- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiyecek olarak neler yenebilir peki canım :) iki gün önce de diğer konuma yazmistinŞekerli şeylerden uzak durun. Mantarın can yoldaşı. Ben kendimde öyle çare buldum
Sebze yemeklerinde de şeker ve nişasta var amaYiyecek olarak sorun yok.çikolata,tatlı,beyaz şekerli, paketli şekerli herşeyden uzak durun meyveyi bile abartmayın günde 1 tane bi meyveden karşılayın şeker ihtiyacınızı
Doğal şekerlerden bahsetmiyorum. Meyve sebzede sıkıntı yok onuda abartmayın diyorum ama glukoz olarak dışardan eklenen şekerleri kastettimSebze yemeklerinde de şeker ve nişasta var ama
Canım glutensiz beslenebilir miyim?Doğal şekerlerden bahsetmiyorum. Meyve sebzede sıkıntı yok onuda abartmayın diyorum ama glukoz olarak dışardan eklenen şekerleri kastettim
Glutensiz şeyler yenebilir mi peki makarna vs gibi ?Probiyotiklere de bolca yer verin
Glutensiz beslenmek genel olarak cok saglikli zaten, vucuda yuk olan basit karbonhidratlari kesip saglikli alternatiflerine yonelmek her anlamda vucudunuza fayda saglar. Ama instoleransiniz yoksa ve gluteni kesmek zor geliyorsa kendinize eziyet etmeden minimumda da tutsaniz da ok ama artik glutensiz super alternatifler var, zor olacagini sanmiyorum. Bu yumurta kalitenize de etki edip uzun vadede cok faydaniza olacak bir beslenme sekli olur.Glutensiz şeyler yenebilir mi peki makarna vs gibi ?
Neler yiyebilirim bana örnek olarak yazar mısınız :) glutensiz makarna olur mu peki bende şuan kandida varGlutensiz beslenmek genel olarak cok saglikli zaten, vucuda yuk olan basit karbonhidratlari kesip saglikli alternatiflerine yonelmek her anlamda vucudunuza fayda saglar. Ama instoleransiniz yoksa ve gluteni kesmek zor geliyorsa kendinize eziyet etmeden minimumda da tutsaniz da ok ama artik glutensiz super alternatifler var, zor olacagini sanmiyorum. Bu yumurta kalitenize de etki edip uzun vadede cok faydaniza olacak bir beslenme sekli olur.
Mantarin en sevdigi sey sekerdir bu arada, Allah korusun Candida mantari gibi bir bela var, sekerle beslenen. Basit sekeri de mumkumse kesmek, degilse minimumda tutmak cok iyi.
Tum bunlarin yaninda probiyotik her daim beslenmenizin icinde olsun, probiyotiklerin saglayacagi faydali bakteriler mantarla savasacak bir ordu yaratir size
Gecmis olsun Candida beladir ama ozenli bir yasam tarziyla kurtulmak mumkun.Neler yiyebilirim bana örnek olarak yazar mısınız :) glutensiz makarna olur mu peki bende şuan kandida var
Geçer mi peki glutensiz makarna da şeker yok muGecmis olsun Candida beladir ama ozenli bir yasam tarziyla kurtulmak mumkun.
Glutensiz makarna yiyin ok Probiyotik yogurt, sirke ve gunde birkac dis sarimsak ezerek tuketin(iki disten fazlasi degil kesinlikle :) )
Kullandiginiz markayi bilemem, icerigine siz bakin bi zahmetGeçer mi peki glutensiz makarna da şeker yok mu
Çok teşekkür ederimKullandiginiz markayi bilemem, icerigine siz bakin bi zahmet
Keşke herkes glutensiz beslenebilse. Mantar için etkilimidir bilmiyorum ama genel sağlıgınız için harika olur bence o kadar çok zararlarından bahsediliyo ki malesef her tarafımızı gluten sarmış durumdaCanım glutensiz beslenebilir miyim?
Evet haklısın bugün glutensiz makarna denedim gayet güzel her seferinde glutensiz beslenmek maddi açıdan biraz zorlayabilir ama keşke evet dediğin gibi olsa herkes glutensiz beslenebilse sadece ekmeği çok kötü lastik yiyorsun sankiKeşke herkes glutensiz beslenebilse. Mantar için etkilimidir bilmiyorum ama genel sağlıgınız için harika olur bence o kadar çok zararlarından bahsediliyo ki malesef her tarafımızı gluten sarmış durumda