Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Aynen benimde yüksek siğil yapıyor yaktırıyorum tekrarlıyor ama şuan sadece vulva da var kasıklarda iç tarafta yok
Onlar icin duoderm yada verrutol krem kendin kullanabilirsin bi doktoruna sor istersen canım 10 tl falandı krem ic kısımda değilse koterden iyidir

Benimde makat bölgemde cıktı ama ben ilişki yasamadım ordan. O yüzden içerde olur mu olmaz mı onu bilemiyorum

Sevgiliniz nasıl oldu inşallah daha iyidir
Canim tsk ederim sordugun icin cok sukur dun uyandirdilar 11 gunden uyutuyorladi Allahima cok sukur dun gozlerini acti tepki vermiyor su an ama genel durumu iyi gibi gozukuyor yani tepkisizlgini 11 gunden beri yasadigi travma ilaclara ve uyimaya bagli olarak yorumluyorlar inşallah adim adim daha iyi olucak Allahim tum sifa bekleyen lere sifa versin insallah hayurli kapilar acsin rabbim

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin inşallah daha da iyi olur. Nerde şifa bekleyen varsa Rabbim şifalar versin

Yaaaa ciddi misin canım çok çok sevindim hepimize umut oldu cidden darısı başımıza sende hangi tip vardı? Neler yaptın burda bize bahseder misin biraz ? Kaç ayda negatif oldun ?

Canım senin 1 ay öncesine kadar kontrol durumun vardı,ne oldu nedir netice var mı herhangi bir durum?

Canım senin 1 ay öncesine kadar kontrol durumun vardı,ne oldu nedir netice var mı herhangi bir durum?
Canım beklemedeyim sonuçlarım çıkınca yazacağım unutmayıp sorduğun için teşekkürler umarım negatif sonucu alırım dua edin kızlar Rabbim tez zamanda hepimize şifa versin kurtulalim bu virüsten

Amin canım benim inşallah nepnegatif habelerini alırızda bu sefer sevinçten ağlarız Rabbim şifa kere şifa versin

Kuluçka süresi oluyo, kaç ay, kaç yıl sonra çıkıyor diye okudum aaaa dedim nasıl oluyor, bende 1 ay sonra test yaptırdım çıktı mesela....

kuluçka olayı fakan hikaye diye düşünüyorum ben ya o kadar bulaşık bir şey ki şap diye yapışıp kalıyor

canim benimde genital vulvada var aceba aceba hangi doktorda yaktryosunuz cildiyede mi ve buyumesini bekleyip sonra mi yaktryosun
Ben hep kadın doğuma gittim bu sefer doktorum cildiye görsün dondursun dedi ona gittim doktor birden bu siğil dedi cildiyeci onayladı kaç oldu yakıyor siğil testi de çıktı nasıl değil anlamadım değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…