Belki de… ben hem vajinal mantar hem onu aynı anda yaşıyor olabilirim ama baya bi korkunç… bağırsak kurdu vajinadan çıkar mı ki?bağırsak kurdudur o .
ilacı var onun, kurtları düşürüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki de… ben hem vajinal mantar hem onu aynı anda yaşıyor olabilirim ama baya bi korkunç… bağırsak kurdu vajinadan çıkar mı ki?bağırsak kurdudur o .
ilacı var onun, kurtları düşürüyor
Bağırsak kurduyla Farklı şeyler evet. Bu minik ip gibiEki Görüntüle 2956268 ay varmış cidden
Cidden kötü bencede siz bi sağlık ocağına acile gidin randevuyu beklemek olmaz belki de anal bölgeden temizlerken oraya bulaştı olabilir
Farklı değil aslında, ordan çıkıp oraya gidiyor sanırım. Neyse mutlaka kadın hastalıkları uzmanına görün en yakın zamanda, belki dahiliyeye de sevk eder.Bağırsak kurduyla Farklı şeyler evet. Bu minik ip gibi
çok şaşırdım gerçekten varmışEki Görüntüle 2956268 ay varmış cidden
Ya çok kötü çok korkuyorum gerçekten.. adet günümde yaklaştı her an olabilirim adetli muayene de olamam. Pazartesi erkenden devlet hastanesine gideceğim umarım alırlarFarklı değil aslında, ordan çıkıp oraya gidiyor sanırım. Neyse mutlaka kadın hastalıkları uzmanına görün en yakın zamanda, belki dahiliyeye de sevk eder.
Evet ya sistem randevu vermiyor delirmek üzereyim. Buradakiler de randevusuz almıyor. Bu halde bi de münakaşaya girip polis çağırmasak bari hastaneye…çok şaşırdım gerçekten varmış
konu sahibi bir an önce dr la görüşmeye çalışın
Hiç sormayın anksiyetem tavan.Ben bayılırdım herhalde
Sağlık ocağı evime çok yakın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum aslında umarım ilgilenirlerCidden kötü bencede siz bi sağlık ocağına acile gidin randevuyu beklemek olmaz belki de anal bölgeden temizlerken oraya bulaştı olabilir
Ozele giderseniz randevuye gerek yok ama devlet Hastanesi'ne giderseniz bakmaya bilir randevusuz durumunuzu anlatın aciliyeti bakar bence böyle bı durumdaYa çok kötü çok korkuyorum gerçekten.. adet günümde yaklaştı her an olabilirim adetli muayene de olamam. Pazartesi erkenden devlet hastanesine gideceğim umarım alırlar
Yaa ne sağlık ocağı onlar öyle muayene etmezler bileSağlık ocağı evime çok yakın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum aslında umarım ilgilenirler
Akıl sağlığımı yitirmeden pazartesiye kadar dayanmaya çalışacağımOzele giderseniz randevuye gerek yok ama devlet Hastanesi'ne giderseniz bakmaya bilir randevusuz durumunuzu anlatın aciliyeti bakar bence böyle bı durumda
Sağlık ocağı travazol verir yollar eveSağlık ocağı evime çok yakın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum aslında umarım ilgilenirler
Evet Ya doğru. Abuk subuk iş yapıyorlar neyse en iyisi özel hastane… randevusuz alırlar inşallahYaa ne sağlık ocağı onlar öyle muayene etmezler bile
Acile gitseniz onlar yönlendirir siziAkıl sağlığımı yitirmeden pazartesiye kadar dayanmaya çalışacağım
Kullandım kaç haftadır hiçbir işe yaradığı yok anladım anca özel paklar beniSağlık ocağı travazol verir yollar eve
Özel alırEvet Ya doğru. Abuk subuk iş yapıyorlar neyse en iyisi özel hastane… randevusuz alırlar inşallah
Pazar günü açık var mıdır acaba poliklinikAcile gitseniz onlar yönlendirir