- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
birde canım ürünü kullandıktan sonra yıkmayın öyle kalsın ürün etkisi zamanla artıyor
anladım canım..derdime bir çare olur inş dr gitmekten çok bunaldım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde canım ürünü kullandıktan sonra yıkmayın öyle kalsın ürün etkisi zamanla artıyor
tamam canım bilgin için çokk tşk ederimbenim dr da sirkeli su önermişti ama o da fayda etmedi bunu deneyeceğim
aktardan ürün almayın mümkünce profesyonel zeytin yapragı ekstratı yapan yerler var propoliste aktarlardan uzak durun çogu saglıksız
peki eczanedenmi alıcam ve nasıl kullanılıyo bu ürün
sirke zayıf bir antibakteriyel üründür etkisi düşüktür
ama sirke eger antibakteriyelse, mantari engellemek yerine, aksine mantar yapar. Cunku duydugum kadariyla bakteriler ve mantarlar birbirinden beslenirler, bakteri azaldiginda mantar artar. Bu yuzden cok yikamak temizlemek iyi degil diye biliyorum.
Arkadaşlar,
Bende de yaklaşık 2 aydır, yani ilk cinsel deneyimimden sonra başladı mantar. Koku yok, kaşıntı yok ama vajinal akıntım süt kesiği kıvamında, pirinç taneleri gibi oldu ve eşimin cinsel organı bembeyaz olmaya başladı ilişki sırasında. Elbette çok rahatsız edici ve utandırıcı. O çok sorun etmese de, koku olmadığı için... Ben rahatsız oluyorum. Temizliğime de çok dikkat ediyordum üstelik. Çamaşır değiştiriyorum her gün ve oriflame'in genital temizlik jelini kullanıyordum. Buna rağmen engel olamadım.
Elma sirkesi ve su karışımı kullanıyorum, bunlarla yıkıyorum vajinamı birkaç gündür ve içine de enjekte edip beklettim. Şu an o beyazlık gittikçe azalıyor ve tertemiz oldum uzun süre sonra ilk defa. Fakat ne kadar sürede bir uygulamalıyım bunu? Vajinamın içine zarar verip, gebe kalmamı engeller mi?
Tek korkum bu... Onun dışında çok rahatladım...
öncelikle mantardan kurtulmak için ilaçları kullanmakArkadaslar ayni sorun bnde de var kesin cozum nedir ne yapabalirz ya ((