Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kıslar dun farkettıım cok korkuyorum nedır bu delı olucam vajına dudaklarımda beyaz yag bezesı gıbı bır suru tırtırlı seyler nokta nokta seklınde cıkmıs nedır bunlar sıgılmıdır yag bezesımıdır yada baska bıseymı boyle bır durumla karsılasan varmı dudak ıcınde beyaz beyaz lekelerr offff ......bu arada bekarım cınsel hayatım yok gıbı...:

hepinize çok teşekkür ederim çok rahatladım, bir saat sonra doktorda ravdövim var bakalım acıyacakmıııı:)) artık çok korkmuyorum tek korkum eşime bulaştırmaktı, sanırım bulaştıda ( aşı lacağım tabi eşimde. bu arada sirkeyide deneyeceğim. çörek otu balıda, çam balını ve vitaminide bide helinciğimin söylediği çaylarıda. tekrar teşekkürlerrrrrrrr

bende yarın dr a gidiyorum kontrole bakalım benim anladığım gibi bu siğiller daha 1 ay olmasına rağmen yenidenmi çıktı ( şimdi dr bana bi daha yakıcazmı dicek yaa

peki böyle az olduğunda yeni çıktığında falan kremleri kullanabiliyormuyum??onlar işe yararmı ben çok zor iyileşmiştim tekrar koter tekrar uğraşmak çok korkunç geliyo hemde 1 ay arayla (

umarım korktuğum kadar kötü değildir bana dua edinn..

kızlar nasılsınız helıncım madamcıcekcım sıdelyacım mrscım hepınız ıyısınız umarım uzun zamandır gıremıodum yenı kısıler gelmıs uzuldum onlara adınada ama gecıcek emın olsunlar:) mrs sende takma kafana bak ben koter oldum eve bı geldım makatta sıgıl kalmıstı belkı senınde unutulmustur ben onu anlatmıstım ya sırkeyle gecırdım ama sen dayanamıodun sanırım o yuzden doktora gıdınce bakar ama bende doku bozukluuda olmus senınde belkı oledır bende sureklı yenıden mı cıktı dıodum ılk bı ay ama bısey yokmus halende yok 2.5 ay oldu tekrarlamadı cok sukur ama hıc kafama takmamaya basladım sende ole yapmaya calıs canım tekrarlarsada ılk seferkı gıbı olmucak daha kolay olcak koter az olduu ıcın bunu unutma dua ediyorum senın ıcınopuyorumnanaktan

canım sağolopuyorumnanaktan.
çok şükür ben artık bu topiğe girmesem konuyu unutucam.
yani bir gittiler,pir gittiler. hiç yok
ama sürekli tuvalette sirke sürüyorum pamukla. birde demiştim ozaman
podofilm bana yaradı.20 gün önce bir kıpırtı olur gibiydi ezdim başını bu ilaçla.
darısı tüm arkadaşlara.kaydirigubbakcemile5

krem dedın bı aldara warrr aldara krem her yere temas etmıyo bence o kadar etkılı oldunu dusunmuyom koterd deım gbı daha etkılı ama ıyı bı ısık we doktor ıyı gorurseeee bıde sen kendıne ıyı bakmıyosn balık yıyomusun sut ıcıomusun yemenı yıomuun sebze meywe gunluk tutktmen onmelı bak bana
bı tane sabah balık yag kapsulumu ıcıom
sabah kawaltısı yapmzdım yapıyorm bıde yumurta yıorum artık :) oglen yemeklerını atlamıyormmm artık
cervılax asımı oldummm
gnc urunlerı wıtamınnı kullanıyorm, bıde aktardan aldım dırenc yukselten macunnn kullanıyorm
artık takmıyommm umursamıom kendımee yenı ugraslar buldummm

EYER SIGIL CIKIYOSA WEYA DR GORMEDI DYELIM NSEEE TEKRARLIOSA BILKI UNUTMAAAAA VITAMIN EKSIKLINDENDIRRRR

ASLINDA sirkelerı suya ınanıyorm ben bıraz ılk zamanlar karsı cıkmıstım bılıyosunuz daha sonra ben merak ettmm nası bısı dıe bılıyosunuz ılk sıgıl cıktında bende 20 25 tane sıgıl wardı we ben doktorun bna soledı asıt kullanıyodm kulak copule nokta atısı yapıodmmm ole bısı gıbı geldı ıyı gelebılcenıdusunuorm su an ıcın cunku beyazlatıo ben onu gordum

padofılm solısyona gelnce haftada bır suruldu ıcın cok kulalnıldın daaa tahrıs ettıooo dıkkakttt edınn nn

bu kadar seyı yogun olarak kullanmaa tabı en azından bol 1 2 lt ılık su içç bobrekg cok yorar bu kadar sey bılgın olsn

