- 3 Aralık 2015
- 21
- 10
- 18
- Konu Sahibi Seher ASYA
-
teşekkürler mutlaka denicem kurtulmak istiyorum sürekli tekrar ediyor gerçekten ve sınır bozucu bır durum .sMerhaba ben de böyle bir sorun yaşadım iki kez birinde doktor fitil verdi esimle gördük tedaviyi ama akıntı olduğu dönemler başlayacak gibi olunca ben sirke kullanıyorum hemen kesiyo bana gore güvenilir kullandım daha önce, hiç bisi olmuyor, bir kaba yarı yarıya sirke ile su koyun ve tuvalette bir iki kez içine girebilecek şekilde carpin avucunuzun içine doldurup, tamamen silmeyin yüzeysel tuvalet kağıdı ile silin her gün bi iki kez yapın geçiriyor kimi hastaya doktorlar içine enjekte edin diyor zararlı degil yanma çok az oluyor bir iki sn içinde geçiyor.
tamamen mi geçiriyor sırkeyı bırakınca tekrarlaması gerı mı donuyorSirkeli ılık su kullanın Her tuvalete gittiğinizde hiçbirşeyiniz kalmayacaktır ben öyle kurtuldum
Allaha Şükür tamamen kurtuldum zaten doktorum ya ilaç vericem ya sirkeli su kullan dedi bu arada ben elma sirkesi kullandımt
tamamen mi geçiriyor sırkeyı bırakınca tekrarlaması gerı mı donuyor
saol canım kullanıcam mutlaka bende elme üzüm fark edr mı ki kurtulduguna sevındıım canım gercekten darısı herkesın her rahatszlıgı olanın basına ınsallahAllaha Şükür tamamen kurtuldum zaten doktorum ya ilaç vericem ya sirkeli su kullan dedi bu arada ben elma sirkesi kullandım
yazarım tabiki canım teşekkürler tekrarBir süre kullandıktan sonra fayda görüp görmediğini yazarsan sevinirim
Evet çok sinir ediyor maalesef , daha önce doktora gittigimde alttan muayene etti kanadı bir daha gitmemek için direndim korktum çünkü, elma sirkesi kullandım ve gecirdi ,geçene kadar kullan orda azalan yararlı bakterilerin yeniden oluşumunu sağlıyor, bağışıklık dusunce antibiyotik kullanınca cikiyor, kaşıntı bitince bırak geri gelmiyor mantar.bir de yoğurt ye bol bol daha hızlı iyileşir ped kullanma o donemde..eğer sirke de ise yaramazsa gyno canesten var fitil tek kullanımlık ertesi gün bisi kalmıyor reçetesiz alınabiliyor mu bilmiyorum.bakire isen eczaciya sor kullanman sakıncalı mi? Beslenmede sıkıntı var bakire iken çok çıkmasında ya da antibiyotik kullandin bir de cinsel bölgeyi kopukleyerek yıkama ..teşekkürler mutlaka denicem kurtulmak istiyorum sürekli tekrar ediyor gerçekten ve sınır bozucu bır durum .s
teşekkürler uzun uzun anlatmışşsın saol gercekten su sırkeyı deneyıcegım bıraz uzun zamandır gorulmuyor suan mantar oyuzden daha baslamadım sırkeye,bakıre oldugum ıcın doktorda agızdan ılaç vermıstı yoksa oradan kulllanım ıcıın ılaç verecektı zararlı sanrm oyuzden vermedı ,yogurt her hatrladıkca yıyorum,ilaç pek kullanma alışkanlıgım yok zaten bırden orataya cıktı bu hastalık bende blmıyorum valla ne sebeple ne ıcın olusur ılerde rıskı varmı brseye falan..Evet çok sinir ediyor maalesef , daha önce doktora gittigimde alttan muayene etti kanadı bir daha gitmemek için direndim korktum çünkü, elma sirkesi kullandım ve gecirdi ,geçene kadar kullan orda azalan yararlı bakterilerin yeniden oluşumunu sağlıyor, bağışıklık dusunce antibiyotik kullanınca cikiyor, kaşıntı bitince bırak geri gelmiyor mantar.bir de yoğurt ye bol bol daha hızlı iyileşir ped kullanma o donemde..eğer sirke de ise yaramazsa gyno canesten var fitil tek kullanımlık ertesi gün bisi kalmıyor reçetesiz alınabiliyor mu bilmiyorum.bakire isen eczaciya sor kullanman sakıncalı mi? Beslenmede sıkıntı var bakire iken çok çıkmasında ya da antibiyotik kullandin bir de cinsel bölgeyi kopukleyerek yıkama ..
