vajinal kahverengi akinti :(

Aynısı 2 aydır bendede oluyor canım. Yeni türedi bende böyle bişey =) adetime 1 hafta kala akıntım başlıyor hatta 2 3 gün kala da kahverengi geliyor. Çikolata rengi gibi. Yengem çikolata kisti gibi birşey söyledi ama sanıırm pek önemli değilmiş. Şimdi hastalığım bitti sayılır ağdaya gidip yinede bi dr a gidicem ben ne olur ne olmaz. Çünkü adet dönemlerimde felaket bir sancı çekiyorum yıllardır.

Aynen canım bende randevu mu aldım bakalım ne diyecek

Evet
Üzerinden baya bi geçmis gitmissinizdir Dr a ne oldu ne dediler kızlar benim de adet baş
angicinda ve bitisinde hep kahverengi gelir bende haftaya gidicem Dr a da merak ettim şimdi

Canim gittim ben doktor a alttan ultrason ile bakti enfeksiyonun var dedi fitil ile antibiyotik verdi kullan 1 ay sonra tekrar gel dedi bu ayın 9 unda tekrar gidicem kontrol e benim ki enfeksiyon ile alakali imis

Canım sen naptin gittin mi doktor a bu arada benim de ilişki sırasında ağrım ve adet sancilari oluyordu doktor alttan ultrason ile bakti rahim ters dedi ondan oluyormuş ağrılar

Arkadaşlar buraya hep yazıyorum ama kimse cevap verip yardimci olmuyor. Benim ilişkim oldu yumurtlama günlerinde sanırım 3 gün üst üste ama prezervatifle korundu eşim dün adet olmam gerekiyordu olmadım 2 gün gecikti dün sarı akıntı vardı suan ise beyaza döndü sol kasıgım da bişey hissediyorum sanki lütfen yardımcı olun bana Prezervatif ten akma sızma olmusmudur suan hıc gebelik düşünemiyorum lütfen yardımcı olun gebelik riskim varmıdır?

Canim psikolojik olabilir aynı şeyler bende de oldu benim de adetten önce kahverengi akinti larim oldu adetim gecikti kasık da batmal ar oldu bel ağrım falan dedim herhalde hamileyim ama enfeksiyon varmış bence bir kaç gün daha bekle test yap bişiy çıkmaz ise doktor a git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…