- 6 Nisan 2015
- 105
- 46
-
- Konu Sahibi Limon135416
Inşallahh :))Ben bugun silik de olsa göremeyince üzüldüm bakalım inşallah hamileyizdir
Canim var mi bi gelişme merak ettim:)Inşallahh :))
Canim var mi bi gelişme merak ettim:)
Bende de yok 4 gun kaldi ama 3 gundur ara ara cok şiddetli olmayan batma var sol kasigimda. hayirlisi :) yarin sabah test yapcamcanım adet gunum normalde yarın suanlık bi gelişme yok sende varmı:)
Dun gece ruyamda da bi kızim olmustu. şu batmalar fln olunca kafama taktim herhalde bilinc altima yerlesmisAma bosa umutlaniyorum gibi geliyor puff :/
Rüyalarimiz hayirlara ciksin insallah. bu ay bebis olmasa da hakkimizda hayirlisi demek boyleymis dicem. cnku hep hayirli zamnda diye dua ediyorum.inanırmısın bende hergün rüymda mavi gözlü bebek görüyorum hatta esim bebek istemiyor o da ruyasında gormus tüy kaçıyormuş agzına onu alıyormusuz garibim bnden etkilendi galiba:)
Amin canım inşallah bakalım artık 1 hafta içinde belli olur:)Rüyalarimiz hayirlara ciksin insallah. bu ay bebis olmasa da hakkimizda hayirlisi demek boyleymis dicem. cnku hep hayirli zamnda diye dua ediyorum.
CANIM benim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım heyecanlandim şimdi kaç gün geçtikten sonra test yapmam lazimRüyalarimiz hayirlara ciksin insallah. bu ay bebis olmasa da hakkimizda hayirlisi demek boyleymis dicem. cnku hep hayirli zamnda diye dua ediyorum.
Bence Hemen yap canim testi benim adet gunun gelmedin yaptim ve hamileyim cok sukur :) insallah sende hamilesindirArkadaslar benim dun adet olmam lazim dj olmadım bugün de olmadım testi ne zaman yapman lazım kaç gün geçmesi lazim
Aaaa çok sevindim canimmm hemen doktordan randevu al bebis e bak tirBence Hemen yap canim testi benim adet gunun gelmedin yaptim ve hamileyim cok sukur :) insallah sende hamilesindir
Bende yarın alıp yapayım tekrardan bakalım ne cikicak inşallah bende hamileyimdir yaBence Hemen yap canim testi benim adet gunun gelmedin yaptim ve hamileyim cok sukur :) insallah sende hamilesindir
Insallah canim hamilesindir. ben de idrar testi yaptim silik cikti. Pek guvenmedim. Annem icin dr a gittigimde kanda baktirayim dedim cikti cok sukur. Yarn gidicem bi dr a ama daha cok erken olabilir. Yalniz bende yerlesme kanamasi fln olmadiBende yarın alıp yapayım tekrardan bakalım ne cikicak inşallah bende hamileyimdir ya
Bakalım canım benim ki yerleşme kanaması mi herseyin hayırlısı olsun inşallahInsallah canim hamilesindir. ben de idrar testi yaptim silik cikti. Pek guvenmedim. Annem icin dr a gittigimde kanda baktirayim dedim cikti cok sukur. Yarn gidicem bi dr a ama daha cok erken olabilir. Yalniz bende yerlesme kanamasi fln olmadi
Aminnnn insallahhhBakalım canım benim ki yerleşme kanaması mi herseyin hayırlısı olsun inşallah
Canim hamile değilimAminnnn insallahhh
Gecmis olsn canim. :/ Insallah bidahaki aya olur. Calismalara devam et :)Canim hamile değilimadet oldum sabah ve su an çok kötü ağrım var
Amin canım inşallah ama normalde çok olur az az okuyor anlamadım gitti ya 9 haziran da doktor a gidicem bakalım ne dicekGecmis olsn canim. :/ Insallah bidahaki aya olur. Calismalara devam et :)
Canim bi doktora git ihmal etme beki üzerine göruyorsndurAmin canım inşallah ama normalde çok olur az az okuyor anlamadım gitti ya 9 haziran da doktor a gidicem bakalım ne dicek