İlerde tedavi edilmezse ilerliyor tupleri tikiyor diye okumustum o yuzden ben de hemen müdahale etmeye calismmistim.teşekkürler uzun uzun anlatmışşsın saol gercekten su sırkeyı deneyıcegım bıraz uzun zamandır gorulmuyor suan mantar oyuzden daha baslamadım sırkeye,bakıre oldugum ıcın doktorda agızdan ılaç vermıstı yoksa oradan kulllanım ıcıın ılaç verecektı zararlı sanrm oyuzden vermedı ,yogurt her hatrladıkca yıyorum,ilaç pek kullanma alışkanlıgım yok zaten bırden orataya cıktı bu hastalık bende blmıyorum valla ne sebeple ne ıcın olusur ılerde rıskı varmı brseye falan..
valla doktor bana ılactan baska bırsey vermedı kesmstı snra 2 kere fln tkrarladı camasıra fln dıkkat edıyorum daha pek gozukmedı ınsallah gozukmezdeİlerde tedavi edilmezse ilerliyor tupleri tikiyor diye okumustum o yuzden ben de hemen müdahale etmeye calismmistim.
Kızlar merhaba,daha önce de ilk başıma geldiğinde yazmıştım sorunun ne olduğunu doktora gıttım ve vajinal mantar fakat bu sürekli kendini tekrar ediyor kaşınıyorum beyaz beyaz mantarlar çıkıyor sürekli bi akıntım var camasırım temız kalmıyor namaz kılamıyorum bu yuzden ben bu vajınal mantardan nasıl kurtulurum nasıl önlem alırım yardım edebılecek olabılır mısınız .s
Mrb arkadasım öncelikle Çan'ını bu kadar sıkmaya değmez.Ne kadar rahat olursan o kadar çabuk çözüme ulaşırsın.öncelikle o bölgeyi kupkuru tutmaya ve çamaşırını her gün değiştirmeye özen göstermelisin. sonrasında ö bölgeyi günde 2-3 kere bir yemek kaşığı elma sirkesi karıştırılmış suyla yıkamanı ve durulamamalı öneririm. Günde 2-3 kere de olsa yoğurt sürüp yıkmanı tavsiye ederim. Buun dışında 2 litreye yakın limonlu su içmeni ve bir bardak suya bir kaşık elma sirkesi karıştırıp içmeni tavsiye ederim. Ve de yiyebildiğinkadar doğal ev yoğurdu ve sarımsak tüketmen çok faydalı olacaktır. Tuvaletten sonra sadece peçeteleyle silmek mantarı kötü etkiler daha da yayılmasına sebep olabiiriyice temizlenmedi için. önemli olan sabun, şampuan ya da o ara içinuygunolan jellerle değil normal zamanda zasece suyla oranın temizlenmesidir. Sirke yoğurt uygulamasının başarılı olacağın düşünüyorum, kaşıntı için diğer arkadaşların da söylediği Travazol kremi ben de uyguladım ve memnun kaldım.her şeyden önemlisi oranın kupkuru kalması veremiz çamaşır giymek, sonrasında bahsettiğim doğal tedavi yöntemleri canım...Kızlar merhaba,daha önce de ilk başıma geldiğinde yazmıştım sorunun ne olduğunu doktora gıttım ve vajinal mantar fakat bu sürekli kendini tekrar ediyor kaşınıyorum beyaz beyaz mantarlar çıkıyor sürekli bi akıntım var camasırım temız kalmıyor namaz kılamıyorum bu yuzden ben bu vajınal mantardan nasıl kurtulurum nasıl önlem alırım yardım edebılecek olabılır mısınız .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?