- 6 Haziran 2015
- 60
- 11
- 18
- 28
- Konu Sahibi Seher ASYA
-
10 kadından 9u mantar hastalıgına kolayca yakalandıgı için doktorlara da normal geliyor artıkdoktora gittim fakat çok ilgisiz bir doktordu mantar olabılırmı dıye ben sorunca olabılır dedı kesın bır sekılde hıc ılgılenmedı 2 dk kadar bile durmadm ıcerıde hap vermıstı kullanmstm gecmıstı krem fuggy kullanıorum kasıntımı gıderıyor falat pecete ıle sureklı sılsemde busefer tahrıs edıyor gıbı etrafı kızarıyor ve pecetem mınık mınık kan olmaya basladı,kesın bır tedavı uygulama yontemı arıyorum fakat bulamıyorum camasırlarımı da sureklı degıstırıp utulemeye calısyrm ama sureklı akıntım durmaksızın var namaz kılarken temız hıssetmedgm ıcın kendımı kılamıyorum bı turlu .s
teşekkür ederım gececek ınsallah,evet camasırlarımı ayrı yıkıyorum ama nekadar özen gostersemde tekrarlıyor kendını tamamen kurtulabılen yok sanırım .skokulu detarjanlarla yıkama iş çamaşırını ve ayrıca iş camaşırını diğer camaşırlardan ayrı yıka her zaman
ve eğer dar giyiniyorsan biraz daha bol şeyler giyinmeye özen göster sen ne kadar dar giyinirsen vaginal bölgen okadar terler ve bu da mantarın daha da gelişmesine sebeb olur
bu dedıklerın ıle vajınayı mı silmelıyımPamuklu iç çam. kullan ve mutlaka ütüle. bebekler için detrjan var onunla yıka anneme öyle demiş doktoru. Annem maydanoz suyu ile temizledi. Bir arkadaşım suyun içine üzüm ve elma sirkesi koyup gazlı bez ile temizliyordu işe yarıyormuş. Ama ben denemedim belirteyim.
bu dedıklerın ıle vajınayı mı silmelıyım
sanırım öyle oldu benımkıde cok ılgısızdı asla bır daha gıtmem oraya zaten ve ıstanbul yabancıyım blındık tanıdık guvenılır bır doktorda yok,kesın bır cozumu neden yokkı bunun cok rahatsız oluyorum .s10 kadından 9u mantar hastalıgına kolayca yakalandıgı için doktorlara da normal geliyor artık
tabi ki işe yarayacaksa denerim bekliyorum linkini,annenızde tamamen mi geçmiş yoksa tekrarlıyor mu yineAma sadece bir tanesini dene. Link atıcam size onu denedi annem..
Vajinal mantar bazen partnerinlede alakalı olabiliyor evli misin bilemiycem ama ilaç kullandığın zaman geçiyor sonra tekrar ediyorsa partnerinle alakalı olabilir çünkü bu şekilde olduğu zaman kadın doğum uzmanı çiftlere tedavi başlayabiliyorKızlar merhaba,daha önce de ilk başıma geldiğinde yazmıştım sorunun ne olduğunu doktora gıttım ve vajinal mantar fakat bu sürekli kendini tekrar ediyor kaşınıyorum beyaz beyaz mantarlar çıkıyor sürekli bi akıntım var camasırım temız kalmıyor namaz kılamıyorum bu yuzden ben bu vajınal mantardan nasıl kurtulurum nasıl önlem alırım yardım edebılecek olabılır mısınız .s
yok canım benim 19 yaşında ve bakireyimVajinal mantar bazen partnerinlede alakalı olabiliyor evli misin bilemiycem ama ilaç kullandığın zaman geçiyor sonra tekrar ediyorsa partnerinle alakalı olabilir çünkü bu şekilde olduğu zaman kadın doğum uzmanı çiftlere tedavi başlayabiliyor
O zaman evet bünye yapıyor doktor tedavini ihmal etme eğer bu dr içine sinmediyse başka dra git şimdiden geçmiş olsun..yok canım benim 19 yaşında ve bakireyim
teşekkür ederim canm inşallah geçer bir kaç doğal yöntemden sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora bendeO zaman evet bünye yapıyor doktor tedavini ihmal etme eğer bu dr içine sinmediyse başka dra git şimdiden geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?