• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Enfeksiyon/Kuruluk

Kuruluk cok kotu bsıy benimde var mantarın gectı mı senin
Enfeksiyonlar kuruluk yapar bunu duymuştum evet benim kasıntı vardı birliktelik sırasında sanki rahmim yırtılıyor ne zaman ki sabun vs bıraktım ve en önemlisi sirkeli su onu banyo da sıkça kullandım suan yok ama duş sırasın da yine de yıkıyorum o çok iyi geldi sen denedin öi sirkeyi

Enfeksiyonlar kuruluk yapar bunu duymuştum evet benim kasıntı vardı birliktelik sırasında sanki rahmim yırtılıyor ne zaman ki sabun vs bıraktım ve en önemlisi sirkeli su onu banyo da sıkça kullandım suan yok ama duş sırasın da yine de yıkıyorum o çok iyi geldi sen denedin öi sirkeyi
Cok sagolun o zaman evde üzüm sirkesi var suan onunla yıkasam olur mu ve travazol krem var onu komplece sureyim mı ve ıcıne de mı surcem

Ayy Allah razı olsun ya sagolun bende yeni evliyken hıc sorun yoktu bir kac ay sonra yanı son zamanlarda vajinal kuruluk var cok uuzluyorum neden boyle oluyor diye. Megersem bu salak Mantardanmış sebep
O zaman ben fitili kullanayım ama suan yumurtlama donemındeyım tabı yumurtlarsam oda muamma yumurtlama doneminden sonra kullanayım fitili.
Peki fıtıl sabaha kadar ıcınde eriyor ve yok oluyor mu oyle mı yanı
Yok olmuyor ama eriyor ayaga kalkarsaniz geri akacaktir o yüzden kalkmamaniz daha iyi 😊

Üzüm sirkesi yle yıkıycm yalnız benim hıc yanma batma akıntı yok tek sorunum kuruluk hıc mantar var gıbı degıl ama
Benimde kasintim yoktu zaten oyle bi kuruluk vardi ki ilişkide zorlaniyodum sonrasinda dıs genital bölge kuruluktan çatlayacak gibi hissediyordum dr a anlattigimda mantar dedi. Size de demiş zaten .

Cok sagolun o zaman evde üzüm sirkesi var suan onunla yıkasam olur mu ve travazol krem var onu komplece sureyim mı ve ıcıne de mı surcem
Bende sirkeyle yıkayıp o kremden sürmüştüm ve sabun asla ama asla kullanma ben pis kalır diye düşünmüştüm ama orası kendi kendini temizliyor sirkeyi sulandırarak kullan saf kullanma üstüne krem sür çamaşırlarını ütüle istersen inş sonuç alırsın

Benimde kasintim yoktu zaten oyle bi kuruluk vardi ki ilişkide zorlaniyodum sonrasinda dıs genital bölge kuruluktan çatlayacak gibi hissediyordum dr a anlattigimda mantar dedi. Size de demiş zaten .
Hmm demek bu yuzden kuruluk var bende aynı durumdayım ilişkide cok zorlanıyorum. Genelde mantar akıntı yapar bizimki kuruluk.
Sızın duzeldı mi

Bende sirkeyle yıkayıp o kremden sürmüştüm ve sabun asla ama asla kullanma ben pis kalır diye düşünmüştüm ama orası kendi kendini temizliyor sirkeyi sulandırarak kullan saf kullanma üstüne krem sür çamaşırlarını ütüle istersen inş sonuç alırsın
Kremi vajinanın içine surcez mı rahim içine yanı yoksa sadece oyle üstten mi krem de dengesini bozmaz ins. Fıtıl kullandnz mı

Kremi vajinanın içine surcez mı rahim içine yanı yoksa sadece oyle üstten mi krem de dengesini bozmaz ins. Fıtıl kullandnz mı
Yok ben doktora gittim dedi ki antibiyotik tedavisi de mantar yapıyor sen o bölgeye sabun falan kullandın mı dedim evet hem de çok oranın pH bozuluyor sürüme dedi sürmedim sirke kullandım üstüne de kasıntı olduğu zaman krem sürdüm içine ve dışına kaşıntı nerdeyse oraya zamanla kremi bıraktım duşlarda bazen taharet alırken de yine sirke kullanıyorum iyi geldi nerdeyse aylardır yok

Kremler tek basina kullanildiginda tedavi olmuyor bu hastalik. Ama fitiller işe yarıyor. Çünkü vajina içini temizliyor. Gece yatarken uyguluyorsunuz, hiç kalkmazsaniz daha iyi. Sabah kalktiginizda zaten nasil temizlendiigni görüyrosunuz. Fitilleri gönül rahatligiyla kullanabilirsiniz. Doktorunuz da yazmis zaten 😊 kremle beraber kullaninca sorun ortadan kalkacaktir. Zaten o yarattigi kurulukta cinsel ilişki bile zorluyordu beni..
canım ya sımdı mantar yuzunden mı ben kuruluk yasıyorum yanı

Ben simdi doktora gittim de bana fıtıl verdi bide hap verdi bunları kullan dedi.
Yaa bende diyorum ki neden boyle bir kuruluk yasıyorum akıntı yok aksine bende hıc yok. Mantar kuruluk yapmıs o zaman
Doktora da soramadım herseyi zaman kalmadı..
Bu mantar hamile kalmaya engel mıdır
Yada mantar varken yumurtlayabılırmıyım hamıle kalbılırmıyım lutfen bilgi verin
Mantar sorununu çözdükten sonra hamile kalman daha sağlıklı.Hamileyken ilaç kullanman çok problem oluyor.Mantar hamile kalmaya engel değil.

Back