- 13 Mart 2022
- 30
- 10
- 30
Ev sirkesini denemeni tavsiye ederim pamuk yardımı ile tampon şeklinde uygula ve airiz pedlerini kullanmanı öneririm asla olmaz birdaha.Merhabalar benim senelerdir vajinal mantar şikayetim var. Bir ara geçmişti ama antibiyotik kullandığım için tekrarladı. Doktor çeşitli fitil hap kombinasyonlari yaptı ama banamısın demiyor asla geçmiyor tam geçecek gibi oluyor yine tekrar ediyor özellikle adet sonrası tekrar ediyor. Psikolojim bozuldu cinsel hayatım bitti beni bu mantar mahvetti. 6 7 ay sonra da evlenmeyi düsünüyorum ama bu hastalık geçmek bilmiyor. Kasıklarda batma olarak başlıyor daha sonra vajimada yanma akıntı olarak devam ediyor. İnternetten uzun araştırmalar sonucunda borik asiti duydum. Ve kronik geçmek bilmeyen mantarlarda bile etkili olduğunu okudum. Ve gözümü karartıp inernetten borik asit tozu siparisi verdim evde ilaç kapsulleri vardı onlari boşaltıp içlerine borik asit doldurdum( doldururken eldiven kullandim) ve sabah 2 kapsül akşam 2 kapsül vajinama koydum. Tam olarak 5.günde şikayetlerim geçti. Kullanırken içimden rakı renginde akıntım oluyordu. 14 gün düzenli kullandım 14. Günden sonra mantar tekrarliyorsa haftada 2 gün kullanin yazıyordu. 4 gün oldu bırakalı borik asiti ama haftada 2 gün kullanıcam ki tekrar etmesin.Doktorun tavsiye ettiği borik asitli temizleme solüsyonundan da kullanıyorum. Anlık rahatlatıyor sadece ama genel olarak memnunum. Regli olmama az kaldı çok korkuyorum regliden sonra tekrarlayacak diye. Ne illet birşeymiş bu geçmek bilmiyor