vajinal enfeksiyona maydonoz suyu ve sogan suyu karışımı deneyen varmı yardım lütfen

ya bu maydonoz ve soğan kürünü biri açıklasın ..Kaç soğan kaç lt su kaç dk kaynayacak ..Aynı zamanda neye iyi geliyor ..Aynı şeyler maydonoz içinde geçerli ..Kaç gün kullanılıyor ..
soğanı açıklayayım.. orta boy soğanı 4e 5e keserek 1 buçuk su bardağı su da 5 dakika kaynatıyorum süzüyorum ılık olarak içiyorum.. 15 günden fazla tüketilmemesi gerekiyor ve sabah akşam içilmesi gerekiyor ama ben zaman bulamadığımdan günde 1 kez 5 gün felan içiyorum.. adet düzensizliğine iyi geliyor

Maydonozu bilmiyorum ama 4.5 santimlik çikolata kistim soğan kürüyle yok oldu. Bir soğanı sadece dışındaki sert kabuğu soyup geri kalan kahverengi kabuklarını bırakarak dörde böleceksin. İki bardak suyun içşnde 5 dakika kaynatacaksın. (Kaynadıktan sonra 5 dk). İlk ay Regl bittikten bir hafta sonra başlayıp sabah akşam yemek öncesi 15 gün içeceksin. Kür bitince regl oluyorsun zaten. 2. Ay regl bitiminden 15 gün sonra başlayıp yine sabah akşam bir hafta içeceksin ve regl olacaksın. Bu gadaa..
teşekkür ederim :KK66: böyyykkkk ne lezzetlidir ama :)

İdrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz. Doktora gidin.
İlk evlendiğimde ben de olmuştum fark etmedim enfeksiyon böbreklerime kadar ilerlemiş 41 derece ateşle hastaneye kaldırıldım.
İhmal etmeyin.

Canım acı elma yağı var, aktardan al bir pamukla her gece tampon yap. Bütün intihabı söküyor. Ama önce doktor sonra alternatif tıp:KK51:

Bende de cok kasinti olurdu ve yumurtlama zayifligi pko vardi. Sogan kuru sayesinde hem adetim duzene girdi hem de akintilarim kasintilatim son buldu cok sukur. Ibrahim saracoglunjn sitesindeki kuru yapmistim ben 3-4 ay devam eden ilk 10 gun sonra 7 gun falan olan biseydi.
Annem maydonoz ve sogani karistirmadi ama donem donem her ikisini de icti. Onda rahim kanseri suphesi vardi hucreler bozuk cikiyordu ve doktoru bile inanamadi o kurlerden sonra butun tahlilleri temiz cikti. sogan ve maydonoz sayesinde rahmini aldirmajtan kurtuldu.
Canim sende hangisi ise yaradi bnimde akintim var maydonoz mu sogan mi

E
vücudum enfeksiyona çok yatkın benim. sık sık sistit oluyorum ne yazık ki. maydonoz suyu içiyorum. iğrenç ötesi bir tat. ilaçtan daha hızlı ve sağlıklı. hemen etkisini gösteriyor. raf raf bitkim vardır benim. birsürü derdin şifalı bitkisi nedir bilirim. çok tuhaf tatlı otlar içtim. ama maydonoz suyu kadar mide bulandırıcı bir şey yok...
Rahim iltihabinada iyi gelir mi

kaşıntı ph dengesi için yoğurdu deneyin iyi gelicek . internetten de bakabilirsin yararına . Sarımsak tükketmeyi unutmayın mikrop öldürücü olarak antibiyotik niyetine bol bol su için

Sorununuzu soğanla maydanozla geçiştirmeyin, doktora gitmeyi ne kadar ertelerseniz hastalık o kadar ilerler sonra daha çok acı çekersiniz. Hemde idrarda yanma var diyorsunuz bunun başka bi sebebi de olabilir mutlaka gidin hastaneye enfeksiyon varsa antibiyotik kullanmadan geçmesini beklemek hayalden de öte çünkü

E

Rahim iltihabinada iyi gelir mi
maydonoz suyuna ilaveten soğan kürü veya civanperçemi demleyip içmenizi tavsiye ederim. ağrılı adet dönemlerinde en az buscopan kadar majezik kadar etkilidir civan perçemi. çünkü sökülmemekten kaynaklanan ağrıyı ve iltihabı ortadan kaldırır

X