Arkadaşlar merhaba..
Aranıza yeni katıldım. Yaşadığım sorunu araştırırken tesadüfen rastladım size ve üye olmadan edemedim :)
Yaklaşık bir haftadır yaşadığım bir sorun var ve bunu en rahat paylaşableceğim yer burası sanırım.
Şöyleki;
Bir haftadır, klitoriste garip bi his var. Küçük tuvaletimi yaparken, tam bitmesine yakın haz alır gibi oluyorum. Ama tam da haz gibi değil aksine rahatsız ediyor beni sanki bütün kemiklerim aynı anda hareket ediyormuş gibi. Sonrasında bu durum yavaş yavaş değişmeye başladı. Başlayınca 3-4 saat süreyle geçmeyen garip bi his. Bi sızı. Klitoriste. Sürekli tuvalete gitme isteği doğurdu bende. Ve ıkındığımda o his geçiyormuş gibi oluyor ıkındığım süre boyunca.
Ayrıca vajina deliğini kontrol ediyorum elimle orası da aşırı derecede kaşınıyor. Rahim girişini bütün gün kaşısam durmam herhalde o boyutta şuan durum. Ve kaşımak bi nebze rahatlatıyor beni. Durumun ciddiyetini belirtmek için şöyle diyeyim, bu his gecenin bi vakti beni uykumdan uyandırıyor.
En sonunda bugün öyle şiddetliydiki dayanamadım doktora gittim. Sürekli gittiğim hastaneden randevu alamayınca evin yakınındaki sağlık ocağına gittim, normal bi doktora durumu anlattım. En azından kaşıntı için bişeyler vermesini istedim. Çünkü artık kaşınmaktan vajinam şişti ve kıpkırmızı, dokunamıyorum bile şuan acıdan.
Falagyl diye bi hap travazol diye de bi krem verdi bana. İkisinide kullandım ama hala tam olarak geçirmedi. Perşembe günü tekrar gideceğim bu sefer kadın hastalıkları uzmanına görünmek üzere. Bunu size yazış amacım ne olduğunu sormak değil, eğer böyle bişey yaşayan varsa tecrübesini paylaşabilir mi diye yazdım. Çünkü bazı durumlarda bilimden bile daha önde gelebiliyor tecrübeler.