Ben yaktirdim iste koterle ilk gun yuzune bakamadim oraninBoşuna uyutmayalım boyle de duser diyor ama çok sancılı bir sürec. Inan yakildığındaki halini görsen için acırdı
Sakin ol lütfen, biz hangisi var hangisi yok emin bile değiliz. Çünkü bazı testler 2 bazısı 10 bazısı daha fazla tipi tarıyor belki bende farklı tiplerde vardır ama yapılan test onu bulamıyordur. Sakin ol zor bi süreç olsada gececek inanın. Smear biyopsi kolposkopi asla ihmal etmeyin illa ki gececek inanın. Bagısıklığınızı güclü tutun. Sonuclarınız kötü gelse bile umutsuz olmayın. Sigara alkol sınırlayın mümkünse bırakın. 1 sene sonra tekrardan tipleme yapın emin olun illa ki atacaksınız. Rahim ağzınızda bozulma varsa korkmayın leep olun doktorunuzun tavsiylerine uyun gecmis olsunAranızda içinde 16 olmak üzere 4 tıp hpv olan ve tedavi gören yokmu arkadaşlar,4 tane yüksek riskli tıp olması beni çok korkutuyor lütfen yardımcı olun
Var canim cok kadin var 1den fazla tipi tasiyan benim tanidigim var bide 3 tip tasiyo ona leep tarzinda bisey yapildi artik temiz ciktigi ucin 6 ay arayla konrtolleri 1 sneeye arayla oldu bir sikinti cikmadi burdada var 1den fazlq tipi tasiyan var ama hatirlamaymiyirum onlarda siteye girmiyorlar galibaAranızda içinde 16 olmak üzere 4 tıp hpv olan ve tedavi gören yokmu arkadaşlar,4 tane yüksek riskli tıp olması beni çok korkutuyor lütfen yardımcı olun
Doktor konizasyon yapalım diyor risklisin dedi cin 2 ti geçmiş bazı bölgeler dedi bende 2 ay müsade istedim hem başka doktor araştırıyorum hemde bitkisel tedaviye ağırlık veriyorum deflayn araştırıyorum açlık oruçlarına başladımNiye oolmuyosun canim doktorlar ne diyo
Cin 2 yi gecmis demek cın3 demek leep isteyin arastırın derim. Defla cın3 icin değilDoktor konizasyon yapalım diyor risklisin dedi cin 2 ti geçmiş bazı bölgeler dedi bende 2 ay müsade istedim hem başka doktor araştırıyorum hemde bitkisel tedaviye ağırlık veriyorum deflayn araştırıyorum açlık oruçlarına başladım
Nasil kendilginden gecmis iylesmis anlam8ndami bide aclik orucu noluyo canim nasil bir faydasi varDoktor konizasyon yapalım diyor risklisin dedi cin 2 ti geçmiş bazı bölgeler dedi bende 2 ay müsade istedim hem başka doktor araştırıyorum hemde bitkisel tedaviye ağırlık veriyorum deflayn araştırıyorum açlık oruçlarına başladım
Cin2ydi bazi bolgelere gecmis demek istemedi mi?Cin 2 yi gecmis demek cın3 demek leep isteyin arastırın derim. Defla cın3 icin değil
Bende anlamadımC
Cin2ydi bazi bolgelere gecmis demek istemedi mi?
Doktorun adi neydi bende sadi konukta oldum kolposkopi kadin dogumvuyle gorusmedim ama kolposkpoi yapan lar cok acimazsiz ve cok kotu davrniyolar ben gittim bana gec uxan dedide ortu hep kandi dedim orasi kanli nasil uzaniyim aa oylemi deyip degistirdi yani insallah steril yapiliyodur dimi ya bu girdi simdi aklima cikmazÇok tes ederim leep ten sonra vücut kendini temizlio sanırım,en azından virüsün yapmış olduğu bozuk dokuyu ortadan yok edio,kalanida bağışıklık sistmine kalmış,bu arada randevumu 22 gün önceye çektim,bkrkoy Dr Sadi daha önce randevu verdi,nasıl iyi bı doktordu anlatamam,sukrettim halime orda,bı gebe hiv tasiyo ,hamile ve bebeğe geçmiş ,emziremiycekmis asla ve bunu doktorlara söylememiş,şükretmek lazım bunu anladım ,kolonoskopi olucam şimdi ibs için herşey yolunda gider ins çok sağolun kizlar iyiki varsınız
Ben nedense sterilize edildiğini cok düşğnmüyorumDoktorun adi neydi bende sadi konukta oldum kolposkopi kadin dogumvuyle gorusmedim ama kolposkpoi yapan lar cok acimazsiz ve cok kotu davrniyolar ben gittim bana gec uxan dedide ortu hep kandi dedim orasi kanli nasil uzaniyim aa oylemi deyip degistirdi yani insallah steril yapiliyodur dimi ya bu girdi simdi aklima cikmaz
Ama oyle olsa olurmuki yaBen nedense sterilize edildiğini cok düşğnmüyorum
Yani düşünsene sana hadi yat dediği yerin örtüsünü bile değiştirmemiş. Bu durumda zaten sterilizasyon ne durumda az cok belli oluyorAma oyle olsa olurmuki ya
Evet ama iicimize soktuklari cihazlari streil ediyorlarmi onu anlayamiyorum yani hizli hizli aliyorlar ard arda islem yapiyolar o kadar cik zamanda nasil steril.yapiyoarldir ama onun vajinasindan çıkarıdigini baskasina sokarmi acabaYani düşünsene sana hadi yat dediği yerin örtüsünü bile değiştirmemiş. Bu durumda zaten sterilizasyon ne durumda az cok belli oluyor
Umarım dikkat ediyorlardırEvet ama iicimize soktuklari cihazlari streil ediyorlarmi onu anlayamiyorum yani hizli hizli aliyorlar ard arda islem yapiyolar o kadar cik zamanda nasil steril.yapiyoarldir ama onun vajinasindan çıkarıdigini baskasina sokarmi acaba
Of tostosi kafamda taktiklarim nette okudujlarim yetmiyormus gibi bide bunu dusunuyorum.kac saatir inetnette okuduklarimi hpvden sonra aptal gibi oakdar cok sey okduumdki zihnimden cikaramiyirum hafizami sifirlamak istiyorum ilk ogremdgim gunler okadar okudum okadar makaleler okdudum aklimdan cikarmaoyiurm okduuklarkmiUmarım dikkat ediyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?