Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım gerçekten ancak çeken anlar.4. doktorum bayağı tehlikeli bir madde önerdi bana dün ise 5. drumdaydım.Gerçi ona gitmeden önceki akşam sebamedi ilk kez kullandım bende ve 25 günlük kaşıntımı bitirdi dört beş saatliğinede olsa tekrar yıkıyorum nohut kadar kullanıyorum.Neyse dünkü dr da o maddeyi kullanacağına sirkeli su tarifi vereyim daha zararsız bir asit florayı düzenler dedi.1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi şırınga ile vajinanın içine boşalt 3 gün dedi.Valla dün yaptım abartmadan öyle fitil koyar gibi değil lavaboda yaptım.korkunç bir şey bıktım artık
her ay tekrarlıyor mutlaka fitil krem falan boş iş...
seba med in vajinal jeli var...doktor yazdı bana ph 3.6 falan
onunla köpürterek yıka dedi
sıcak su , ayağı falan üşütmeyeceksin...:/
cinsellik bitti resmen hem canım yanıyor hem eşim bile anlıyor artık içerisi soğuk hatun diyor(
soğan kürüne başladım işe yararsa yazarım
ha bu travazol türü kremleri de kaşıntı geçene kadar değil 4 hafta düzenli kullanmak lazımmış
sağol canım ilk gün biraz fazla kullandım.Şimdi sadece uzun süre dışardaysam eve gelince kullanıyorum.Şeker evet kötü oldu ama erken teşhis oldu en azından.Çok geçmiş olsun şekerin çıkması kötü olmuş,annemde ve ailesinde var.Potansiyelim var yani benimde, şimdilik çıkmadı ama ilerisini bilemiyoruz... 4-5 saatte bir yıkıyorum demişsin ya çok yıkama bence çünkü su da normalde kurutur cildi bile iyi kuruladığından emin ol.Allah yardımcın olsun...
Canım evlilikte sorun varsa herşey bahane edilebilir.Sen kendine saygını yitirme çünkü bu bir hastalık.bıktım artık inanın
zaten eşimle sorunlarım var...
bu da bitirdi artık bizi.
kadın açısından iğrenç bir şey(
eşinin bunu söyleyip uzak durması
Mantardan kurtulmak çok kolay :) geniş bir Derin Leğenin içine Su doldurup içine 5 veya 6 kaşık Himayala yani Kaya tuzu Döküp eritiyorsun Her gün Yarım saat suyun içine oturuyorsun en az 1 hafta yapılacak.. En çok 2 hafta.. Ve mantardan kurtuluyorsun...