üffffffff kızlar doktora gittim ve bana bu siğilleri hemen yakmamız gerek yayılmış dedi.peki dedim ama 5 saat hiç bişi yememem gerekiomuş çnkü beni uyutacakmış.ay deli olcammmm ne uyutması dedimm, dayanamazsın çok acır dedi, lokal yapalım bari dedim lokal olmaz dedi. kısacası yarın sabah 9 da narkoz alcam ilk kez( umarım bişi olmaz. beni rahatlakmak içinmi sööledi bilemicem ama 5 dakika sürcek dedi. çok kızgınımmmm kendimeee, kendime bakmadığım için(

Çok mutluyum yaaaaa..
Pzartesi günü doktora gitmiştim podofilm ilaç sürmüştü. Şimdi bir baktım bütün siğillerim gitmiş nerdeyse. 2 tane büyük vardı onlar tamamen düşmüş. 5 6 tane ne çok büyük ne çok küçük vardı onlarda gitmiş. sadece 2 tane leke gibi çok küçük kaldı. Belki onlarda izdir tam anlayamadım. Haftada bir bu ilaç sürüldüğü için pztsi doktora gidicem. Belki pztsine kadar da gider iyice. Amaa nerdeyse hiçbişi kalmamış çok şaşırdım yaa.
ınş hepinizinki geçer kızlar.
masalll bu arada doktoruna güveniyor musun? Neden genel anestezi yapmak için ısrar etmiş ki :S Çok mu yaygın :S Sanırım senin 2. çııkışıydı o yüzden de olabilir. Şimdiden geçmiş olsun ohh uyuya uyuya bişi hissetmeden kurtulursun siğilerinden işte :))
Siğilleri aldıranlar aşı vurulmayı ihmal etmesinler bence. Şu anda bunun için durumum yok ama elime para geçer geçmez vurulucam inş. Herkese acil şifalar

Bu aradaa bu sirke olayını anlayamadım ben ya. Sirkeyi siğile mi sürüyorsunuz? Yoksa siğiller gittikten sonra tekrar çıkmasın diye mi sürüyorsunuz? :S

kaçakgirl nolur nolmaz bir doktora görünmende fayda var. Yağ bezesi gibi diyorsun ama oda siğil olabilir çeşit çeşit çünkü. Mesela benimkiler et beni gibiydi kahverengi renkteydiler ama bazı arkadaşların ten renginde çıkmış. Yani farklılık gösterio. Daha fazla zaman geçmeden bir doktora görün bence.

canım benımde genel anestezıyle oldu yaygın olduu ıcın dayanamam dıye daha rahat oluyor korkma uyandıgımda acı cekmeyım dıye ben uyudktan sonra lokalde yapmıs yoksa dayanamazsın cok fazla var demıstı korkma yanı öle daha rahat oluyoralkisalkisalkis

Bu aradaa bu sirke olayını anlayamadım ben ya. Sirkeyi siğile mi sürüyorsunuz? Yoksa siğiller gittikten sonra tekrar çıkmasın diye mi sürüyorsunuz? :S

canım benım sıgılerden bırını koterden sonra doktor unutmustu bende bı daha gıdene kadar yayılmasın dıye baska bı sıtede sırkeyı okudum pamukla beklettım gece koyup sabaha kadar sabah dustu bı dahada cıkmadı sımdı ara ara suruyorum sırkeyı yıne ama bazı arkadaslarda hergun kullanıo faydası var gıbı gorunuyoropuyorumnanaktan

ben bu sirkeyi sanırım BOCUK tan duymuştum .ogünden beri sıksık
tuvalet ve banyo sonrası pamuğa sürüp özel bölgeme ve arka kısmıma sürüyorum.
inanın çok faydası oldu. tekrarlamadı en azından.
tşklr BOCUK cümopuyorumnanaktan

kullanmanın hiç zararı yok maddiyatta yok.
tavsiye ederim.:lepi:

evettttttttt gittim doktora ve yaktı siğilleri:)) hiç bişi hatırlamıorum. yaygın olduğundan genel anestezi yapmış zaten 15 dakikada bitmiş.şimdi iyiyim ağrı, acı yokkk. 1ay ilişki yasak, 1 ay sonra kontrol

dr kontrolüne gittim .. ve tahmin ettiğim gibi 2 adet siğilim yakmamışlar... o kadar acı çektim (( ve söylemedi bile sanırım unutmuş ama unuttumda demiyo biliyosunuz benimkiler makatta yaygındı ve içeriye dogru giden kısımda kalmış çok ince yerdeydi kanama yapardı falan diyo bana ne diyo anlamadım şimdi tekrar yapıcak diger yerler iyileştiği için.. sevindirici haber yeniler çıkmıyo 1 aydır ama eskisini tekrar yakmak lazım vee 300 tl (((

ondan sonrada bana bir ilaç vericekmiş günde 5 adet 5 gün kullanıcam virüse karşı dedi.. aslında uçuk tedavilerinde kullanılırmış ama hpv ye de iyi geldiği görülüyor diyor dr um..

mrs cim sen hiç padofilmi denedinmi?
bence bi denekaydirigubbakcemile5

a.s. geçmiş olsun canım. umarım birdaha tekrarlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…