- 11 Mart 2018
- 991
- 647
- 103
- Konu Sahibi Gizemli3434
-
Canım 6.aydan önce ilaç vermiyorlar bebeğin organlarına zararlı olur diye dr bana öyle söylemişti14 haftalık gebeyim gebeliğin ilk başından beri idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum iki kere antibiyotik kullandım hala işe yaramadı . O enfeksiyonla birlikte maalesef kasintimda başladı hiç başıma gelmemişti burada okuyunca mantar olduğunu anladım akıntım yok durdu ama bu kaşıntı beni mahvediiyor . Hamilelikte bunun için ilaç kullanılıyor mu acaba ?
YaaaaCanım 6.aydan önce ilaç vermiyorlar bebeğin organlarına zararlı olur diye dr bana öyle söylemişti
14 haftalık gebeyim gebeliğin ilk başından beri idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum iki kere antibiyotik kullandım hala işe yaramadı . O enfeksiyonla birlikte maalesef kasintimda başladı hiç başıma gelmemişti burada okuyunca mantar olduğunu anladım akıntım yok durdu ama bu kaşıntı beni mahvediiyor . Hamilelikte bunun için ilaç kullanılıyor mu acaba ?
Bak ben hamileyken dr bana 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi dök her lavaboya gittiğinde taharet al demişti o rahatlatıyo bunu dene bebeğe de bir zararı olmazYaaaainşallah geçer . Ben de sürekli çamaşırimi değiştiriyorum falan ama burada okuduğum birkaç şeyi denerim olmazsa .
Çok teşekkür ederim. Keşke benim de ağrım olmasa fakat kasiklarim çok ağrıyor idrarımı yaparken de baya zorlanıyorum açıkçası. Bugün tekrar tahlil vereceğim bakalım inşallah biraz olsjn geçmiştir. Size de çok geçmiş olsunBende de hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu cok olmustum. Ama idrar testi verdigimde doktor anliyodu ben agri sizi kasinti gibi bi belirti vermedi. Ama idrar kokum nornalden tuhaf ve yogundu ordan anliyordum bi anormallik oldugunu. 2 ya da 3 kutu antibiyotik icmistim o zaman. Doktorum vermisti. Suan oglum 3 bucuk yasinda bi sorunumuz yok cok sukur. Doktorunuzun verdigi hic birseyden suphe duymayin hamile oldugunuz icin ona uygun dozda antibiyotik veriyorlar
Bunu denerim muhakkak teşekkür ederimBak ben hamileyken dr bana 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi dök her lavaboya gittiğinde taharet al demişti o rahatlatıyo bunu dene bebeğe de bir zararı olmaz
Ben kurtuldum 15 gun falan tedavi gordum ama. İlk asamada fitil verdi travazol kremle 1 hafta sonra baska fitil verdi antibiyotik vermisti sanirim biteral diye bi de mantar icin bi kapsül formda ilac verdi. Baya saglam kurtuldum yani cok sukur tekrarlamadıKızlar gebelikte vajinal mantar oldum dr kontrolünde fitil kullandım sirkeli su ile taharet yaptım doğumdan sonra bir süre geçmişti lakin şimdi yine başladı emzirdigim için ilaçta kullanamıyorum travazol krem sürdüm şimdi..
Ben doğumdan yapmadan önce dr bana 3 gün ara ile kullanabileceğim 1 fitil vermişti icinde 2 adet var kullanmama fırsat kalmadan doğum yaptım şimdi emziriyorum acaba o fitili kullansam bir zararı olur mu..
Bu illet mantar hastalığı olupta kurtulan varsa bir akıl versin lütfenn...
Ne mutlu size bende çok uğraştım fitil falan ama geciyo gibi oluyo sonra yine tekrarliyoBen kurtuldum 15 gun falan tedavi gordum ama. İlk asamada fitil verdi travazol kremle 1 hafta sonra baska fitil verdi antibiyotik vermisti sanirim biteral diye bi de mantar icin bi kapsül formda ilac verdi. Baya saglam kurtuldum yani cok sukur tekrarlamadı
Oyle seyler hep gecici tedavi ediyor malesefNe mutlu size bende çok uğraştım fitil falan ama geciyo gibi oluyo sonra yine tekrarliyo
Biraz araştırdım Sebamed'in genital temizleme jeli varmış o iyi geliyomus birde onu deniycem
Emziriyorum diye ilaç kullanamıyorum başka çarem yok suanlikOyle seyler hep gecici tedavi ediyor malesefbenim augmentinden olmuştu valla. O yuzden hep cipro kullanıyorum
Aa evet unutmusum o ayrıntıyıEmziriyorum diye ilaç kullanamıyorum başka çarem yok suanlik
Yilda kac kere oldunuzDoktorunuza sorun mutlaka. Kremler falan hep geçici çözüm. 1 senedir nerdeyse uğraşmama rağmen geçmiyor
Benimki kronik durum. Tedaviden sonra 1 ay rahat oldum. Sonra başa döndük. Tek fark akıntı yok. Haftada 1 krem kullanarak idare ediyorum.Yilda kac kere oldunuz
Ben dr gittim cuma günü ultrasonla alttan muayene yaptı içerde bi şey yok dedi dış tarafda var dedi ona da bir krem ve sebamed genital temizleme lesyonu verdibende ayni dert var, sirke denedim gecer gibi oldu gene başladı. bi arkadaşım sperm geciriyo dedi. denemedim dogru olabilimi acaba
Sebamed genital temizleme lezyonu kullan dr bana onu verdi bu temizler dediBenimki kronik durum. Tedaviden sonra 1 ay rahat oldum. Sonra başa döndük. Tek fark akıntı yok. Haftada 1 krem kullanarak idare ediyorum.
Mantar kasikta agri yapmaz klamidya olabilirsiniz. Cok ciddi bir labaratusrda vajinal kultur testi yada pcr testi yaptirin. Bebegede geciyor bu tarz hastaliklarÇok teşekkür ederim. Keşke benim de ağrım olmasa fakat kasiklarim çok ağrıyor idrarımı yaparken de baya zorlanıyorum açıkçası. Bugün tekrar tahlil vereceğim bakalım inşallah biraz olsjn geçmiştir. Size de çok geçmiş olsun
Bunu denerim muhakkak teşekkür ederim
Teşekkür ederim❤Sebamed genital temizleme lezyonu kullan dr bana onu verdi bu temizler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?