Vajinal iç dudak sarması

hmm teşekkürler braz fazlaymış :) benim sıkıntım çok ya burun estetiğide istiyorum önceden kendimle ilgili sıkıntım yoktu ama evlendikten ve 2 çocuk yaptıktan sonra heryerime taktım burnum , karnım , göğüslerim :KK70: sarkmalar var heryerimde :) şuanlık fiyat araştırıyorum para briktiriyorum bakalım hayırlısı teşekkürler yazdığın için :)

Bende burun estetigi olmustum canm:) ama hayatimda yaptigim en kotu seydi. Görüntü cok guzel oldu cok dogal kimse inanmıyor. Ama sanki burun benim degil:) hic his yok 2008 de oldum hala acima ve sizlama olur. Eski burnumu mumla ariyorum. Benimki biraz zorunlu estetik oldu kemik kaymasi vardı burnum cok dusuktu doktor mecbur estetik yapip kaldircaz braz dedi. Düşüklüğüde nefes alip vermemi etkiliyormus. Keske eski burnum kalsaydi diyorum. Birde 2 kere oldum ameliyatını. Ilki tutmadi. Hatta 3. Ameliyatta gerekcek dedilerde burnum artik elinizde kalacak dedi. :)

hmm teşekkürler braz fazlaymış :) benim sıkıntım çok ya burun estetiğide istiyorum önceden kendimle ilgili sıkıntım yoktu ama evlendikten ve 2 çocuk yaptıktan sonra heryerime taktım burnum , karnım , göğüslerim :KK70: sarkmalar var heryerimde :) şuanlık fiyat araştırıyorum para briktiriyorum bakalım hayırlısı teşekkürler yazdığın için :)

Canm bu arada vajina ameliyatini devlete sorabilirsin onlarda yapıyordur

teşekkürler devletede sorcam bu arada burnun için üzüldüm şuanlık araştırıyorum ve ben küçüklüğümden beri burnuma takığımdır kemerli bi burnum var ve çok sızlıyo yandan gerçekten çok eğri duruyo ve hiç profilden resim çekinmem ve kimseye yan dönmüyorum o kadar takığım sürekli aklımda makyaj yapmayı bile sevmiyorum kendimden o kadar soğuyorum yani birazda fazla duygusalım biri bana karadenizlimisin dediğinde içimden ağlamak geliyo zor tutuyorum kendimi :))

bu arada sen nerde estetik yaptırdın ben istanbulda bi hastane arıyorum muhtemelen devlet olcak çünkü özeller çok pahalı ve estetik olanlardan duyduğum kadarıyla devlettede iyi yapanlar varmış ve çok uygun fiyata şimdi eşimi yeni ikna ettim sıra iş hastane bulmaya kaldı .

teşekkürler devletede sorcam bu arada burnun için üzüldüm şuanlık araştırıyorum ve ben küçüklüğümden beri burnuma takığımdır kemerli bi burnum var ve çok sızlıyo yandan gerçekten çok eğri duruyo ve hiç profilden resim çekinmem ve kimseye yan dönmüyorum o kadar takığım sürekli aklımda makyaj yapmayı bile sevmiyorum kendimden o kadar soğuyorum yani birazda fazla duygusalım biri bana karadenizlimisin dediğinde içimden ağlamak geliyo zor tutuyorum kendimi :))

Benimde burnum fazla kemerliydi bide düşüktü. Herkes laz burnu diyordu:) ben devlette oldum cNm İstanbul Eğitim arastirma hastanesi samatya polikliniginde. Burun estetikleri pahalıya mal oluyor. 5 kuruş para odemedim ve hastane cok guzel cok temiz. Doktorlarida cok ilgili

Benimde burnum fazla kemerliydi bide düşüktü. Herkes laz burnu diyordu:) ben devlette oldum cNm İstanbul Eğitim arastirma hastanesi samatya polikliniginde. Burun estetikleri pahalıya mal oluyor. 5 kuruş para odemedim ve hastane cok guzel cok temiz. Doktorlarida cok ilgili
Siz ameliyat oldunuz mu? Bende devlette arıyorum Dr konusunda bilgini verirseniz sevinirim

Hayırlı günler vajına nın iç dudağı niçin büyük olup sarkar herhangi bir cinsel ilişkiye girmeden iç dudak büyük olup sarka bilir mi bu mümkün mü teşekkür ederim..

Bolgenin damar yapisindan tut derinin esnekligine kadar bir suru nedenden olabilir bence. Bununla ilgili iyi bir muayene ollmani tavsiye ederim.

Benim de öyle ve normal mi anormal mi bilemiyorum. Hiç cinsel ilişkim bile olmadı. Artık normaldir diye düşünerek rahatlatıyorum kendimi
Merhaba..normal değil canım. Büyük dudakların dışına taşıyorsa normal olmuyor..benimde öyleydi 2,5 ay önce ameliyat oldum

X