- 7 Eylül 2016
- 17
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Nuray demiralay
-
Merhaba kizlar yillardir vajinal mantar sikayetim var gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi ama bir turlu kesin sonuca ulasamadim ne yapsam olmuyor esimde bu konudan cok sikayet ediyor basina gelipte kurtulan varsa lutfen bana yardimci olurmusunuz
Sirkeyi napiyorsunuz acaba brnimde kasintim oluyo akintimda cok faxla ve kokulu mantar mi degil mi bilmiyorum da doktora gitmedim henüz acaba mantar olabilirmi kiSirke cok iyi geliyo. Pamuklu ve utulu ic camasiri giyin. Bi de t ile baslayan bi merhem var o cok iyi geliyo
Ilik su ve azcik sirkeyi karistirip o bolgeyi o suyla temizliyosunuz. Sonra durulama yapmiyosunuz. Hamileyken doktorum soylemistiSirkeyi napiyorsunuz acaba brnimde kasintim oluyo akintimda cok faxla ve kokulu mantar mi degil mi bilmiyorum da doktora gitmedim henüz acaba mantar olabilirmi ki
9 10 yıl kadar çektim ben bu hastalıktan.. ilaçlar fitiller kremler hiçbi işe yaramıyo.. anlık çözümler yalnızca..Merhaba kizlar yillardir vajinal mantar sikayetim var gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi ama bir turlu kesin sonuca ulasamadim ne yapsam olmuyor esimde bu konudan cok sikayet ediyor basina gelipte kurtulan varsa lutfen bana yardimci olurmusunuz
nasıl bir tedavi yöntemi bahsedebilirmisiniz? bende 3-4 yıldır yaşıyorum, sık aralıklarla vijinal tablet kullanıyorum 2-3 hafta sonra yine oluyor.9 10 yıl kadar çektim ben bu hastalıktan.. ilaçlar fitiller kremler hiçbi işe yaramıyo.. anlık çözümler yalnızca..
Biorezonans yöntemiyle kurtuldum ben bu hastalıktan çok şükür.. size de mutlaka tavsiye ederim.. 2 yıl olucak nerdeyse mantarsız bi hayat sürmek öyle rahat ve keyifliymiş ki.. eşiniz de şikayetçi olduğuna göre muhakkak destek olucaktır size.. detay isterseniz yardımcı olmaya çalışırım
Vücudunuza hastalık karşıtı akım veriliyo.. netten detaylıca araştırabilirsiniz.. ama bu yöntemle bu hastalıktan kurtulan tanıdığım hanımlar da var.. epey başarılı bi yöntem.. bununla birlikte tedavi sürecinde mantarı besleyen gıdalardan da uzak durmanız gereken bi diyet listeniz oluyo.. tavsiye ederim mutlakanasıl bir tedavi yöntemi bahsedebilirmisiniz? bende 3-4 yıldır yaşıyorum, sık aralıklarla vijinal tablet kullanıyorum 2-3 hafta sonra yine oluyor.
teşekkür ederim. biraz araştırdım internetten. ücreti ne civarda peki?Vücudunuza hastalık karşıtı akım veriliyo.. netten detaylıca araştırabilirsiniz.. ama bu yöntemle bu hastalıktan kurtulan tanıdığım hanımlar da var.. epey başarılı bi yöntem.. bununla birlikte tedavi sürecinde mantarı besleyen gıdalardan da uzak durmanız gereken bi diyet listeniz oluyo.. tavsiye ederim mutlaka
Ben o dönem 150 veya 175 liraya gidiyodum 10 günde bir.. ama değişiklik gösteriyo fiyat.. o dönem 250 liraya yapan da vardı. Siz bulunduğunuz ilde yapan doktor var mı onu araştırın netten. Ona göre arayıp fiyat bilgisi alırsınız.. sağlık için çok aşırı fiyatlar değil bence.. diyorum ya 2 yıldır mantarsız hayat muhteşem bi şeymişteşekkür ederim. biraz araştırdım internetten. ücreti ne civarda peki?
aynen çok fazla bi ücret değilmiş. izmirde yaşıyorum ben internette bir kaç tane doktor buldum. araştırcam bir an önce. çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Ben o dönem 150 veya 175 liraya gidiyodum 10 günde bir.. ama değişiklik gösteriyo fiyat.. o dönem 250 liraya yapan da vardı. Siz bulunduğunuz ilde yapan doktor var mı onu araştırın netten. Ona göre arayıp fiyat bilgisi alırsınız.. sağlık için çok aşırı fiyatlar değil bence.. diyorum ya 2 yıldır mantarsız hayat muhteşem bi şeymiş
Merhaba kizlar yillardir vajinal mantar sikayetim var gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi ama bir turlu kesin sonuca ulasamadim ne yapsam olmuyor esimde bu konudan cok sikayet ediyor basina gelipte kurtulan varsa lutfen bana yardimci olurmusunuz
mrblar, aynı sıkıntıyı yıllarca çekmiş biri olarak deneyimlerimi paylaşmak isterim. Gittiğim doktorlar hep ilaç ve fitil tedavisi önerdiler ancak bir süre sonrasının aynı oluyordu. Ben de araştırıp doğal yöntemler denemeye karar verdim ve başarılı oldum. Vajinal mantardan kurtulmanın ilk yolu orayı temiz ve kupkuru tutmaktan geçiyor ve de oraya temas eden iç çamaşırımızın en azından o bölümünün pamuklu olması gerekiyor. Sonrasına gelince doğal ve organik elma sirkesi ve evyapımı yoğurt bizim mucizemiz. Günde 2-3 kere bir yemek kaşığı sirke konmuş bir bardak suyla vajinamızı yıkamamız ve ek durulama yapmamamız gerekiyor. hatta mümkünse günde bir kere aynı ölçü de sirkeli suyla vajinal lavman çok faydalı olacaktır.Bunun haricinde günde 2-3 kere doğal ev yoğurdu ile vajinamızı yıkamalıyız ve gün için de yiyebildiğimiz kadar çok evyoğurdu veya ev yoğurdundan yapılmış ayran tüketmeliyiz. Bir de günde 2 litre limonlu su içmemiz gerekiyor. Bunlara ilaveten bir yemek kaşığı organik elma sirkesi konmuş bir bardak suyu da içmeyi ihmal etmemeliyiz. Şekerli ve karbonhidratlı ürünlerden mümkün mertebe uzak durmalıyız. Ben vajinal mantardan ve akıntılarımdan düzenli olarak bu doğal yöntemleri yaparak kurtuldum ve hiçbir zararını da görmedim. Artık alışkanlık haline geldi sorunum çözülmesine rağmen elimden geldiğince de arasıra uyguluyorum.Merhaba kizlar yillardir vajinal mantar sikayetim var gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi ama bir turlu kesin sonuca ulasamadim ne yapsam olmuyor esimde bu konudan cok sikayet ediyor basina gelipte kurtulan varsa lutfen bana yardimci olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?