vajinal enfeksiyona maydonoz suyu ve sogan suyu karışımı deneyen varmı yardım lütfen

ya bu maydonoz ve soğan kürünü biri açıklasın ..Kaç soğan kaç lt su kaç dk kaynayacak ..Aynı zamanda neye iyi geliyor ..Aynı şeyler maydonoz içinde geçerli ..Kaç gün kullanılıyor ..
soğanı açıklayayım.. orta boy soğanı 4e 5e keserek 1 buçuk su bardağı su da 5 dakika kaynatıyorum süzüyorum ılık olarak içiyorum.. 15 günden fazla tüketilmemesi gerekiyor ve sabah akşam içilmesi gerekiyor ama ben zaman bulamadığımdan günde 1 kez 5 gün felan içiyorum.. adet düzensizliğine iyi geliyor

teşekkür ederim böyyykkkk ne lezzetlidir ama :)

İdrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz. Doktora gidin.
İlk evlendiğimde ben de olmuştum fark etmedim enfeksiyon böbreklerime kadar ilerlemiş 41 derece ateşle hastaneye kaldırıldım.
İhmal etmeyin.

Canım acı elma yağı var, aktardan al bir pamukla her gece tampon yap. Bütün intihabı söküyor. Ama önce doktor sonra alternatif tıp

Canim sende hangisi ise yaradi bnimde akintim var maydonoz mu sogan mi

E
Rahim iltihabinada iyi gelir mi

kaşıntı ph dengesi için yoğurdu deneyin iyi gelicek . internetten de bakabilirsin yararına . Sarımsak tükketmeyi unutmayın mikrop öldürücü olarak antibiyotik niyetine bol bol su için

Sorununuzu soğanla maydanozla geçiştirmeyin, doktora gitmeyi ne kadar ertelerseniz hastalık o kadar ilerler sonra daha çok acı çekersiniz. Hemde idrarda yanma var diyorsunuz bunun başka bi sebebi de olabilir mutlaka gidin hastaneye enfeksiyon varsa antibiyotik kullanmadan geçmesini beklemek hayalden de öte çünkü

E

Rahim iltihabinada iyi gelir mi
maydonoz suyuna ilaveten soğan kürü veya civanperçemi demleyip içmenizi tavsiye ederim. ağrılı adet dönemlerinde en az buscopan kadar majezik kadar etkilidir civan perçemi. çünkü sökülmemekten kaynaklanan ağrıyı ve iltihabı ortadan kaldırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…