- 28 Nisan 2013
- 118
- 60
-
- Konu Sahibi Balkizin annesi
kaşıntı ve yanma hissi varsa taharetten sonra sirkeli su öneriyorum .ilk evlendiğimde çok problemdi ben de kk dan okudum uyguladım çok memnun kaldım.ve bi kaç saat içinde faydasını gördüm
soganın antibiyotik etkisini herkes biliyordur,maydonozunda faydalarını az çok bilen vardır ben ikisinide kaynatıp limon suyuyla karıştırıp içmek istiyorum teyzem agır gelir dedi sizce nasıl olur annem yapardı ama sadece maydonozu çok işe yarardı yeni evliyim ilişki srasında agrım oluyor akıntılarım ve kaşınmalarım var tavsiyeniz nedir fitil kullandım ama pek işe yaramadı sanırım adet dönemine denk gelince tedaviyi yarım yarım tamamladımidrarımı yaparken tam bitmesine yakın bi acı verio bi yakıo canımı alıo
Yapmayın allah aşkına, hadi yapmışsınız tavsiye etmeyin bari. Sirke gibi asidik bir sıvıyı vücudunuzun en hassas bölgesine temas ettirerek bölgenin florasını ve ph dengesini alt üst edersiniz. Doktorlar vajinal jellerin bile kullanılmasını önermezken sirke çok dahiyane bir çözüm.
Yapmayın allah aşkına, hadi yapmışsınız tavsiye etmeyin bari. Sirke gibi asidik bir sıvıyı vücudunuzun en hassas bölgesine temas ettirerek bölgenin florasını ve ph dengesini alt üst edersiniz. Doktorlar vajinal jellerin bile kullanılmasını önermezken sirke çok dahiyane bir çözüm.
Yok öyle deme sirkeli su gerçekten iyi öyle şaldır şuldur sirkeye bulamıyosun zaten dış kısmını azcık nemli halde siliyorsun mikrop kırma özelliği sayesinde iyi geliyor ..Bende kullandım bunu gerçekten iyi ...
Ben de öyle düşünmüştüm ama faydasını gördüm bilemedim şimdi 2 yıl önce kullanmıştım 2-3 defa ayrı dönemlerde çok iyi gelmişti. Söylediğiniz iyi oldu araştırmadan birşey kullanmam .Teşekkür ederim
haklısın valla içine kadar süren var ben o kadar gözü kara değilimİyi geldiğinden eminim, bakterileri öldürüyor çünkü. Ama yararlı olanları da öldürüyor ve ph dengesini bozuyor. Uzun vadede çok tehlikeli.
Haklısınız. Duyarlılığınız için Teşekkür ederimİyi geldiğinden eminim, bakterileri öldürüyor çünkü. Ama yararlı olanları da öldürüyor ve ph dengesini bozuyor. Uzun vadede çok tehlikeli.
haklısın valla içine kadar süren var ben o kadar gözü kara değilimBir kere denedim iyi geldi bir daha dener miyim dıştan evet
ya bu maydonoz ve soğan kürünü biri açıklasın ..Kaç soğan kaç lt su kaç dk kaynayacak ..Aynı zamanda neye iyi geliyor ..Aynı şeyler maydonoz içinde geçerli ..Kaç gün kullanılıyor ..