Vajinal muayene ve bekaret!!

insanın yaptığı hiçbirşey boşa gitmez iyisiylede kötüsüylede eminim ki geri döner...sağol canım içim çok ferah hep ama beni önemseyipte yazdığın için içim artık daha ferah.....sevgilerimle....

bencede utanmıstır ve pek ciddiye alınmadıgını düşündü oysaki bu konuda pek cogumuzun bilgisi yoktu yoksa herkes yazardı ama maalesef :1no2:

herkes tam 9 sayfa boyunca neler oldugunu anlamaya ve cevap vermeye calısmıs. kocaman ınsan sevgılısıyle arasında ne gectıgını bıle bılemıyor degıldır herhalde. sorunu anlatabılseydı yardımcı olunmaya calısırdı butun arkadaslarım adına soyluyorum bunu.rahatsızlıgına gelınce onu da anlamıs degılım. sanırım rahmınden bırkac kucuk parca sarkıyormus ve gece kan gelınce acıle gıtmıs..

merhabalar..arkadaşlar sizlere bir sorum var.bnm sevgilim bnden 5 yaş küçük..evlenmeyi düşünüyoruz..yaş farkını aştığımı düşünüyordum..ama bazen takılıyorum..siz ne düşünüyorsunuz..yazın lütfen..
konu açmış SİTEDE YENİYMİŞmiş delikafadulden 2008 DE üye olmuş konu bile açmış yorumlar yapmış.pess doğrusu yalan söyleme barii derdin neyse açıkca yaz cevapları al git

ehhh arkadasım kendi bilir biz birsey kaybetmeyiz sadece ona ayırdıgımız zaman o da ama birdaha konu actımı bir kelime bile karalamam olur biter sevgilisi 5 yas küçükmüş vahh vahhhh bence o daha cok konu acar ama kim inanır bilemem

teredüttün sebebi kişisi ortaya çıkmış bulunuyor arkadaşlar... tamam sorun varmış gerçekten demekki...dağılabiliriz arkadaşlar.... ;-))))

ya bu devirde bu teknolojik imkanlarda en azından, hala bekaretle ilgili bu tip sorular gelmesi hakkaten ilginç.. yani birleşme olduysa deilsin olmadıysa bakiresin diyen birine tam olarak sorusunun bu olduğunu söylmiş!! bi de dr niye ısrarla sordu şüphelendi mi diye telaşlanmış...

bak arkadaşım, dr senin gözüne bakıp bu kızda sevişmiş tipi var ısrarla sorayım yalan söylüyor olabilir diyecek deil.. ısrarla sormalarının tek sebebi muayene ve tedavi yöntemine karar vermeleri içindir. çünkü bakire olanlarda ve olmayanlarda farklı şekilde uygulanır... öncesinde yaşadığın tecrübelerin boyutunu ancak sen bilirsin.. bu bu kadar basit anlicağın..

geçmiş olsun

Bu ne saçmalık ya tam 11 sayfa okudum ve hiçççç bişey anlamadım ben bu nisannisandan... çorba olmuş konular karışmış...ne bu ya...offffffffffffffff....

yaa ne beceriksiz hatunlarsınız yaaa.
11 sayfada bi bekaret muayenesi yapamamışsınız.
ben burda olsaydım gece şıp diye çözerdim, klavyeye yazış tarzından anlardım ne olduğunu.
cık cık cık bi yardımcı olamamışsınız.

hee bu arada;
sizin için üzgünüm ama saruboceq erkek.
sizi kandırmış bütün gece.

ifşa oldunuz..:roflol::roflol:

:roflol:

suan sitede en kalabalik topiclerden biri olmus burasi

ay cok guldum herkesin kafasi karismis gece gece
ne diyeyim insallah arkadasin sorunu cozulmustur tabi ciddiyse

kusura bakmayın ama ben kımseyle gecenın o saatında oyun oynamadım..sonuçta tahatsızdım.süreklide kanamam vardı.üstelik buraya yenıyım..neden herkes hemen celallendı anlamadım..ilgilenen herkese de teşekkur ettım ayrıca..herşeyi açık açık yazamadım ama çoğu kişde bnm sormak istediğimi tam olarak anlamayamadı....bende herkese yetişemedim..çok krıldım ayrıca

arkadaşlar bugun doktora gittim..yarın bır operasyonla o parça alınacak..ama rahim içine girmeden..doktorun ifadesi kızlık zarına dokunmadan iyişeltirmeye çalışcaz...bimeyen arkadaşlara söylüyorum..2 regl arasında ufak kan zerrecikleri göruyorsanız, kasıklarınızda şişkinlik ağrı varsa gecikmeden doktora gidiniz...benm başıma gelen sizede olabilir..ama ilginç olan doktorların hiçbiri kızlık zarın var yok yada zarar görmüş demediler...sanırım direk ben kızmıyım diye sormak gerekıyor..bende hiç üstüne durmadım artık..şu operasyonu atlatayım ondan sonra..

kırılma hemen ama sende bayanların olduğu bir sitede sana yardımcı olmak istyene sen erkeksin demişsin sana aynısını yapsalar sen kızmazmıydın bu arada rahat olabilirsin bu sitede erkek olan şıp diye anlaşılır yazılarından bile anlalar asla kaçma bizden

denızcek ne kadar onyargılısın ya nerden biliyorsun yalan söylediğimi..burası sıkıntıların paylaşıldığı bir alan değilmi..sanırım size denk gelmem şansızlığım olduğu...neyin gerçek neyin yalan olduğunu nerden biliyorsun sen...ilginizi çekmediyse yazmazsınız olur bitr.niye böyle bir konuyla ilgi çkeyım ya...ayrıca internet ortamında ilgi çeksem nolur çekmesem nolur..bununlamı egomu tatmın etcem kendimi...

iyide arkadaşım' umudum' size yazıyorum arkadaşın profiline ilk gördüğümde bir erkek resmı vardı..daha sonra gördüm arkadaşı bebeğiyle.ben akşam kötüydüm..dikkatımden kaçmış..ustelik anlattımda..ama herkes ne kadar acımasız ya..biri yalan söyluyor diyor ötekisi başka bişiy..valla çok üzüldüm daha sonra görünce yazılanları...hastayım sonuçta kanamam vardı ve çok geç saate kadar devam edemedim..izin alarak ayrıldım ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…