- 11 Aralık 2021
- 37
- 6
- 26
Merhaba kizlar,
benim uzun süredir kafama taktigim bu konuyu sizinle paylasmak istiyorum. Bekar oldugum icin ve maalesef cevremde beni bu konuda anlayabilecek biri olmadigi icin benimle ayni kaygilari yasayan veya bu konuyla ilgili bilgisi veya tecrübesi olan birilerin fikirlerini almak istiyorum.
Ic dudaklarim normale göre daha büyük ve sarkik olmasi beni estetik olarak cok rahatsiz ediyor. O kadar rahatsiz ediyor ki kendimi öz güvensiz hissediyorum. Evlenmeden önce labioplasti olup, bu sorunu cözmek istiyorum.
1) Ameliyattan sonra 2-3 gün dinlenmek gerektigi söyleniyor. Siz kac gün sonra isinize dönebildiniz?
2) Labioplasti + hudoplastinin iyilesme süresi daha mi uzun/zor?
3) Lazer ile mi olamak gerekiyor yoksa eksizyon ile mi?
4) Lokal anestezi olanlar daha fazla ödemden bahsetti, sizce bu dogru mu?
5) Genel anestezi hakkinda tecrübeleriniz neler?
5) Hekim arayisina girdim ve rastladigim isimler:
Simdiden herkese tesekkür ederim
benim uzun süredir kafama taktigim bu konuyu sizinle paylasmak istiyorum. Bekar oldugum icin ve maalesef cevremde beni bu konuda anlayabilecek biri olmadigi icin benimle ayni kaygilari yasayan veya bu konuyla ilgili bilgisi veya tecrübesi olan birilerin fikirlerini almak istiyorum.
Ic dudaklarim normale göre daha büyük ve sarkik olmasi beni estetik olarak cok rahatsiz ediyor. O kadar rahatsiz ediyor ki kendimi öz güvensiz hissediyorum. Evlenmeden önce labioplasti olup, bu sorunu cözmek istiyorum.
1) Ameliyattan sonra 2-3 gün dinlenmek gerektigi söyleniyor. Siz kac gün sonra isinize dönebildiniz?
2) Labioplasti + hudoplastinin iyilesme süresi daha mi uzun/zor?
3) Lazer ile mi olamak gerekiyor yoksa eksizyon ile mi?
4) Lokal anestezi olanlar daha fazla ödemden bahsetti, sizce bu dogru mu?
5) Genel anestezi hakkinda tecrübeleriniz neler?
5) Hekim arayisina girdim ve rastladigim isimler:
- Saynur Yilmaz
- Aylin Karanlık
- Pelin ilbeyi
- Yesim Yercok
- Süleyman Eserdag
- Yakup Avsar
Simdiden herkese tesekkür ederim