vajinal muayene ile ilgili

ceyda1199

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
23
11
arkadaslar merhabalar 1 yıldır evliyim ilk kez vajinal muayene oldum ve gercekten kendimi cok kastım doktorum da sen iliskiye girebiliyor musun diye alayci bi tavirla benimle konustu 2.kez gittigimde yine vajinal muayene etti ben bu sefer bi oncekinde cok korkup kasıldigim icin bu sefer daha beter oldum kadin yine ayni seyi soyledi sanki dalga gecer gibi. yani iliskide hicbir problem yasamiyorum fakat nedense o muayene catalina oturup o vajinal ultrasonu bana degdirdigi an kendimi kasıp kapatıyorum. sizin de başınıza geldi mi sizce normal mi bu yaşadığım durum ? dedigim gibi ilişkide hicbir problem yaşamıyorum fakat öyle bir konuştu ki benimle sanki ben eksikmişim problemliymişim gibi hissettirdi gülüyo falan yani insanı kendisinden suphe ettiriyor . bu korkumu yenmek için ne yapmam gerekiyor doktorumu değiştiricem zaten ama yeni gideceğim doktor da aynı şekilde muayene ederse ve ben yine kasarsam kendimi nasıl aşabilriim bu durumu

Herkeste olabilecek bir durum bu ve doktor yaklaşımı gercekten cok önemli.Çatalda mı iliskiye giriyor herkes acaba? Doktor iliskiyle örnekliyor.Degistirin doktorunuzu sorun sizde degil.

Herkeste olabilecek bir durum bu ve doktor yaklaşımı gercekten cok önemli.Çatalda mı iliskiye giriyor herkes acaba? Doktor iliskiyle örnekliyor.Degistirin doktorunuzu sorun sizde degil.
ay evet çok doğru söylüyorsunuz gerçekten moralimi bozdu iyice korkmama sebep oldu değiştiricem doktorumu ama bir dahakine yine kendimi kasıp kapatırsam doktorları da çok zorlamak istemiyorum kendimi nasıl rahatlatıcam bilemedim açıkçası teşekkür ederim yorumunuz için

Doktorun yaklaşımı aslında sizi germiş. Bu durumla karşılaşman çok normal. İlişkide ıslanma olayı var bunda direkt kayganlaştırıcı da sürse geriliyor insan. Kaslarını gevşek bırakmaya çalış canını acıtmaz nefes al o anda. Ben o anda hatta yandık şimdi hiç sevmiyorum diyorum doktora. Korku yaratmasın sizde de başka doktora gidin ben kasılıyorum istemsizce kendimi dersin. Bazı doktorlar küçümsüyor malesef susmayın sizde cevap verin. Hiç alışkın değilim tabii ki korkuyorum kendimi istem dışı kasıyorum dersiniz.

1 düşük yaptım sayısız muayene riskli gebelik ve doğum yaptım hala daha vajen ultrasondan kasılır titrer bacağım

İnsanın elinde olmuyor ama zamanla.bi tık alışıyor sadece bir de sakın olmak çok önemli ben olamıyorum mesela ellerimi falan koyardim

evet bir sonraki doktoruma açık açık anlatıcam zaten yaşadığım şeyi. Korkuyordum şimdi kadının sayesinde iyice travma oldu sanki

2 normal dogumum var, hala daha catalda kasarim kendimi, canim yanmaz ama o kasilma baki.

Ki doktorumla da yakin arkadasiz yani aramizda oyle yaralayici bir tavirda yoktur.

Ancak su var, cidden eli hafif olan birine denk gelirseniz cok rahat atlatabileceginiz bir surec, kendinizi buna odaklayin.

En son gittiğimde yapmayın hocam dedim korkuyorum dedim neler ettim neler dedim kastım kendimi hocacığımda sakince bekledi telkin etti. Senlik bir şey yok bence beybi doktorunu değiştir

Lütfen nasıl geçti tekrar gittinizmi benim birazdan muayenem var çok korkuyorum

Merhaba, bende çok korkuyorum bir süredir kontrollere gidiyorum her gittiğimde ağlarım çok kasmam ama illa ağlarım. devlet hastanesinde daha çok geriliyorum, hemen başkasına sıra gelsin diye acele ediyorlar daha endişeleniyorum bu yüzden özele basladim cidden korkum azaldı dedikleri içinde o şekilde düşünmeyin geçen bana da sordular ilişki de sorun oluyor mu diye dedim yo ben bu aletten korkuyorum

doktorunuzu değiştirin siiz korkutmaya gülmesine hakkı yok. kendinizi rahat hissetmediğiniz bir ortam kasılmanız normal gayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…