- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 34
-
- Konu Sahibi Limon135416
hamile olabilirsn sankiNetten araştırdım yerleşme kanaması olabilir diyorlar yerleşme kanaması böyle mi olur eşimle korunuyor fakat korunmadigi zamanlar da içim e olmuyo nedeni nedir acaba ya randevu aldim 9 haziran a verdiler iyi bir doktor a çok korkuyorum
Ben hic yasamadim yerlesme kanamasini henüz hamile kalmadigim icin ama yazilan yorumlari takip ediyorum. Senin anlattigina benziyor. fakat adetine de 1 hafta varmis adete bi kac gun kala yerlesme kanamasi oluyo sanirim ama erken döllenmede erken olabilir herhalde. Adete 4 5 gun kala idrarda silik cizgi cikip ögrenenleri cok gördum canim. Allah gönluna göre versin insallah :)))Inşallah hamileyimdir adetim e 1 hafta var pazartesi günü gebelik testi almayi düşünüyorum sizce adetten önce çıkar mı testte bir yandan da çok korkuyorum yerleşme kanaması böyle mi olur
Ben hic yasamadim yerlesme kanamasini henüz hamile kalmadigim icin ama yazilan yorumlari takip ediyorum. Senin anlattigina benziyor. fakat adetine de 1 hafta varmis adete bi kac gun kala yerlesme kanamasi oluyo sanirim ama erken döllenmede erken olabilir herhalde. Adete 4 5 gun kala idrarda silik cizgi cikip ögrenenleri cok gördum canim. Allah gönluna göre versin insallah :)))
kzıma hamileyken akıntım inanılmaz fazlaydı hiç kuru dolaşamıyordum ve 3 haftalık hamileyken öğrenmiştim.Allah gönlünüze göre versin..Merhaba arkdaşlar benim prezervatifle ilişkm oldu ama hamile kalmaktan korkuyorum adetime 14 gun falan var ama karnıma kramplar giriyo kasıklarıma ve o kadar yogun beyaz akıntım varki su gibi oluyor külot gebelik riskim varmıdır...?
Sonucu bildir mutlaka merak ediyorum:)Amin teşekkür ederim bende bu sorun olunca çok araştırdım yerleşme kanaması diye düşünüyorum bende psikolojik midir bilmem bunu öğrendikten sona ara sıra Belim ağrıyor midem bulanıyor ama istifra etmiyorum bakalım pazartesi bi deneyeyim sonucu bildiririm:)
Adetine 14 gün varsa ve su gibi akinti oluyorsa yumurtluyor olabilirsin. Benim yumurtlama zamanimda oyle olduMerhaba arkdaşlar benim prezervatifle ilişkm oldu ama hamile kalmaktan korkuyorum adetime 14 gun falan var ama karnıma kramplar giriyo kasıklarıma ve o kadar yogun beyaz akıntım varki su gibi oluyor külot gebelik riskim varmıdır...?
Sonucu bildir mutlaka merak ediyorum:)
Sabret daha varmış :) cikar belki gecikinceTesti yaptım adetim e daha 5 gün var ama meraktan duramadım yaptım bişiy cikmadi bakalım adet olcakmiyim
Sabret daha varmış :) cikar belki gecikince
Benim de 7 gün kaldi ama cok umutlanmak istemiyrum hayal kirikligina ugramamak icininşallah bakalım
Ben bugun silik de olsa göremeyince üzüldüm bakalım inşallah hamileyizdirBenim de 7 gün kaldi ama cok umutlanmak istemiyrum hayal kirikligina ugramamak icin