• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhaba arkadaşlar bel ağrısı ve gecmeyen akintim şikayetiyle bende de smear hpv istendi,sonuçlar pozitif 16 olmak üzere tam olarak 4 tane yüksek risk tıp çıktı,beynimden vurulmusa döndüm,beni İst kanuni sultan devlet jinokoloji onkoloji bölümüne sevkettiler bir ay sonra kolposkopi yapilicakmis,10 ay öncede boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ,aklımı yitirmek üzereyim ,ya varsa ya yayildiysa ,üstelik iki hafta öncede şiddetli karın ağrısı ve ishal şikayetiyle acile gittim genel cerrah ibs olduğunu söyledi,bundan bile huylaniyorum,rahmimdede ağrı var iki gündür muayene sonrası oluştu,böle 4 tıp olanlar varmı niye bukadar çok bende deliricem yardımcı olun lutfen

Merhaba arkadaşlar bel ağrısı ve gecmeyen akintim şikayetiyle bende de smear hpv istendi,sonuçlar pozitif 16 olmak üzere tam olarak 4 tane yüksek risk tıp çıktı,beynimden vurulmusa döndüm,beni İst kanuni sultan devlet jinokoloji onkoloji bölümüne sevkettiler bir ay sonra kolposkopi yapilicakmis,10 ay öncede boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ,aklımı yitirmek üzereyim ,ya varsa ya yayildiysa ,üstelik iki hafta öncede şiddetli karın ağrısı ve ishal şikayetiyle acile gittim genel cerrah ibs olduğunu söyledi,bundan bile huylaniyorum,rahmimdede ağrı var iki gündür muayene sonrası oluştu,böle 4 tıp olanlar varmı niye bukadar çok bende deliricem yardımcı olun lutfen
Merhaba cok gecmis olsun 1den fazla tip tasiyan kadin cok var ve hpv bir cok kadinda var sakin ol yeni ogrendigin icin seni cok iyi anliyorum inanilmaz tepki verip napcagini bilemiyosun ama yani vucudunda olan butun olumsuz luklari o acidan dusunuyosun bende cikan bir sivikceyi bile ona yorar olmustum normal simirin temizmi bu arada temizse cok endisenlenme kolposkopi yapilir cin1 e cikan sonuc 6 ay arayla takip oneriyolar ama cin 2 cin 3 se ufaj bir islem yapiliyor iliskin varsa korunarak devan edersen enfejsiyonu daha rahat atarsin bagisikligina odakalnip kendine kendine iyi bakarsan sorun kalmaz

Merhaba hanımlar herşeyi kafama takar oldum bu yaz çocuklarımla tatile gidicem bende hpv var benden havuza havuzdan da başkalarına geçermi yada bunu önlemek için ne yapabilirim klor hpv yi engeller mi tampon taksam korur mu ?siz de durumlar nedir bu konuda doktor tavsiyesi alan oldu mu
Benim yaşadıklarımı kimse yaşasın istemem

Çok teşekkür ederim smear normal yazio,sadece hpv pozitif,bı ara yara gördüklerimi solemislsrdi hamile kalınca iyileşti sanırım yara oluncada pozitif çıkıp sanırım sonuclar,kronik iltihabi olanlarda pozitif cikiomus,dilerim mevlam hepimizin vücudundan bu illeti temizler ,,,

Çok teşekkür ederim smear normal yazio,sadece hpv pozitif,bı ara yara gördüklerimi solemislsrdi hamile kalınca iyileşti sanırım yara oluncada pozitif çıkıp sanırım sonuclar,kronik iltihabi olanlarda pozitif cikiomus,dilerim mevlam hepimizin vücudundan bu illeti temizler ,,,
Ileri seviyede olsaydi simirinede yansirdi zaten simirin temiz olmasi guzel bisey ben ozlellikle kactane doktora sordum bunu tabiki cok iyi dediler test sonuclarini beklemek yorucu gercekten ama sakin olmaya calis okadar cok kadinda varki sasirtici gerckten benim testimde de kronik servisit iltihap yaziyor hpv 16nin yaninda ben kadon doguma sordum bunun icin ilac vedmediniz ne kullaniyim diye biseye gerek yok dedi her kadinda gecip tekrar olan bisey demisti

İçimi ferahlattin rabbimde senide ferahlatsin inşallah,şuan daha iyiyim,iki kere kürtaj oldum muayeneleri hiç söylemiyorum bile,üstüne stres sıkıntı ,kayıplar ,vefatlar çok yoruldum,psikolojim can cekisiyodu zaten buda üstüne gelince ve hemşirenin büyük tepkisi ,çok korktum düşünün ibs oldum ,mevlam bizimle olsun inşallah Allah senden razı olsun kardesim

