- 27 Mart 2021
- 180
- 59
- 25
- Konu Sahibi Denizkokusu123
Arkadaşlar 1 yıllık evliyim. Evlendiğimden beri enfeksiyon vs. ile uğraşıyorum. Başlarda ilişkiye girme konusunda sıkıntı yaşadım. Hatta vajina dışında yaralar döktüm, doktora gittim ama tahriş dedi dışarı yayılmış dedi. Sonradan bu bende hiç geçmedi. 1 senedir doktora gidiyorum, vajinal virüs diyen oldu ama temiz çıktı tahliller, vajinismus diyen oldu ama 1 ay boyunca 1 gün arayla iliskiye de girdigim oldu. Tamam ilişkiye girmemde hala sorun var ama bu yaşadığım tramvadan dolayı, çünkü sürtünmeden dolayı çok aşırı yanma duydum hep, bu bende travma yarattı. Simdi de klitorisim şiddetli kaşınıyor, aynada bakmak istedim beyaz beyaz seyler var ve çamaşırıma bembeyaz akıntı yapışıyor. Eşimde bu durumdan rahatsiz ilişkiye giremeyiz çünkü bu durumda. Bilmiyorum ben cok çaresizim. Bunları yaşayan var mi aranizda. Ben aşamadım. Çocuğum da olmadı. Enfeksiyon için aktara gittim birinin tavsiyesiyle, yağlar verdi suya damlat buharinda otur dedi, propolis falan verdi. Eşimde de bu arada hem erken boşalma sorunu var hemde tam ilişkiye girecekken penisi geri iniyor. Niye böyle oldu bilemiyorum hic cinsel hayatimiz kalmadi. Eylülden beri ben eşimle ilişkiye girmedim