Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

4 çocuğa nasıl cesaret ettin tebrik ederim... Çocuğum yok ama doğurmaya da gönlüm yok. Yani yapabileceğimi sanmıyorum...

4 çocuğa nasıl cesaret ettin tebrik ederim... Çocuğum yok ama doğurmaya da gönlüm yok. Yani yapabileceğimi sanmıyorum...
Ilk iki cocugum isteyerek pilanli oldu iki küçük nasil oldu hala anlamadim emziriyordum korunuyordum bi bakiyorum hamileyim baktim olacagi yok kordonlari baglattim he de sezreyan Dort tane ust uste

Cin3 kansere çevirmeden önceki evre... Genelde cin3 çıkınca yapıyorlar... Cin3 olup smear temiz gelenler oluyor bende bunu çözemiyorum....
Bende smear de enfeksiyon dan kurtulamıyorum 3.smear kontrolüm de yine enfeksiyon çıkıyor antibiyotik kullanıyorum ama geçmiyor

Ben rakamsal olarak kacim bilmiyorum ama benim ki kansere ceviren turunden.gecen yillarda cin 3 ile konizasyon oldum.6 ayda 1 smear yaptirdim hep bu sure zarfinda temiz cikti.simdi ki 6 aylik aralikta tekrar cin2 ye kadar ilerlemis.sigil olan turunu bilmiyorum ama kansere ceviren hpv vucudtan gitmiyor sinsice bekliyor sanirim

Banim doktorum bu zaten vucutta olur hep ama negatıf olabilir demişti. Kafama takılan bu hep bizi bir köşede bekleyecek mi yani bağışıklık düştüğü an baş gösterecekmi

Konizasyon yapıldığında hangi hpv tipi vardı bu arada tipleme yaptırsan iyi olur, yeni hpv virüsü bulaşmış olabilir vücuduna... Hangisine bağışıklık kazandın hangileri bulaşabilir öğrenmiş olursun... Bide cinsellik yaşıyorsan ve eşin tedavi olmazsa farklı hpv taşıyıcısı ise onları sana bulaştırıyor işte... Eşinde tedavi olmalı...

Banim doktorum bu zaten vucutta olur hep ama negatıf olabilir demişti. Kafama takılan bu hep bizi bir köşede bekleyecek mi yani bağışıklık düştüğü an baş gösterecekmi
Bazı Dr ler vücutta bekliyor diyor bazıları ise tamamen vücuttan atılıyor diyor...

Pazartesi biyopsi olacagim.aslina bakarsaniz ben bilmiyorum dosyam 2008 den beri doktorumda takibimi o yapiyor.o muhakkak biliyordur gittigimde sorucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…