- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
- 103
Değişiyor genelde siğil yapanlar düsük riskli oluyor ama bende yüksek riskli ve siğil yapıyordu.Siğil yapanlar da kanseronijk hpv mı
Aynen benimde yüksek siğil yapıyor yaktırıyorum tekrarlıyor ama şuan sadece vulva da var kasıklarda iç tarafta yokDeğişiyor genelde siğil yapanlar düsük riskli oluyor ama bende yüksek riskli ve siğil yapıyordu.
Onlar icin duoderm yada verrutol krem kendin kullanabilirsin bi doktoruna sor istersen canım 10 tl falandı krem ic kısımda değilse koterden iyidirAynen benimde yüksek siğil yapıyor yaktırıyorum tekrarlıyor ama şuan sadece vulva da var kasıklarda iç tarafta yok
Benimde makat bölgemde cıktı ama ben ilişki yasamadım ordan. O yüzden içerde olur mu olmaz mı onu bilemiyorumProktolog bir doktor yaptı genel cerrahlar bakıyor genelde makata . 4,5 tane vardı koterle yakıldı 3 aydir kontrole gidiyorum yeni çıkan yok ama bağışıklığın düşerse tekrar yeni siğil çıkma ihtimali var dedi 1 yıl kontrol altında olmanızın sebebi bu ama iyileseceksiniz merak etmeyin dedi benim eşimle anal ilişkim olmuştu ama ilişki olmasada temas bile yeterliymiş doktor söyledi krio değil koter yaptırın diyor benim doktorum daha etkiliymiş . Ama en onemlisi bagisiklik sistemimizi guclu tutmak iyi beslenme iyi uyku egzersiz ve gerekirse ek takviye
Canııım çok sevindiiiiim hayırli olsuuun. Sevgilin için üzüldüm umarım iyidirEve hpv dna negatiftir diyor zaten bende de yuksek tip vardi daha oncede diger tiolere bakimisti darisi herkesin basina inşallah amin
Tsk ederim canim Allah razi olsunCanııım çok sevindiiiiim hayırli olsuuun. Sevgilin için üzüldüm umarım iyidir
Sevgiliniz nasıl oldu inşallah daha iyidirTsk ederim canim Allah razi olsun
Canim tsk ederim sordugun icin cok sukur dun uyandirdilar 11 gunden uyutuyorladi Allahima cok sukur dun gozlerini acti tepki vermiyor su an ama genel durumu iyi gibi gozukuyor yani tepkisizlgini 11 gunden beri yasadigi travma ilaclara ve uyimaya bagli olarak yorumluyorlar inşallah adim adim daha iyi olucak Allahim tum sifa bekleyen lere sifa versin insallah hayurli kapilar acsin rabbimSevgiliniz nasıl oldu inşallah daha iyidir
Amin inşallah daha da iyi olur. Nerde şifa bekleyen varsa Rabbim şifalar versinCanim tsk ederim sordugun icin cok sukur dun uyandirdilar 11 gunden uyutuyorladi Allahima cok sukur dun gozlerini acti tepki vermiyor su an ama genel durumu iyi gibi gozukuyor yani tepkisizlgini 11 gunden beri yasadigi travma ilaclara ve uyimaya bagli olarak yorumluyorlar inşallah adim adim daha iyi olucak Allahim tum sifa bekleyen lere sifa versin insallah hayurli kapilar acsin rabbim
Amin canimAmin inşallah daha da iyi olur. Nerde şifa bekleyen varsa Rabbim şifalar versin
Yaaaa ciddi misin canımçok çok sevindim hepimize umut oldu cidden darısı başımıza sende hangi tip vardı? Neler yaptın burda bize bahseder misin biraz ? Kaç ayda negatif oldun ?
Merhaba, siz hangi doktora gittiniz kolposkopi için ve sonucunuz ne çıktı ?Benim eylul 15 kolposkopi var istersen biraz bekle eger benim cin1 gerilemezse alma bosa 1600 para vermistim ben gerilerse bir dene
Canım beklemedeyim sonuçlarım çıkınca yazacağımCanım senin 1 ay öncesine kadar kontrol durumun vardı,ne oldu nedir netice var mı herhangi bir durum?
Canım beklemedeyim sonuçlarım çıkınca yazacağımunutmayıp sorduğun için teşekkürler umarım negatif sonucu alırım dua edin kızlar Rabbim tez zamanda hepimize şifa versin kurtulalim bu virüsten
Hpv virüslerini aldıktan 1 hafta sonra test yaptırsak testlerde belli oluyor mu kızlar
Kuluçka süresi oluyo, kaç ay, kaç yıl sonra çıkıyor diye okudum aaaa dedim nasıl oluyor, bende 1 ay sonra test yaptırdım çıktı mesela....benim 3 gün içinde belli olmuştu canım
canim benimde genital vulvada var aceba aceba hangi doktorda yaktryosunuz cildiyede mi ve buyumesini bekleyip sonra mi yaktryosunAynen benimde yüksek siğil yapıyor yaktırıyorum tekrarlıyor ama şuan sadece vulva da var kasıklarda iç tarafta yok
Kuluçka süresi oluyo, kaç ay, kaç yıl sonra çıkıyor diye okudum aaaa dedim nasıl oluyor, bende 1 ay sonra test yaptırdım çıktı mesela....
Ben hep kadın doğuma gittim bu sefer doktorum cildiye görsün dondursun dedi ona gittim doktor birden bu siğil dedi cildiyeci onayladı kaç oldu yakıyor siğil testi de çıktı nasıl değil anlamadım değişikcanim benimde genital vulvada var aceba aceba hangi doktorda yaktryosunuz cildiyede mi ve buyumesini bekleyip sonra mi yaktryosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?