Vajinal kaşıntı ve akinti

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.438
13.761
248
24 senelik sorunumu tek başlıkta özetledim. Vajinal akıntım dert yolda yürürken otururken hapşırınca ıksırınca durduk yere akintim oluyor. Mesela afedersiniz ama çisim gelsin direk akıntım oluyor (idrar kacirma değil bildiğimiz akıntı) lavoboya girip cikiyorum temizleniyorum gene akıntı. Duştan yeni cikıp tertemiz iç çamaşırı giyiyorum tam oh be diyeceğim gene akıntı. Bir de vajinal kuruluk yaşıyorum kaşıntı çok oluyor öyle olunca. Doktora gidince mantar kremi veriyor ama daha önceden vajinal mantar gecirdigim icin mantar olmadığını biliyorum. Kaşıntıyı önlüyor ama akıntı devam. Bu akintinin bir çaresi yok mu ? Günlük pede geçsem rahatlar miyim ?

Hormonlarınıza baktırdınız mi bazen prolaktin yüksekliğinden dolayıda akıntı olabiliyor. Günlük ped kullanışlı olur elbette ama akıntılara çözüm değil en azından çamaşırınızı sürekli değiştirmez pedi değiştirirsiniz gün içerisinde bu konuda işinize yarar ancak

Vajinal fitil kullandin mi akintiyi kesiyor

Bekarım deyince hormon ultrason vs.. bir sey demiyorlar. Herkes cok zararli diyor ya ondan korkutucu geliyor bana
Vajinal fitil kullandin mi akintiyi kesiyor
Bekarlara verilmiyor fitil :) ama hap kullanmistim

Ben de bekarım ama ultrason karından bakılıyor sonuçta hormonda kan testinde belli oluyor bekarlıkla ilgisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…