Vajinal iç dudak sarması

Dilan637

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1
0
34
Hayırlı günler vajına nın iç dudağı niçin büyük olup sarkar herhangi bir cinsel ilişkiye girmeden iç dudak büyük olup sarka bilir mi bu mümkün mü teşekkür ederim..

Benim de öyle ve normal mi anormal mi bilemiyorum. Hiç cinsel ilişkim bile olmadı. Artık normaldir diye düşünerek rahatlatıyorum kendimi

Arkadaslar benm kardesimde sarkma vardi. Sali gunu ameliyatini oldu. Yapisal bir bozuklukmus benim kardesimde daha 18 yasinda. Ama ilk ergenlige girdiğinden beri varmis. Artik son zamanlarda kilot giyerken bile cani yaniyordu

Arkadaslar benm kardesimde sarkma vardi. Sali gunu ameliyatini oldu. Yapisal bir bozuklukmus benim kardesimde daha 18 yasinda. Ama ilk ergenlige girdiğinden beri varmis. Artik son zamanlarda kilot giyerken bile cani yaniyordu
Ama estetiksel görüntü dışında sağlık olarak bir problem teşkil etmiyor degil mi bu sarkma

Rahim Sarkması Nasıl Tedavi Edilir?
Rahim Sarkması Nasıl Tedavi Edilir? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru Alper Kadınlar Kulübü TV için anlattı.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Normal tabiki o şekilde sorun etmeyip evlenen nice kadınlar var.. ama sen kendine estetiksel olarak sorun edersen labioplasti ameliyati düşünürsün benim senelerdir düşündüğüm gibi...

benimde vardi evenmeden once evlendim cocuklarim oldu dahada sarkma oldu... doktor uyusturup kesilebilecegini soyedi ama gel gorelim bi turlu gidemedim yaz mevsiminde yaptirma dedi havuza denize bi sure giremezsin dedi gecen yazdan beri askida bi turlu gidip yaptiramadim

merhaba bu estetiği ne kadara oldu sorabilirmiyim bendede aynı sıkıntı varda ?

merhaba bu estetiği ne kadara oldu sorabilirmiyim bendede aynı sıkıntı varda ?

Merhaba bu ameliyatın malzemeleri yurtdışından geliyormuş dolar yukseldigi için 7 bin tl dendi. Ama babamlar o hastanede rutin kontrollerini yaptirdigi için 5000e indirdiler. Mutlaka pazarlik yapin derim

Merhaba bu ameliyatın malzemeleri yurtdışından geliyormuş dolar yukseldigi için 7 bin tl dendi. Ama babamlar o hastanede rutin kontrollerini yaptirdigi için 5000e indirdiler. Mutlaka pazarlik yapin derim
hmm teşekkürler braz fazlaymış :) benim sıkıntım çok ya burun estetiğide istiyorum önceden kendimle ilgili sıkıntım yoktu ama evlendikten ve 2 çocuk yaptıktan sonra heryerime taktım burnum , karnım , göğüslerim :KK70: sarkmalar var heryerimde :) şuanlık fiyat araştırıyorum para briktiriyorum bakalım hayırlısı teşekkürler yazdığın için :)

X