- 2 Kasım 2020
- 59
- 19
- 32
-
- Konu Sahibi Muallimeanne
6 yıldır tekrarlıyor ne yaptıysam kurtulamadım. Dediğinizi deneyeceğim. İnşaAllah bende kurtulurum.Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 yıl süren ve yaşam kalitesini bir hayli düşüren vajinal mantarı yendim.3 yıl boyunca fitil,probiyotik,sirke,karbonat,hindistan cevizi yağı,iyot,sarmısak,prebiyotik turşu,genital hijyen balmı,oturma banyosu,kantaron yağı gibi olası çözüm yollarını denedim.Ama bana mısın demiyordu ve asla iyileşemiyordum.Sürekli araştırdım,makaleler okudum,doktorlara danıştım .Burada birisinin BORİK ASİTLE mantarı yendiğini okudum ve ben de bu yöntemi denedim.ve inanır mısınız kökünü kazıdı.Aylardır o kadar rahatım ki anlatamam.Nasıl kullandığıma gelince internetten boş kapsül ve toz borik asit aldım.Kapsüllere borik asit doldurup vajinaya yerleştirdim.İlk kullanımda bile etkisini hissettim.3 gece kullanınca adete kadar mantar olmuyordu ancak adetten sonra yine başlıyordu.Pes etmedim.Her başladığında borik asitli fitili kullandım ve belli bir zaman sonra vajina floram tamamen normale döndü ve mantara veda ettim Darısı başınıza
Kesinlikle deneyin.Göze bile sürülen bir şey olması beni rahatlamıştı güvenirliği açısından.Hiç bir acı yanma olmuyor.Tek seferde bile mantarı temizliyor.Gece yatmadan önce fitili koyun sabaha kadar dursun .Eriyor zaten sıvı şeklinde çıkıyor gün içerisinde6 yıldır tekrarlıyor ne yaptıysam kurtulamadım. Dediğinizi deneyeceğim. İnşaAllah bende kurtulurum.
15 gün ise sizin mantarınız kronikleşmemiş henüz.bir doktora görünüp fitil kullanın bence.Borik asit son çareydi artık bende çünkü kronikleşmişti.Gebelikte asla Borik asit kullanmayın.15 gündür ben de de var çıldırıcam artıkilk fırsatta bakacağım inşallah faydası olur teşekkür ederim yalnız hamilelik için çalışıyoruz acaba kötü etki eder mi bilginiz var mı?
Kaç gram olacak şekilde koydun biraz beni korkutuyor ama biliyorum tek çözüm borik asit birde nereden aldın?Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 yıl süren ve yaşam kalitesini bir hayli düşüren vajinal mantarı yendim.3 yıl boyunca fitil,probiyotik,sirke,karbonat,hindistan cevizi yağı,iyot,sarmısak,prebiyotik turşu,genital hijyen balmı,oturma banyosu,kantaron yağı gibi olası çözüm yollarını denedim.Ama bana mısın demiyordu ve asla iyileşemiyordum.Sürekli araştırdım,makaleler okudum,doktorlara danıştım .Kadınlar Klubün de bir arkadaşın BORİK ASİTLE mantarı yendiğini okudum ve Borik Asit üzerine araştırma yapmaya başladım.Kadın doğum hekimime danıştım ve ben de bu yöntemi denedim. İnanır mısınız kökünü kazıdı.Aylardır o kadar rahatım ki anlatamam.Nasıl kullandığıma gelince internetten boş kapsül ve toz borik asit aldım.Kapsüllere borik asit doldurup vajinaya yerleştirdim.İlk kullanımda bile etkisini hissettim.3 gece kullanınca adete kadar mantar olmuyordu ancak adetten sonra yine başlıyordu.Pes etmedim.Her başladığında borik asitli fitili kullandım ve belli bir zaman sonra vajina floram tamamen normale döndü ve mantara veda ettim. Darısı başınıza(Not:Gebelik,gebelik şüphesi veya emzirme dönemlerinde kullanmayınız )
Yoğurdun çözüm olacağını düşünmüyorum.Onu da denemiştim ancak yoğurttaki bakterilerle vajina florasında olması gereken bakterilerin aynı olmadığını öğrendim.Bu sebeple uygulamayı bırakmıştım.Pazartesi randevum var bakalım ne diyecek doktor. Bu arada burada bir üyenin tavsiyesi üzerine yoğurt uygulaması yapıyorum ama çok zor oluyor cidden uygulamasırahatlattı beni bakalım bir kaç gün daha deneyeceğim.
