kızlar nasılsınız helıncım madamcıcekcım sıdelyacım mrscım hepınız ıyısınız umarım uzun zamandır gıremıodum yenı kısıler gelmıs uzuldum onlara adınada ama gecıcek emın olsunlar:) mrs sende takma kafana bak ben koter oldum eve bı geldım makatta sıgıl kalmıstı belkı senınde unutulmustur ben onu anlatmıstım ya sırkeyle gecırdım ama sen dayanamıodun sanırımo yuzden doktora gıdınce bakar ama bende doku bozukluuda olmus senınde belkı oledır bende sureklı yenıden mı cıktı dıodum ılk bı ay ama bısey yokmus halende yok 2.5 ay oldu tekrarlamadı cok sukur ama hıc kafama takmamaya basladım sende ole yapmaya calıs canım tekrarlarsada ılk seferkı gıbı olmucak daha kolay olcak koter az olduu ıcın bunu unutma dua ediyorum senın ıcınopuyorumnanaktan
bende yarın dr a gidiyorum kontrole bakalım benim anladığım gibi bu siğiller daha 1 ay olmasına rağmen yenidenmi çıktı( şimdi dr bana bi daha yakıcazmı dicek yaa
peki böyle az olduğunda yeni çıktığında falan kremleri kullanabiliyormuyum??onlar işe yararmı ben çok zor iyileşmiştim tekrar koter tekrar uğraşmak çok korkunç geliyo hemde 1 ay arayla(
umarım korktuğum kadar kötü değildir bana dua edinn..
canım sağolopuyorumnanaktan.
çok şükür ben artık bu topiğe girmesem konuyu unutucam.
yani bir gittiler,pir gittiler. hiç yok
ama sürekli tuvalette sirke sürüyorum pamukla. birde demiştim ozaman
podofilm bana yaradı.20 gün önce bir kıpırtı olur gibiydi ezdim başını bu ilaçla.
darısı tüm arkadaşlara.kaydirigubbakcemile5
hepinize çok teşekkür ederim çok rahatladım, bir saat sonra doktorda ravdövim var bakalım acıyacakmıııı:)) artık çok korkmuyorum tek korkum eşime bulaştırmaktı, sanırım bulaştıda( aşı lacağım tabi eşimde. bu arada sirkeyide deneyeceğim. çörek otu balıda, çam balını ve vitaminide bide helinciğimin söylediği çaylarıda. tekrar teşekkürlerrrrrrrr
üffffffff kızlar doktora gittim ve bana bu siğilleri hemen yakmamız gerek yayılmış dedi.peki dedim ama 5 saat hiç bişi yememem gerekiomuş çnkü beni uyutacakmış.ay deli olcammmm ne uyutması dedimm, dayanamazsın çok acır dedi, lokal yapalım bari dedim lokal olmaz dedi. kısacası yarın sabah 9 da narkoz alcam ilk kez( umarım bişi olmaz. beni rahatlakmak içinmi sööledi bilemicem ama 5 dakika sürcek dedi. çok kızgınımmmm kendimeee, kendime bakmadığım için (
Bu aradaa bu sirke olayını anlayamadım ben ya. Sirkeyi siğile mi sürüyorsunuz? Yoksa siğiller gittikten sonra tekrar çıkmasın diye mi sürüyorsunuz? :S
dr kontrolüne gittim .. ve tahmin ettiğim gibi 2 adet siğilim yakmamışlar... o kadar acı çektim (( ve söylemedi bile sanırım unutmuş ama unuttumda demiyo biliyosunuz benimkiler makatta yaygındı ve içeriye dogru giden kısımda kalmış çok ince yerdeydi kanama yapardı falan diyo bana ne diyo anlamadım şimdi tekrar yapıcak diger yerler iyileştiği için.. sevindirici haber yeniler çıkmıyo 1 aydır ama eskisini tekrar yakmak lazım vee 300 tl (((
ondan sonrada bana bir ilaç vericekmiş günde 5 adet 5 gün kullanıcam virüse karşı dedi.. aslında uçuk tedavilerinde kullanılırmış ama hpv ye de iyi geldiği görülüyor diyor dr um..
evettttttttt gittim doktora ve yaktı siğilleri:)) hiç bişi hatırlamıorum. yaygın olduğundan genel anestezi yapmış zaten 15 dakikada bitmiş.şimdi iyiyim ağrı, acı yokkk. 1ay ilişki yasak, 1 ay sonra kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?