada eğer gerekirse aldaro verecekmişşş bakalım neler yaşayacağız bidaha çıkmaması için napcammmm offfffffff offfffffff
selam arkadaşlar benimde bir sıkıntım var
bende siğil çıktı ve 4 gün önce yaktırdım ama korkuyorum ne yapmam lağzım
kızlarrr sıdelyanın dedıklerıne kulak werın aramızdaa ennnnnnnnnnnn tecrubelısıdırrrrr..... sırkelı su dıl ama saf sırkeyııı bende de haftada bır arada suruyorummmmm kaydirigubbakcemile5 su an olmasa bıle pamugun uzerıne dokun sırkeyı surunnnnn tawsıe ettım macunu kullanın bu arada sırkeyı surunce sankı ora beyazlıoo yane ben asıt kullandım da bı bole oluoduuu ben oncelerı katılmıyordum bu sırke olayına ama sımdı sanırım doru gbı gelıor bana
tamam canım ben ta içinde olduğunu düşünmedim.ama vajinaya doktor tarafından uygulandığını biliyorum. dr`um eğer olursa içinde benim uygulamam gerek
dışına kendin uygula demişti.podofilm krem değil görünüşte batikona benziyor.kulak pamuğu ile uygulanıyor.ama asit gibi asla yakmıyor acıtmıyor.
umarım acil çözüm bulursun. kaydirigubbakcemile5
canlarımmm bu site bizi birbirimizi görmesekte çok özel konularımızda( kimseye anlatamadığımız) dertleşmizi ve birbirimizden yardım destek almamızı sağladı, bu siteyi bırakmayacağımmm:))herkese çok teşekkür ederimmm...
benim siğiller rahim ağzına doğru yayılmışşş doktor bu yüzden beni uyutmuş yaktırma işlemide 15 dk değil yarım saat sürmüşşş. arkadaşlar yaktırdım anesteziyle hiç acımadı, ayıldım acımadı, 4 gün oldu acımıo bence siğilleri yayılmış olanlar genel anestezi ile yaktırsın tavsiye ediorumm, çok korktum ama boşunaymışş. şimdi akıntım oluo, yanan siğiller yavaş yavaş dökülüo. hı bu arada burada çok okudum ya krem isimlerini ayıldktan sonra yarı sersemken doktoruma gittim aldora, podofilm diyeee:)) doktor bi 70 lik içmiş gibisin dedi:))şimdi iki krem verdi( anestol pomad, fucidin ) bir ay kullancam bir ay sonrada eğer gerekirse aldaro verecekmişşş bakalım neler yaşayacağız bidaha çıkmaması için napcammmm offfffffff offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?