İçimi ferahlattin rabbimde senide ferahlatsin inşallah,şuan daha iyiyim,iki kere kürtaj oldum muayeneleri hiç söylemiyorum bile,üstüne stres sıkıntı ,kayıplar ,vefatlar çok yoruldum,psikolojim can cekisiyodu zaten buda üstüne gelince ve hemşirenin büyük tepkisi ,çok korktum düşünün ibs oldum ,mevlam bizimle olsun inşallah Allah senden razı olsun kardesim
Vallahi su an seni okadar iyi anliyorumki kotu birsey olsaydi daha ileri seviyede seni dedigin gibi senin daha fazla sinyal veriridi kanamalar seklinde uzun adetler seklinde ama yada simir temiz cikmazdi bel agirisi idrar yollarindaki iltihaptan yada yada enfeksiyondanda oluyor su an hic bisey olumlu dusunemiyosun benim ilk zmana kolumfa kizariklik oldu fakli bisey ya onu bile hpvye bagladim amailgisi yook dusunsene kacsnee var bilmiyoruz ve oyle normal bir sekilde yasamimiza devam ettik simdi ogrenince herseyden huylanir olduk emininki yaslari ileri olan teyrzlerde bile gecnleiklerinde vardir ama ozaman hpv testi diye bisey yoktu vucutlari yendi haberleri bile yook sen sakin ol Allahin izniyle kotu bisey cikmaz ciksa bile ordaki bolge temizlenir sonra bagisikliklgian dikkat edersin gecer Allah herkesi su mubarek gunlerde guzel haberlerle karşılaştısin insallah...

Kurtajdan sonra adetlerim yoğun parçalı ve 7 gün sürüyordu,inanın tarçın yiyip durduruyodum,sonra antibiyotik iğne fitil vs verildi yine yoğun lakin 4 gün suruyo,kafama bu takiliyo zaten,ne olduysa kanunide olduğum kurtajdan sonra oldu,mikrop kapmis olabilirim kurbanlık koyun gibi insan operasyonu yapiolar çünkü,haziranın 20 sini bekliyorum,heryerin smear sonucunada guvenmemek lazımmış ben murat Kölük dev has yaptirmistim sağlık ocağı kızdı bana hatta,dilerim herşey yolunda gider rüyamda bı kız çocuğum olmuştu ,uyandım öle mutluydumki ikinci bı evladım daha olsaydı ,kendim için değil kızıma bı kardeş olsaydı,yalnızlık çok zor eşimden başka kimsem yok ,akraba anne vs,mevlam var çok şükür,o bize yeter

Kurtajdan sonra adetlerim yoğun parçalı ve 7 gün sürüyordu,inanın tarçın yiyip durduruyodum,sonra antibiyotik iğne fitil vs verildi yine yoğun lakin 4 gün suruyo,kafama bu takiliyo zaten,ne olduysa kanunide olduğum kurtajdan sonra oldu,mikrop kapmis olabilirim kurbanlık koyun gibi insan operasyonu yapiolar çünkü,haziranın 20 sini bekliyorum,heryerin smear sonucunada guvenmemek lazımmış ben murat Kölük dev has yaptirmistim sağlık ocağı kızdı bana hatta,dilerim herşey yolunda gider rüyamda bı kız çocuğum olmuştu ,uyandım öle mutluydumki ikinci bı evladım daha olsaydı ,kendim için değil kızıma bı kardeş olsaydı,yalnızlık çok zor eşimden başka kimsem yok ,akraba anne vs,mevlam var çok şükür,o bize yeter
Sikma canini inslalah sorun cikmaz

Arkadaslar bu doktor hpyle alakali cok guzel.paylasimlar yapiyo instagramdan goze atin isterseniz umarim burda acilmisitir yukarida iki video var bu arada izlerseneiz yana kaydirin

Ay
Arkadaslar bu doktor hpyle alakali cok guzel.paylasimlar yapiyo instagramdan goze atin isterseniz umarim burda acilmisitir yukarida iki video var bu arada izlerseneiz yana kaydirin
Aay muhteşem bir anlatım.. insanın içini rahatlatıyor ne güzel doktorlar var 😍🤗

Evet canim hatta diyorki saglik ocagindaki doktorlar bilerek korkutuyoki kadinlar onemseyip konrollerini yaptirsin diye

Evet canim hatta diyorki saglik ocagindaki doktorlar bilerek korkutuyoki kadinlar onemseyip konrollerini yaptirsin diye
Evet insanı boşu.boşuna korkuya kaptırıyorlar yazık gerçekten 😒😒 Halbuki tedavisi basit sadece biraz masraflı bir durum.. ilgili ve iyi doktorlara çıksın yollarımız 🤗

Back