- 17 Ocak 2013
- 70
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şu an karbonatlı su içiyorum, her sabah aç karnına. 1 ay önce yine başlamıştı benim mecburen ilaç kullandım, geçti. Karbonatı kullandıktan 1-2 hafta sonra yine akıntı olmaya başladı, galiba şu an arınma sürecinden geçiyor. Ayak mantarına karbonat zaten iyi geliyormuş. O zaman diğer mantar türlerine de iyi gelir. :) Bir gelişme olup olmadığı ile ilgili tekrar yazarım.
Sodyum bikarbonat eski tabirle cep sodası :) Deva olmadığı hastalık yok gibi bir şey düzenli olarak kullanmaya devam et faydasını görürsün. Tümörlerin bile küçülmesini sağlayan mucize bir şey.
Ben şu an karbonatlı su içiyorum, her sabah aç karnına. 1 ay önce yine başlamıştı benim mecburen ilaç kullandım, geçti. Karbonatı kullandıktan 1-2 hafta sonra yine akıntı olmaya başladı, galiba şu an arınma sürecinden geçiyor. Ayak mantarına karbonat zaten iyi geliyormuş. O zaman diğer mantar türlerine de iyi gelir. :) Bir gelişme olup olmadığı ile ilgili tekrar yazarım.