- 20 Mayıs 2021
- 545
- 785
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
Merhaba Arkadaşlar, 1 yıllık evliyim vajinal kuruluk sorunum var, ne yaptıysam düzelmedi buradaki gönderileri de okudum hep. ne yapmam lazım yardımcı olacak olan var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hormonlarına baktırdın mı hiç ya da doğum kontrol hapı kullanıyormusunMerhaba Arkadaşlar, 1 yıllık evliyim vajinal kuruluk sorunum var, ne yaptıysam düzelmedi buradaki gönderileri de okudum hep. ne yapmam lazım yardımcı olacak olan var mı acaba
hormonlarıma baktırdım normal çıktı, doktor muayene de etti bir sıkıntı yok dedi. hayır doğum kontrol hapı kullanmıyorumhormonlarına baktırdın mı hiç ya da doğum kontrol hapı kullanıyormusun
kullanıyorum çoğu zaman ama 1 sene olmasına rağmen hala kuruluk yaşadığım için kötü hissediyorum ve kayganlaştırıcı kullanmadan ıslaklık oluşsun istiyorumKayganlastirici jel kullanabilirsin
bende dediğim sebeplerden dolayı bir zaman yaşadım böyle şeyler psikolojik bile olabilir kayganlaştırıcı kullanabilirsin durumdan kurtulana kadarhormonlarıma baktırdım normal çıktı, doktor muayene de etti bir sıkıntı yok dedi. hayır doğum kontrol hapı kullanmıyorum
ön sevişmeyi uzatmayı denediniz mikullanıyorum çoğu zaman ama 1 sene olmasına rağmen hala kuruluk yaşadığım için kötü hissediyorum ve kayganlaştırıcı kullanmadan ıslaklık oluşsun istiyorum
ne kadar uzun olsa da olmuyor 1 saat bile olsa olmuyor. moralim çok bozuluyor artık. zevk aldığım yeri bulamadım herhalde hala anlamadım kiön sevişmeyi uzatmayı denediniz mi
vajinal enfeksiyon mu?Bende de var aynı problem. Doğum kontrol hapı kullanıyorum ama benimki geçen sene yazın bi enfeksiyon geçirdikten sonra oluştu. Islak hissediyorum kendimi, ıslanmışımdır artık bu kadar da değil dediğim anlarda bile kuru oluyorum, çok can sıkıcı oluyor. ama bende doktora görünmedim bunun için
bence yalnızken kendine dokunup seni mutlu edicek noktanı bulabilirsinne kadar uzun olsa da olmuyor 1 saat bile olsa olmuyor. moralim çok bozuluyor artık. zevk aldığım yeri bulamadım herhalde hala anlamadım ki
doğru söylüyosun aslında deneyeyim bakalımbence yalnızken kendine dokunup seni mutlu edicek noktanı bulabilirsin