Vajinal mantar ve kasık ağrısı

Kelebek040225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
173
100
48
Arkadaşlar 4 gündür kasıklarımda ağrı var adetim bittikten 2 gün sonra başladı kadin doğum doktoruna gittim ultrasonla ve alttan bakti mantar dışında bir sorun yok dedi vajinal mantar kasık ağrısı yapar mı yaşayan oldu mu hic bu durumu

Şu an aynı durumu yaşıyorum. Doktor sadece mantar teşhisi koydu ama 2 gündür şiddetli ağrım var. Mantar bu kadar kasık ağrısı yapar mı bilmiyorum. Yarın sabah tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum. Senin son durumun nasıl oldu?

Belki başka bir durumdur diyerek genel cerrahi doktoruna çıktım sabahta kusmuştum kan ve idrar tahlillerim normal çıktı doktor rahimde bir iltihaplanma olabilir dedi ilaç verdi kullanıyorum ama kadın doğum doktoru muayene sırasında bu enfeksiyonu nasıl görmedi anlamıyprum

Olabilir diyorlar işte. Kesin teşhis koymadan neye göre ilaç veriliyor anlamıyorum gerçekten. Ben de bugün kadın doğuma gittim vajinal enfeksiyondan ziyade idrar yolları enfeksiyonu varmış. Bir önceki doktor sadece mantar dedi. Bugün gittiğim doktor da kan ve idrar tahlili istemeden teşhis koydu direk. Bazı doktorlar gerçekten çok yüzeysel. Antibiyotik ver gönder şeklinde çalışıyorlar. Senin kanama enfeksiyon belirtisi zaten. Devam ederse tekrar gitmelisin vakit kaybetmeden. Bazen bir doktor yetersiz kalabiliyor. Kesin sonuç alana kadar uğraşmak gerekiyor maalesef.

Ben de ilk başta idrar yolu enfeksiyonu sanmıştım ama idrar tahlilimde çıkmadı tahlil yapmadan nasıl teşhis koymuş ne garip ben de bugün kontrole gidicem doktora söyliycem durumu yumurtlama dönemindeyim acaba ondan mı oldu diyorum ama bilmiyorum bu gittiğim 5.doktor başka biri ise yüzüme dahi bakmadan telefon elinde ultrasona tahlile yolladı ultason sonucunda da apandist görüntülenememiştir yazınca tomografiye yollamak istedi ben de gitmedim başka doktora çıktım özel hastanede muayene ettikten sonra apandistle alakası yok apandist bu şekilde olmaz dedi bu doktorlar iyice kötüleşmeye başladı son zamanlarda hastanın yüzüne bakmadan tomografiye röntgene yolluyorlar sonra da neden kanser çoğaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…