Vajinal mantar borik asit

Kasiniyor 8 aydir akinti daha yeni oldu yoğun ara ara cok az oluyo yani normal sekilde mantar mi.blmedm ama kanatana dek kasinio hpvede se öyleydickorkuorm ayni seyler olmasinnnn

45 gün tedavi gördüm doktor reçetesi ile borik asit.. Borik asiti biraktigimin haftası yine başladı.. Kesip aticam sonunda
Eşle birlikte kullanın borik asiti altı aya kadar yayın başka türlü kurtulamazsınız hele erkekte üretrada ise hiçtepki vermiyor mantar laboratuvarda çıkıyor

Eşle birlikte kullanın borik asiti altı aya kadar yayın başka türlü kurtulamazsınız hele erkekte üretrada ise hiçtepki vermiyor mantar laboratuvarda çıkıyor
1 yıldır iliskim yok. Ayrica borik asiti fitil olarak kullanıyorum erkek ne sekilde kullanacak. 6 ay araliksiz mi borik kullanmaliyim yani çok pahalı sizin deneyiminiz oldu mu bu konuda

1 yıldır iliskim yok. Ayrica borik asiti fitil olarak kullanıyorum erkek ne sekilde kullanacak. 6 ay araliksiz mi borik kullanmaliyim yani çok pahalı sizin deneyiminiz oldu mu bu konuda
Borik asiti kendiniz hazırlarsanız inanın 50 TL yi geçmez altı aylık kullanım için özeldende yazdım kullanımını

Merhabalar , bana da gönderebilir misiniz ? bende aynı dertten muzdarip.. cok uzun seneler oldu bende. Sizin ne kadardır var?
Eczaneden toz borik asit alıp birde 600 mg lık boş ilaç kapsülü ben internetten aldım kapsülü daha ucuza getirmek isterseniz katarin grip ilacı alıp içini boşaltıp borik asit doldurun fitiller hazır, iki hafta her gece inatcı tekrarlayan kandida ise iki haftadan sonra altı aya kadar haftada iki defa kullanmaya devam inatcı kandidada Dr ler bile altı aylık ilaç tedavisi verir .
Birlikteliğiniz varsa tedaviye birlikte baslamalısınız erkekte üretrada ise kandida asla tepki vermiyor ve kadını mayalamaya yetiyor ben laboratuvara gittim eşimle birlikte lab hocası aynısını söyledi testler yapıp ilaç verdi ama ben bir yıl denemedik ilaç kalmadıgı için vücudum bitmişti ilaç kullanan istemedim, borik asiti bu sayfada buldum Allah razı olsun o kişiden borik asitle düzeldim bir yıldır rahatım esimdede üretrafa aynı bakteri cıktıgı için borik asiti bir su bardağı kaynayıp soğumuş suya bir tatlı kaşıgı koyup bu sudan iğnesiz enjektöre çekip üretraya verecek aynı bayanın kullanım süresi gibi devam edecek . Gitmedigim Dr prof kalmadı esimlede çok ilaç kullandık en sonunda enfeksiyon Dr doğru teşhis koydu ama ben tükendim bir yıl çektim enfeksiyon Dr antibiyotik direnci mize bakarak altı aylık ilaç verdi agızdan kullanamadım bağışıklıgım iyice düstügü için borik asiti okuyunca deneyip olmazsa ilacı mecbur kullanacaktık iyileşince gerek kalmadı ve eşimde asla tepki vermiyordu labda çıktı sizede şifa olur inşallah

İmmuneks 10mg çok etkili oluyor. Tam dört yıl çekmediğim kalmadı. Borik asit fitil de kullanırken geçiriyor. Sonra tekrarlıyor. Talk pudrası kullan. İnanılmaz işe yarıyor. Ve şekeri mutlaka azalt

Merhaba şu anki durumunuz nedir çok merak ettim çünkü flucan tedavisine başlamayı düşünüyorum..

Merhaba şu anki durumunuz nedir merak ettim. Flucan tedavisine başlamayı düşünüyorum 6 ay

Benimde başıma ortak kullanım alanı olan tuvaletlerden geldi maalesef. Kaşıntım başlar başlamaz eczaneye gittim mantar ilacı aldım zalain adında. 2-3 gün kullandım azalması gerekirken iyice arttı. Bu sefer kutu içerisinde 1 adet olarak kullanılan mantar hapından aldım. Yine etki etmedi. 1 ay boyunca sabah akşam sirkeyle vs silerek kaşıntıyı hafifletmeye çalıştım. Yeşil yoğurt kesiği tarzında akıntım ve sürekli ıslaklık oluyordu. Kadın doğuma defalarca gittim. Her seferinde kan idrar ve sürüntü aldılar. candida bakteri çıktı mantar ilacı kullandım haftada 1. 2.gittiğimde dozunun az geldiği düşünüldü 1 ay boyunca en yüksek dozdan günde 1 adet hap kullandım. 3.gittiğimde candida çıkmadı fakat şikayetlerim devam ediyordu. İdrar yolu enfeksiyonu denildi 1 ay antibiyotik kullandım. Böyle bir döngüye girdim antibiyotik mantarhapı antibiyotik mantar hapı. Bu süreçte nioli yağı,immuneks,probiyotik vs hepsini denedim fakat hiçbiri etki etmedi. En son çare olarak kadınlarkulübündd borik asiti gördüm. Kaşıntım çok artmıştı ve yaklaşık 10 aydır mantarla uğraşıyordum. İnternet üzerinden saf borik asit aldım. Zaten toz şeklinde satılıyor pamuğı ıslatıp borik aside batırdım ve genital bölgemi makat değil her yerini sildim. İçine de gelmesi önemli burada. 3 günde hiçbir şeyim kalmadı. 1 sene oluyor biteli hala tekrarlamadı. Regl öncesi çok hafif bi kaşıntım oluyor o zaman yine siliyorum hiçbir akıntı olmuyor. Ben çareyi borik asitte buldum. Çok ilerlediyse ve silmenin etkisini göremiyorsanız borik asiti kapsülün içine koyup fitil olarak kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun hepinize. Çok çektiğim için çareyi sizinle paylaşmak istedim.

Çok zararlı kesinlikle kullanmayın borik asidi tavsiye ederim.
Haklısınız zaten denemedim. Borik asiti internetten pembe beyaz kutulu olanı aldım toz şeklinde. Ama ne yalan söyliyim kullanmaya bir türlü cesaret edemedim. Bir de paketin üstünde üremeye zarar verebilir yazısını görünce hepten cesaretim gitti. Hiç yanma yapmıyor mu? Siz de bu benim bahsettiğimden mi aldınız acaba

Gectimi lütfen yardımcı olun

Arkadaşlar bunun tek yolu Zolax adlı mantar mantar hapını uzun süreli kullanmak (ya da doktor size hangi mantar hapını önerirse)Öyle bir hafta kullanıp bırakınca tekrtarlıyor. Bana doktor 5-6 hafta süreyle haftada bir kullanacaksın dedi.Yoksa tekrar tekrar başa dönüyordum.Uzun süredir rahatım

Merhaba bu dediğiniz bende de var kabartı beyazlık. Önceden mantar geçirdim ama kesinlikle böyle değildi. Ne oldu acaba geçti mi

Merhaba bununla beraber ağızdan mantar için zolax yada candimax türü kullanıyor musunuz? Tek başına yetiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…