ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN...BEN ÖN YARGILI OLSAM BAŞTA SANA SORUNUNLA İLGİLİ YAZI YAZMAZDIM...VALLA DATLIM HİÇDE SİETEDE YENİ DEĞİLSİN...BEN ONUN HAKKINDA YALAN SÖYLÜYO YAZMIŞTIM SORUNUN HAKKINDA DEĞİL... YANİ SEN EĞER DOĞRU DÜZGÜN YAZSAYDIN HEPİMİZ BURDA SANA DAHA ÇOK YARDIMCI OLABİLİRDİK...NE DEDİN BELLİ DEĞİL NE YAZDIN BELLİ DEĞİL İNSANLAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIKÇA SEN ACAYİP ACAYİP CEVAPLAR VERİYOSUN kafamçokkarıştı...DİĞER YAZINI KOPYALADIM DİYEMİ BU SİTEM YANİ ..önce doğru düzgün açıklayıcı yaz sorununu sonra vayy millet dalga geçti deme nerden bilek senin ne oldunu :tomato:denızcek ne kadar onyargılısın ya nerden biliyorsun yalan söylediğimi..burası sıkıntıların paylaşıldığı bir alan değilmi..sanırım size denk gelmem şansızlığım olduğu...neyin gerçek neyin yalan olduğunu nerden biliyorsun sen...ilginizi çekmediyse yazmazsınız olur bitr.niye böyle bir konuyla ilgi çkeyım ya...ayrıca internet ortamında ilgi çeksem nolur çekmesem nolur..bununlamı egomu tatmın etcem kendimi...
arkadaşlar bugun doktora gittim..yarın bır operasyonla o parça alınacak..ama rahim içine girmeden..doktorun ifadesi kızlık zarına dokunmadan iyişeltirmeye çalışcaz...bimeyen arkadaşlara söylüyorum..2 regl arasında ufak kan zerrecikleri göruyorsanız, kasıklarınızda şişkinlik ağrı varsa gecikmeden doktora gidiniz...benm başıma gelen sizede olabilir..ama ilginç olan doktorların hiçbiri kızlık zarın var yok yada zarar görmüş demediler...sanırım direk ben kızmıyım diye sormak gerekıyor..bende hiç üstüne durmadım artık..şu operasyonu atlatayım ondan sonra..
esmeralda nerden anladın kandırdığımı ya...bi yazarsan çok sevincem.yanımdamıydın ben yazarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?