Beslenme elbette çok önemli, yapabiliyosanız her gün bir kase yoğurt yiyin. Activia da olur bulabilirseniz, normal yoğurt da olur.
Kurutma makinesi derken çamaşır kurutucusu mu saç kurutma makinesi mi ve neyi kastediyorsunuz anlamadım. Eğer saç kurutucuyu oraya tutuyorsanız aman diyim, sakın yapmayın, yüksek ısı bakterileri coşturur diye düşünüyorum... ayrıca saçımıza bile zarar veren şey orası kadar hassas bir bölgeye neler yapmaz?!
Kremleri uzun süre kullanmak deriyi inceltiyor ve florayı bozuyormuş, bu da yanma-kaşıntıya sebep olabiliyormuş. Kremi-fitili mutlaka bırakın.
Sirkeyi denediniz mi? Pamuğu sirkeyle ıslatın, oraya tampon hareketlerle pıt pıt değdirerek her yerine sürün(makat dahil)
Vajina girişine de sokabildiğiniz kadar derine sürün. Bunu her gün yapın. Çok canınız yanarsa sulandırabilirsiniz sirkeyi. Ben sirkeyle kurtuldum hep.
Soğanı 6-8’e bölüp 5dk kaynatıp süzüp ılık suyunu için. Bu rahmi komple temizliyor, hatta o kadar temizliyor ki bebek yapmaya çalışanlar sakın içmesin diyolar.
O tel tel kalkma olayını yaşadım kaç kere, o kadar iyi anlıyorum ki seni
çok geçmiş olsun.