Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eyer o bolgeyı nemlı we ıslak tutar sanız tabekı mantar olmamasıs ıcın bı sebep solermısınız
her gun banyodan sona ıce tuuwalaet kagıdıyla sılıyorum sona hawluyla sılıorm sac kurutma makınasıyla kurutuorum nemııı gıtsın dıe
en onemlısı doktorum bana krem werdı fıtıl werdı gectıııı ama tekrarlıo kendınıze ıyı bakmazsanız bu bır gercek
doktorum bana batıcon solısyonla temızle dedı we bıdaha hıc mantar olmadım
batıcon 9 tl HAFTADA BIR pamukla yuzumuze tonık nası suruyorsak genıtal bolgeme solısyonu bı gun suruyorm sabah yıkıorm o kadr her yerıne ıcıne bır ıkı damla damlatıom pamukla
sımdı ıyım mutluyum tawsıe ederım
ilk sorduğun soruna bir cvp veriyim evet var tiroid hastası iseniz mantar sürekli tekrar edebilir.kendimden biliyorum.
birde sanırım vur deyince öldürmüşün kuru kalması gerekli ama çölede döndürme oranında bi ph değeri var makina tutulurmu hiç yazık günah
birde pamuklu giymek lazım.ve günlük ped kullanmamanızı öneririm nemi artırıyormuş ve daha fazla mantar ortamı sağlıyor buda bildiğiniz gibi
Sürekli tekrar eden mantarın şeker hastalığı belirtisi olduğunu okumuştum,ama testlerde hiç bir şey çıkmadı.
Siz neler yapıyorsunuz mantar tekrarlandığınızda,paylaşalım.
35 yaşımdayım, ilk çıktığı günden beri de günlük ped kullanırım, hiç nemi arttırdığını görmedim, hayatım boyunca da bir defa bile mantar olmadım. Bilakis, günlük ped temizlik ve ferahlık hissi veriyor. Günlük ped kullanımının mantar oluşumunun önünü açtığına inanmıyorum. Ayrıca pek çok saten, dantel v.s. iç çamaşırının da iç ağ kısmı pamukludur zaten, yani sürekli komple pamuklu çamaşır giymeye de gerek yok, genital bölgeye değen iç kısmın pamuklu olması yeterli.
O bölgeyi temiz tutmak, ama temizlikte de abartıya kaçmamak gerekli. Her gün alınan güzel bir duş yeterli olmalı. Ben bir de kendimi bildim bileli Sebamed'in genital bölge için olan duş jelinden kullanırım çok abartmadan, sadece dış genital bölgenin yıkanması lazım, çok detaya girilirse ph dengesi bozuluyor.
Mantarlar nemli ortamları seviyorlar, havuzlar, hamamlar ki hamamlara adımımı dahi atmam, ve benzeri ortamlar mantar bulaşması için çok müsait yerler. Bir de cinsel partnerin de en az sizin kadar temiz olması lazım, onda mantar varsa sizde olmaması imkansız. Bir arkadaşımın genital bölgesinde mantar çıktı, sonradan öğrendi ki erkek arkadaşının ayağında mantar varmış, bir şekilde bulaşmış işte...O zamandan hatırlıyorum tedavisinin zor olduğunu ve uzun sürdüğünü. Bu problemle uğraşan tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum, geçmiş olsun.
ilk kez duydum böyle bişeyi.mantar sorunum var ve yedi aylık hamileyim..mantarı olupta çocuk sahibi olabilen varmı biçoğu mantar bebeğe engel dio bendede var belki konuyla alakasız ama cevaplarsınız sevinirim(((((