• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal muayene ve bekaret!!

aprilnis

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
305
119
323
Ankara
arkadaşlar bekarım..ve rahatsızım yarın kadın doğum uzmanına gitcem.acile kaldırımlıştım cuma günü..bakıre olup olmadığımı sordular..evt dedim ama yinede doktorun birisi muayene etti..benimde tereddütüm var çok korkuyorum..bakıre olmadığımı düşünseydi doktor müdahale gerekn bir durumlada karşı karşıyaydı o an söylemezmıydı..nolur okuyun cevaplayın fikrinize ihtiyacım var.

arkadaşlar bekarım..ve rahatsızım yarın kadın doğum uzmanına gitcem.acile kaldırımlıştım cuma günü..bakıre olup olmadığımı sordular..evt dedim ama yinede doktorun birisi muayene etti..benimde tereddütüm var çok korkuyorum..bakıre olmadığımı düşünseydi doktor müdahale gerekn bir durumlada karşı karşıyaydı o an söylemezmıydı..nolur okuyun cevaplayın fikrinize ihtiyacım var.

ben anlamadım..biraz daha açıklayıcı anlatmanı istesem ayıp etmiş olurmuyum?

bende hiç birşey anlayamadım açıkçası
canım burası bir bayan sitesi
buranın bildiğim kadarıyla geneli kadın

iyide bu doktordan doktora değişir
söyleyedebilir söylemeyede bilir

yani siz bakireyim dediniz ama emin değilsinizCADIARZU
dr size vajinal müdahilede bulunmak zorundaydı ama bakire olduğunuz için müdahilede bulunamamış galiba
sizde bakire olmasam söylermiydi diyorsunuz

doğrumu anlamışım

yani acilse söylerdi galiba
siz bakire değilsiniz size bu müdahilede yapmam lazım derdi

Son düzenleme:
iyide bu doktordan doktora değişir
söyleyedebilir söylemeyede bilir

yani siz bakireyim dediniz ama emin değilsinizCADIARZU
dr size vajinal müdahilede bulunmak zorundaydı bakire olduğunuz için yapamamış galiba
gerçekten bakire olmasam söylermiydi diyorsunuz

doğrumu anlamışım

seni kutluyorum üstün zekadan dolayıŞeniz
yanlış anladıysan bittin sen amasırnaşık şey

Back