Vajinal muayene ve bekaret!!

sağol arkadaşım..yarın bir operasyonla o parçayı alcaklar..çok kanamam var ya sadece cnm ona sıkılıyor..çok tşk ederim...

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN...BEN ÖN YARGILI OLSAM BAŞTA SANA SORUNUNLA İLGİLİ YAZI YAZMAZDIM...VALLA DATLIM HİÇDE SİETEDE YENİ DEĞİLSİN...BEN ONUN HAKKINDA YALAN SÖYLÜYO YAZMIŞTIM SORUNUN HAKKINDA DEĞİL... YANİ SEN EĞER DOĞRU DÜZGÜN YAZSAYDIN HEPİMİZ BURDA SANA DAHA ÇOK YARDIMCI OLABİLİRDİK...NE DEDİN BELLİ DEĞİL NE YAZDIN BELLİ DEĞİL İNSANLAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIKÇA SEN ACAYİP ACAYİP CEVAPLAR VERİYOSUN kafamçokkarıştı...DİĞER YAZINI KOPYALADIM DİYEMİ BU SİTEM YANİ ..önce doğru düzgün açıklayıcı yaz sorununu sonra vayy millet dalga geçti deme nerden bilek senin ne oldunu :tomato:

iyide arkadaşım yani denızcek ben yenı üye olmadım ama sık girmiyorum ve dolayısıyla yazışmaının nasıl olduğunu bilmiyorum..okuyorum yazıyorum..birine cvp verirken biri bşka yazıyor.uyumsuzluk oluyor..ayrıca evet erkek arkadaşım5 yaş küçük buda doğruydukı..sadece fıkır almak istedim hemcınslarımden ne var bunda..ve hasta olduğumda..yarında ameliyet olcam

Neyse yanlış anlaşılmış olabilirsin bunun üzerinde daha fazla durmayalım.olabilir böyle şeyler.

ıyileşince yaz bize yine merak ederiz seni.

canım ben yeni üye olmadını farkettim onun için o yazıyı kopyaladım yoksa banane senin erkek arkadaşının yaşından başından...hala kendi eksenin etrafında dönüyosun...geçmiş olsun

nisancım bilmiyorsun sen
öyle konu açınca uykun falan gelemez
klavye başında 24 saat cvp yetiştirmen lazım millete
uyumaya yemeye içmeye hakkın yok
hele bir kaybol hemen hakkında türlü türlü şaibeler üretilir dalgan geçilir bir güzel
bundan sonra ona göre konu aç e mi canım
bak ben hiç açıyor muyum buralara konu falan

kızlık zarına dokunmadan iyileştirecez dedi diosun demekki kızsın bakiresi yani bunu anlayamadınmı o zaman

eğer yaşadığın şeyler sırasında vajinaya giriş olduysa bakire olmama ihtimalin yüksek olmadıysa bakiresin.ayrıca sağlığınla ilgili önemli bir olay varken kızlığı fln düşünmenin sırası değil.25 yşında bir kız vardı benim arkadaşımın arkadaşı btn aile kadınlar genç yaşta rahim ağzı kanserinden ölmüş doktor da evlenince hemen gelmelisin seni alttan muayene etmeliyiz demiş.kız evlenmiyorum da şu an ya bişi olursa endişesindeydi.yani bu kdr sağlık ön plandayken artık,kızlık zarını düşünmenin zamanı mı?ne yapayım ben zarı kanser olduktan sonra?tamam değer veriyoruz diyorsunuz,toplum diyorsunuz,baskı diyorsunuz ama,lütfen iş sağlık olunca düşünmeyin bunları sağlığınıza odaklanınyerimseniben

esmeralda nerden anladın kandırdığımı ya...bi yazarsan çok sevincem.yanımdamıydın ben yazarken

ben konunuzla alakalı kandırıldığınızdan bahsetmedim.
saruböceq'in erkek olması muhabebetiyle alakalı bir espri yaptım.
tekrar söyleyeyim.
saru sizi kandırmış o aslında erkek gibi bir cümle kurdum.
yani aslında atıf size değil saru'yaydı.

neyse..
geçmiş olsun size.
umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…