Derttasaeksikolmuyor
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 20 Ocak 2021
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi Derttasaeksikolmuyor
Merhaba, yaklaşık 6 aydır vajinal mantar problemim var. Bulunduğum bölgede jinekolog yok kadın doğum ve cildiye gibi bölümlerdeki doktorlarda ne yazık ki mantar deyip krem ilaç yazıp yolluyor. Akıntım yok. Sadece krem kullandığım zaman inanılmaz bir kaşıntı başlıyor. Bir süre sonra geçiyor (15-20dakika) Genital bölgemde su kabarcıkları ve kalkık deriler var. Tiksindirici bir tabir gibi gözükse de inanın kurtulmak için can atıyor ve başka nasıl izah ederim bilmiyorum. Lavabo ihtiyacımın geldiğini bacağımda oluşan şiddetli ağrı sonucunda anlayabiliyorum. Kulak çınlaması da cabası...
Bugüne kadar birçok ilaç ve krem kullandım. Bakireyim ve fitil kullanamıyorum. Kurutma makinesi, krem ve ilaç kullanıyorum fakat fayda ediyor mu bilmiyorum. 21 yaşındayım fakat 47 kiloyum, oldukça sağlıksız besleniyorum ve kötü bir uyku düzenim var. Sanırım kullandığım ilaçlardan dolayı asla yataktan çıkamıyorum. "Sağlıklı beslenmiyorsun iyileşmeyi mi bekliyorsun!" Dediğinizi duyar gibiyim. Fakat evli barklı oturmuş bir düzene sahip insanlar bile bunu atlatamiyor. Demek istediğim beslenme haricinde etkili olan faktör ne? Nasıl atlatmayı başardınız? Bir de Imuneks adlı bir hap var. Mantar da gerçekten faydasını goreniniz var mı?
Bugüne kadar birçok ilaç ve krem kullandım. Bakireyim ve fitil kullanamıyorum. Kurutma makinesi, krem ve ilaç kullanıyorum fakat fayda ediyor mu bilmiyorum. 21 yaşındayım fakat 47 kiloyum, oldukça sağlıksız besleniyorum ve kötü bir uyku düzenim var. Sanırım kullandığım ilaçlardan dolayı asla yataktan çıkamıyorum. "Sağlıklı beslenmiyorsun iyileşmeyi mi bekliyorsun!" Dediğinizi duyar gibiyim. Fakat evli barklı oturmuş bir düzene sahip insanlar bile bunu atlatamiyor. Demek istediğim beslenme haricinde etkili olan faktör ne? Nasıl atlatmayı başardınız? Bir de Imuneks adlı bir hap var. Mantar da gerçekten faydasını goreniniz var mı?