Vajinal mantar borik asit

Maşallah 2 senedir tekrarlamiyorsa ne mutlu. Deneyeceğim yeniden hatta, borik asitli fitil kullanıp, aynı zamanda yemek içmeye dikkat edeceğim. Ümit oldu cidden yazıların
Benden size tavsiye her şeyi bir arada yapmayın. Kendinizi o kadar yıpratmayın insan kasıyor kendini sonra ya işe yaramazsa diye. Borik asitli fitili bence rafa kaldırın sadece besinlerle bir deneyin. İçten alın etken maddeleri. Ve bunu sürece yayın hemen cevap beklemeyin biraz zihninizi özgür bırakın, sonuç odaklı değil süreç odaklı bakın her şey yoluna girecek inşallah.

Doktor randevum var. Doktora teslim etmek istiyorum kendimi. Tabi senin dediklerine de uyacağım. İlaçlar zaten genelde bir haftalık. İlaçlar bittikten sonra kusmeyip doğadan faydalanacagim

Canım bu kefirin içine atılacak baharatların ölçüleri nasil oluyor göz kararımı ?

Canım bu kefirin içine atılacak baharatların ölçüleri nasil oluyor göz kararımı ?
Merhaba hayır her bir baharatı yarım çay kaşığını geçirmeyin lütfen. Zerdeçal yarım çay kaşığı, zencefil yarım çay kaşıgı. .. gibi kefiri de 300 ml olarak düşünebilirsiniz

Aynı şikayetler oluyor . Bağırsakta da oluyor dedikleriniz . N’aptınız son durumda ?

Enfeksiyon Dr gittiniz mi KD ciler anlamıyor
Bazı mantar türleri kesinlikle bulaşıcı bu yüzden eşle birlikte tadavi şart erkekte yapısı gereği belirti vermiyor bayana bulaş yapıyor sadece bende çok uğraştım en sonunda enfeksiyon Dr gittim özel kabı olan eşle birlikte geliceksiniz test yapicam dedi ve ikinizdede inatçı kandida çıktı antibiyotik direnci baktı öyle birlikte ilaç belirlendi ama ben sürekli kandida tedavisi gördüğümüz için aklım almadı birtürlü ve kullandığım ilaçlardan bittim bu arada borik asiti duyunca artık oral ilaç almamak için (eşle birlikte) buna dikkat edin tek başına tedavi olmuyor olsada birliktelikten sonra tekrar başa sarar ikimizde borik asit kullandık eşime çözelti hazırladım kendim enjektörle içeriye sıktı çünki idrar yolunun oksijen alan kısmında yaşıyor ve ona hiçbir zarar vermiyordu beni mayalıyordu , bende toz olarak kapsüle koydum ve kullandım çok şükür böyle iyileştim

45 gün tedavi gördüm doktor reçetesi ile borik asit.. Borik asiti biraktigimin haftası yine başladı.. Kesip aticam sonunda

İrem ne yaptım

Merhaba ne durumdasınız şikayetleriniz geçti mi

Merhaba maalesef 3 ay mantarsiz rahattım yine başladı bu arada probiyotikte kullanmama rağmen nasıl tekrar etti anlamadım bütün temizlik kurulamaz çamaşır değişimi vs..rağmen gerçekten anlamıyorum sanirim bir kere olunca bir daha yakamızı bırakmıyor.suan tedaviye başladım una rağmen inat ediyor fitil+ antibiyotik

Bnm de devam ediyor mantar mi onu da blmiorm

Bu dönemde sadece bunları mı kullanmıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…