4 çocuğa nasıl cesaret ettin tebrik ederim... Çocuğum yok ama doğurmaya da gönlüm yok. Yani yapabileceğimi sanmıyorum...Iste benim olayim burda basliyor malesef dogam geregi biraz stresli bi insanim herseyi kafaya takan tiztiz mukemmelliyetciyim diyebilirim sırf Boyle bi insan oldugum icin fibromiyalji oldum ustune Dort küçük çoçuk en buyugu daha yeni okula basladi biraz yiruyorlar beni
Benimde kadin dogumcum cok iyi necla hanim ama oda onkolojiye yonlendiriyor.Benimde cok memnun oldugum bi kadin dogumcum var cok pozitif bana iyi geliyor bendemi Doktoruma gitsem ama kadin dogumcular hpvden ne kadar anliyor yani bunun bide onkoloji kismi var
Canım Leep hangi durumlarda yapılıyor acabaTakip diyecek 3 ayda :)
Ilk iki cocugum isteyerek pilanli oldu iki küçük nasil oldu hala anlamadim emziriyordum korunuyordum bi bakiyorum hamileyim baktim olacagi yok kordonlari baglattim he de sezreyan Dort tane ust uste4 çocuğa nasıl cesaret ettin tebrik ederim... Çocuğum yok ama doğurmaya da gönlüm yok. Yani yapabileceğimi sanmıyorum...
Bu cinler biyopsi de cikiyor degilmiCin3 kansere çevirmeden önceki evre... Genelde cin3 çıkınca yapıyorlar... Cin3 olup smear temiz gelenler oluyor bende bunu çözemiyorum....
Evet canımBu cinler biyopsi de cikiyor degilmi
Anladim canim sen istanbuldasin degilmiEvet canım
Hayır canımAnladim canim sen istanbuldasin degilmi
Bende smear de enfeksiyon dan kurtulamıyorum 3.smear kontrolüm de yine enfeksiyon çıkıyor antibiyotik kullanıyorum ama geçmiyorCin3 kansere çevirmeden önceki evre... Genelde cin3 çıkınca yapıyorlar... Cin3 olup smear temiz gelenler oluyor bende bunu çözemiyorum....
Kronikleşmiş işte bundan çok muzdarip kadın var maalesef...Bende smear de enfeksiyon dan kurtulamıyorum 3.smear kontrolüm de yine enfeksiyon çıkıyor antibiyotik kullanıyorum ama geçmiyor
Kronikleşmiş işte bundan çok muzdarip kadın var maalesef...Bende smear de enfeksiyon dan kurtulamıyorum 3.smear kontrolüm de yine enfeksiyon çıkıyor antibiyotik kullanıyorum ama geçmiyor
canım adet dışı bir kanama normal değil miyom yada kist yoksa şayet. İnş bişey çıkmaz ama stresten de olabilir
Bugun kolposkopi oldum ama icerden rahimde kanama varmis kanama Dan birsey goremedi tampon koydu icerden dikis attigini soyledi barca aldi bi ay sonra sonuc kafayi yiyecem bu kanama neden oldu aranizda Boyle birsey olan varmi kanuni ye gittim doktor okadar ilgisiz okadar dusuncesiz ki iki de bir sende birsey var diyip duruyor kanama neden oldu dedim normalmi dedim normal degil diyor ama nedenini bilmiyorum diyo sonucu bekliycez dedi.unuttum soylemeyi Ben kordonlarimi baglattim usts uste dort sezeryan gecirdim ondan olabilirmi acaba
Kronikleşmişse zor geçiyor 3 lt su iç karnıbahar kürü araştır bana iyi gelmiştiKronikleşmiş işte bundan çok muzdarip kadın var maalesef...
Siğil yapan tipler ile kanser hücresine çeviren tipler farklı, hpv nin tam 150 çeşidi var, bende yüksek tip Hpv51 var mesela.. Kalan 149 hpv tipi de bulaşabilir... Hpv51 i vücut yok edince sadece Hpv51 için bağışıklık kazanmış oluyorsunuz yani 149 tipe vücudunuz açık ve bulaşabilir. O kdr dikkat etmeniz lazım işte...
Banim doktorum bu zaten vucutta olur hep ama negatıf olabilir demişti. Kafama takılan bu hep bizi bir köşede bekleyecek mi yani bağışıklık düştüğü an baş gösterecekmiBen rakamsal olarak kacim bilmiyorum ama benim ki kansere ceviren turunden.gecen yillarda cin 3 ile konizasyon oldum.6 ayda 1 smear yaptirdim hep bu sure zarfinda temiz cikti.simdi ki 6 aylik aralikta tekrar cin2 ye kadar ilerlemis.sigil olan turunu bilmiyorum ama kansere ceviren hpv vucudtan gitmiyor sinsice bekliyor sanirim
Konizasyon yapıldığında hangi hpv tipi vardı bu arada tipleme yaptırsan iyi olur, yeni hpv virüsü bulaşmış olabilir vücuduna... Hangisine bağışıklık kazandın hangileri bulaşabilir öğrenmiş olursun... Bide cinsellik yaşıyorsan ve eşin tedavi olmazsa farklı hpv taşıyıcısı ise onları sana bulaştırıyor işte... Eşinde tedavi olmalı...Ben rakamsal olarak kacim bilmiyorum ama benim ki kansere ceviren turunden.gecen yillarda cin 3 ile konizasyon oldum.6 ayda 1 smear yaptirdim hep bu sure zarfinda temiz cikti.simdi ki 6 aylik aralikta tekrar cin2 ye kadar ilerlemis.sigil olan turunu bilmiyorum ama kansere ceviren hpv vucudtan gitmiyor sinsice bekliyor sanirim
Bazı Dr ler vücutta bekliyor diyor bazıları ise tamamen vücuttan atılıyor diyor...Banim doktorum bu zaten vucutta olur hep ama negatıf olabilir demişti. Kafama takılan bu hep bizi bir köşede bekleyecek mi yani bağışıklık düştüğü an baş gösterecekmi
Pazartesi biyopsi olacagim.aslina bakarsaniz ben bilmiyorum dosyam 2008 den beri doktorumda takibimi o yapiyor.o muhakkak biliyordur gittigimde sorucam.Konizasyon yapıldığında hangi hpv tipi vardı bu arada tipleme yaptırsan iyi olur, yeni hpv virüsü bulaşmış olabilir vücuduna... Hangisine bağışıklık kazandın hangileri bulaşabilir öğrenmiş olursun... Bide cinsellik yaşıyorsan ve eşin tedavi olmazsa farklı hpv taşıyıcısı ise onları sana bulaştırıyor işte... Eşinde tedavi olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?