Beni de korkutuyordu .Bu yöntemi öğrendikten yaklaşık 1 yıl sonra cesaret edebildim.Asit kelimesi ürkütüyor insanı ancak başka çarem kalmamıştı.Göze dahi kullanılabiliyor oluşu beni cesaretlendirmişti açıkcası.N11 den bitkisel 600 mg lık boş şeffaf kapsül aldım.Trendyoldan da pembe beyaz ambalajlı saf toz borik asit aldım.Boş kapsülleri doldurup gece yatmadan evvel vajen içerisine uyguladım.Kaç gram olacak şekilde koydun biraz beni korkutuyor ama biliyorum tek çözüm borik asit birde nereden aldın?
Nioli yağını günlerce denedim.Hem fıs fıs olarak sulandırıp hem de iç çamaşırına damlatarak ancak bende hiç işe yaramamıştı.borik asiti biliyordum ama kullanmaya çekindim açıkçası araştırıken nioli yağının çok faydalı olduğunu öğrendim fitil kullandım sirkeli su kullandım kremler kullandım ama her adet dönemi sonrası tekrarlardı kronik mantarım onun sayesinde geçti elhamdulillah 10 aydır hiç mantar yaşamadım
Eczanadenmi aldınız yoksa diğer yerlerdenmi çünki çoğu sahte oluyor onların bi faydası yok eczAneden almanızı tavsiye ederim şöyle yapabilirsiniz 4-5 damla nioli yağını yarım çay bardağı suyla seyreldip parmagınıza sargı bezini sarın ve parmağınısı o suya batırın onunla vajenin içini temizleyin atın tekarar başka sargı bezini sarıp temizleyin atın bunu denedinizmi bu işlemi sirkeylede yapabilirsiniz nioli yağıyladaNioli yağını günlerce denedim.Hem fıs fıs olarak sulandırıp hem de iç çamaşırına damlatarak ancak bende hiç işe yaramamıştı.
Konu başlığının sahibi benim bu aradaEczanadenmi aldınız yoksa diğer yerlerdenmi çünki çoğu sahte oluyor onların bi faydası yok eczAneden almanızı tavsiye ederim şöyle yapabilirsiniz 4-5 damla nioli yağını yarım çay bardağı suyla seyreldip parmagınıza sargı bezini sarın ve parmağınısı o suya batırın onunla vajenin içini temizleyin atın tekarar başka sargı bezini sarıp temizleyin atın bunu denedinizmi bu işlemi sirkeylede yapabilirsiniz nioli yağıylada
Borik asiti deneyebilirsiniz .Benim geçti çok şükür 3 yıl sürmüştü.Kizlar bu illet bende de basladi akinti fitille beraber artti. Psikolojim bozuldu. Gecmeyenleri gordukce uzuluyorum
Merhaba muallim anne. Bnm sorunum ne tam olarak bilmiyorum ama 9 senedir çekiyorum evlendiğimden beri. Enfeksiyon oluyorum. Antibiyotik ile rahatlıyorum. Antibiyotik bitiyor 3 gün sonra yine yanma kaşıntı devam. Borik asite bende başladım ama kaç gün kullandınız ilk başladığınız daBorik asiti deneyebilirsiniz .Benim geçti çok şükür 3 yıl sürmüştü.