Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnim de idrar yolu enfeksiyonu ve kaşıntı yani mantarla başım dertte doktora gidiyorum ilaç vriyo krem travogen travazol veriyor kullanıyorum geçiyo fakat bi kaç ay içinde tekrar başlıyoo kadın doğuma dahi gittim oda ilaç veriyo ama kesin çözüm olmuyo iğrençte olsa soğan suyu da içtim iltihap için geçti ama yine başladı bitkisel çözümler bile kesin sonuç vermiyo bana doktor dar pantolon giyme ve sabun sürme demişti artık yine gidicem doktora antibiyotik istemiyorum kesinlikle bıktım antibiyotikten , bu rahatsızlıktan kurtulan arkadaslar vrsa ilaç tavsiye edrserler sevinirim ... artık oturrken bile yanma oluyo
bişey sorabilirmiyim beni aydınlatırsan sevinirim çocuğun varmı? yani bu rahatsızlığın çocuk sahibi olmaya yada geç çocuk sahibi olmaya engelmi acaba ....çok geçmiş olsun öncelikle.seni çok iyi anlıyorum.aynı dertten defalarca doktora gittim.mantar ardındanda idrar yolu enfeksiyonu bunu çok yaşadım.genital temizlik çamaşır ütüleme herşeyi denedim.jinokoloğa gittiğimde ilaç veriyordu kullanınca geçiyodu 1 2 hafta sonra yine tekrarlıyordu her ikiside.en son dahiliyeye gittim idrar yolu enfeksiyonu için doktora herşeyi anlattım ağrılı ilişki yanma kanlı idrar sonrasında mantar oluyorum dedim.iki haftalık antibiyotik tedavisi gördüm(daha öncede kullanmıştım antibiyotik) iki tane ilaç verdi doktor.mantar olmamam içinde flucan 2 hafta tek tablet.yasmin kullanıyordum bıraktım.
çok şükür 1 ay oldu hiç ses yokk.adetten olduğum gün iki adet ilaç alıyordum 6 aydır jinokolog vermişti mantar için ama yine tekrarlıyordu...bu ay onlarıda içmedim.sanırım yasmini bırakmamda çok etkili oldu.eğer doğum kantrol hapı kullanıyorsan bırak derim.
doktorlar bana öyle birşey demedi şimdiye kadar.ama biryerde okumuştum kronikleşen mantar tüplerde yıkanmaya yol açabiliyormuş.ben yeni evli sayılırım çocuğum yok.zaten evlendiğimden beri yaşıyorum bu sıkıntıyı.daha önce hiç olmadı.sen evli değilsen bence geniş bir araştırma yapılmalı kansızlık şeker testi falan yaptırdınmı?
hyr hiç yaptırmadım şeker testi fln zaten bunuda ilk defa burda duydum o kdr doktora gidiyorum insan bi söyler yha hiç öle bişey demiyolar ama ben bu sefer gittiğimde istiycem seker testi fln eevt tıkanmaya yok açtını bi kaç kişiden duydum ben şimdi den tavilerimi aksatmıyayım en iyisi tşk. ederim yardımın için
inşallahhhh
kızlar nasıl kurtulucaz öldüm dün kaşınmaktan
artık ben kendimce çözümler üretmeye başladım benimde kaşıntım çok arttığında duşa giriyorum dayanabilceğim kdr sıcak suyu genital bölgeme tutuyorum inanın çok rahatlatıyoo bi kaç kere tekrarladınızda geçiyoo baya sıcağa ayarlıyorum duş başlığını tutuyorum . Bu kaşıntıyı soğuk suyla yıkamam tetikliyor zaten üşütmekten kaynaklanıyo bide üstüne soğuksu dayanılmaz bi hal alıyoo üşenmeyin deneyin kaşıntınız artı diyelim duşa girip sıcak suyu açın dizleriniz üstüne çömelip duş başlığını güzelce tutun iç tarafına doğru inşallah sizide rahatlatırda bana dua edersiniz ben bbunu yapıyorum çünkü bi kaşıntı soğuktan oluyo ve sıcaktan cok hoşlanıyoo
ya neden oluyor anlamıyorum arastırmalarıma göre mantar rahatsızlıgı
düzensiz beslenme
cok sık yıkama sabun vs..
Iç çamasırın ıslak kalması
ve antibiotik cok kullanıldıgı dönemler.
4 aylık evliyim hep sorun oluyo bartholin ameliyatı oldum ardından bu ameliyat olmadan cok antibiotik kullandım doktorun yanlış tedavisi ardından doktorumu degiştirdim mantar neden oldu bilmiyorum pre.. Yapıo olabilir mi diyorum . Ilaçlarımı kullanıyorum ii geldi kaşıntı falan cok az ya bu sıcak suyu duydum evet ama kimisi tavsiye ediyo kimisi etmiyo aklım karışıyo hadi ilaçlar biitii ya bidaha olursam offf korkuyorum yaaaaa