Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşırı degil ama iç dudaklar biraz fazla uzun ve dışarda gibinasıl yani fazlamı sarkma var
Ama estetiksel görüntü dışında sağlık olarak bir problem teşkil etmiyor degil mi bu sarkmaArkadaslar benm kardesimde sarkma vardi. Sali gunu ameliyatini oldu. Yapisal bir bozuklukmus benim kardesimde daha 18 yasinda. Ama ilk ergenlige girdiğinden beri varmis. Artik son zamanlarda kilot giyerken bile cani yaniyordu
Ama estetiksel görüntü dışında sağlık olarak bir problem teşkil etmiyor degil mi bu sarkma
O zaman aşırı sarkıkmışCanim doktor annemlere evlenince iliskiye girmesine engel bu durum demis. Kardesiminki ileri boyuttaymis dedigim gibi camasir bile giyerken cok zorlaniomus.
O zaman aşırı sarkıkmış
Çok geçmiş olsun canımEvet canm dedigim gibi ergenlikte baslamis ilk basta tek taraflıymis sonra ikisi birden sarkmış. 2 gun oldu ameliyat olali. Doktor estetik ameliyatı yapmış. Aqa
Çok geçmiş olsun canım
Nerde kime oldu peki kardeşiniz ?Tesekkurler tatlim
sıkma canını fazlaBenim de öyle ve normal mi anormal mi bilemiyorum. Hiç cinsel ilişkim bile olmadı. Artık normaldir diye düşünerek rahatlatıyorum kendimi
merhaba bu estetiği ne kadara oldu sorabilirmiyim bendede aynı sıkıntı varda ?Arkadaslar benm kardesimde sarkma vardi. Sali gunu ameliyatini oldu. Yapisal bir bozuklukmus benim kardesimde daha 18 yasinda. Ama ilk ergenlige girdiğinden beri varmis. Artik son zamanlarda kilot giyerken bile cani yaniyordu
merhaba bu estetiği ne kadara oldu sorabilirmiyim bendede aynı sıkıntı varda ?
hmm teşekkürler braz fazlaymış :) benim sıkıntım çok ya burun estetiğide istiyorum önceden kendimle ilgili sıkıntım yoktu ama evlendikten ve 2 çocuk yaptıktan sonra heryerime taktım burnum , karnım , göğüslerim sarkmalar var heryerimde :) şuanlık fiyat araştırıyorum para briktiriyorum bakalım hayırlısı teşekkürler yazdığın için :)Merhaba bu ameliyatın malzemeleri yurtdışından geliyormuş dolar yukseldigi için 7 bin tl dendi. Ama babamlar o hastanede rutin kontrollerini yaptirdigi için 5000e indirdiler. Mutlaka pazarlik yapin derim