Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spermkultur nasil yapılıyorKızlar bende çok çektim bundan ama eşinizde spermkültür yspsın kesinlikle ,benim eşim 3 kere yaptırdı hep mikrop çıktı yani onlardan geçiyor herseferimde 2 mizde kullandık antibiyotik
Sperm veriyor canım mikrop varmı yokmu diye laboratuvar da bakıyorlar eşim evlendimizden beri 3 kere kulandı bide erkeklerde kaşıntı yanma olmuyor anlamıyorlar biz çekiyoruz sıkıntısınıSpermkultur nasil yapılıyor
Sormasi ayip spermi nasil veriyo hastanedeSperm veriyor canım mikrop varmı yokmu diye laboratuvar da bakıyorlar eşim evlendimizden beri 3 kere kulandı bide erkeklerde kaşıntı yanma olmuyor anlamıyorlar biz çekiyoruz sıkıntısını
Aşılama ,tüp bebek için nasıl veriliyorsa öyle yani mstrbsyn Yöntemi'yle maalesef başka yolu yok ....Sormasi ayip spermi nasil veriyo hastanede
Ben kurtuldum denemek istersen dene derim :)Bunu deneyen var mı arkadaşlar?
probiyotik tedavisi nedir ???Vajinal Mantardan kurtulamıyorum diyenler Probiyotik tedavisine başlayarak bu hastalıktan kurtulabilir. Probiyotikler bu hastalığın ve bir sürü hastalığın tedavisinde kullanılıyor.
geçmiş olsun canım bende gecen ay idrar yolu enfeksiyonu oldum bu ay mantar oldum malesef şekerim yüzünden tekrar ediyor dedi doktorum ve üstüne adet oldum akşam off şuan çok kötüyümsizin geçti mi ???korkunç bir şey bıktım artık
her ay tekrarlıyor mutlaka fitil krem falan boş iş...
seba med in vajinal jeli var...doktor yazdı bana ph 3.6 falan
onunla köpürterek yıka dedi
sıcak su , ayağı falan üşütmeyeceksin...:/
cinsellik bitti resmen hem canım yanıyor hem eşim bile anlıyor artık içerisi soğuk hatun diyor(
soğan kürüne başladım işe yararsa yazarım
ha bu travazol türü kremleri de kaşıntı geçene kadar değil 4 hafta düzenli kullanmak lazımmış
şekeriniz kontrol altında değil mi bende 1 aydır tatlıyı tamamen kestim ses seda yok gibi şimdilik tabi gluforda kullanıyorum şeker içingeçmiş olsun canım bende gecen ay idrar yolu enfeksiyonu oldum bu ay mantar oldum malesef şekerim yüzünden tekrar ediyor dedi doktorum ve üstüne adet oldum akşam off şuan çok kötüyümsizin geçti mi ???
ben 2 senedir tatlı yemiyorum çayda öyle şekersiz sadece ekmek,makarna,pirinç,patates tükettiyordum şimdi onlarıda bıraktım tamamen bakalım artık...şekeriniz kontrol altında değil mi bende 1 aydır tatlıyı tamamen kestim ses seda yok gibi şimdilik tabi gluforda kullanıyorum şeker için
bseyler yapıyordur her halde :)Sormasi ayip spermi nasil veriyo hastanede
Merhaba) peki eşinizle beraber uyguluyorsunuz??eyer o bolgeyı nemlı we ıslak tutar sanız tabekı mantar olmamasıs ıcın bı sebep solermısınız
her gun banyodan sona ıce tuuwalaet kagıdıyla sılıyorum sona hawluyla sılıorm sac kurutma makınasıyla kurutuorum nemııı gıtsın dıe
en onemlısı doktorum bana krem werdı fıtıl werdı gectıııı ama tekrarlıo kendınıze ıyı bakmazsanız bu bır gercek
doktorum bana batıcon solısyonla temızle dedı we bıdaha hıc mantar olmadım
batıcon 9 tl HAFTADA BIR pamukla yuzumuze tonık nası suruyorsak genıtal bolgeme solısyonu bı gun suruyorm sabah yıkıorm o kadr her yerıne ıcıne bır ıkı damla damlatıom pamukla
sımdı ıyım mutluyum tawsıe ederım
Merhaba ) birşey sormak istiyorum, sizin yazdıklarınızı ilgim çekti,bu sprey konusunda, internetten baktım ama vajinal mantar konusunda birşey yazmiuor (sadece daraltma dogumdan sonrası yardımcı olyormuş bir tek ((size doktor mu söyledi? Bu mantar konusunda???Benimde bir zamanlar korkulu kabusumdu bu mantar
Sadece biz bayanların tedavi olmanız yeterli değil doktorum eşli tedavi olarak uyguladı ve biz sonuçtan memnun kaldık.
Doğumdan kaynaklı olarak vajina daraltıcı erosmedikal'den aldığım sensual sprey, women sprey kullanıyorum.
Hem daralma hemde hafif yakarak mantarlı bölgeyi dezenfekte ederek temizliyor ve sonuçtan çok memnunum ...
Anlık etki gösteren bu ürünlerden çift yönlü memnun kaldım ve paylaşmak istedim.... :)
) merhaba bir şey sorucam, bu losyon sadece kendine mi uygulamak gerekiyor? Yoksa eşimize de uygulamalı?eyer o bolgeyı nemlı we ıslak tutar sanız tabekı mantar olmamasıs ıcın bı sebep solermısınız
her gun banyodan sona ıce tuuwalaet kagıdıyla sılıyorum sona hawluyla sılıorm sac kurutma makınasıyla kurutuorum nemııı gıtsın dıe
en onemlısı doktorum bana krem werdı fıtıl werdı gectıııı ama tekrarlıo kendınıze ıyı bakmazsanız bu bır gercek
doktorum bana batıcon solısyonla temızle dedı we bıdaha hıc mantar olmadım
batıcon 9 tl HAFTADA BIR pamukla yuzumuze tonık nası suruyorsak genıtal bolgeme solısyonu bı gun suruyorm sabah yıkıorm o kadr her yerıne ıcıne bır ıkı damla damlatıom pamukla
sımdı ıyım mutluyum tawsıe ederım