Vajinal enfeksiyon:(((((

Arkadaşlar yaklaşık 6aydır vajinal enfeksiyon hastalığını çekiyorum doğumdan sonra başladı emziren anne olduğum için fitil ilacını kullanmadım ama antibiyotik kullandım bi faydası yok bitkisel bir çözümü yok mu yardım edin çok zor durum

6 aydır mı
hemen bi doktora gidin
çocuğunuzu annesiz bırakmayı göze alıyosunuz galiba
kansere kadar yolu var bunun
6 ay olmuş zaten süt konusunda sıkıntı olsa da bişi olmaz artık

Cok ihmal etmissin.Isin çözümü fitil.Ben o sekilde kurtuldum.Bikac kere tekrarladi ayni fitilden devam ettim.Bagisiklik düşünce tekrarliyor.Cok sık camasir değiştir gunde 5 6 kere değiştigimi bilirim.Bu surecte esin korunsun sen degil.Dus jeli kullanma sacini sampuanlarken one dogru yap ki vucuduna sampuan temas etmesin.Bunlarin da sebep olduğunu soylemisti doktorum.Dus jeli hic kullanmiyorum.Cok şükür tekrarlamadi bi daha.
Fitilin adı ne ?

Adini soylemem cok dogru olmaz doktora danismadan kullanmamalisin hic bir ilaci.
Bana yazdığı ilaçla aynı mı diye sordum alıp kullanmak için değil doktorum zaten yazdı aldım fakat fitili kullanmadım kaldı aynı mı diye merak ettim

canım ben de çok çekiyordum o rahatsızlığı ama sirke iyi geldi.
google dan arat. tam hatırlamıyorum ölçülerini ama yanlış hatırlamıyorsam sirkeyi sulandırıp sırınga gibi birşeyle vajinanın içine sıkıyorsun. rahatlatıyor hatta kesiyor. denemeni tavsiye ederim.

google dan arat. tam hatırlamıyorum ölçülerini ama yanlış hatırlamıyorsam sirkeyi sulandırıp sırınga gibi birşeyle vajinanın içine sıkıyorsun. rahatlatıyor hatta kesiyor. denemeni tavsiye ederim.

Yakmıyor mu

Mutlaka kadın doğuma girmelisiniz aynısı bende de vardı ve esli tedavi görmeniz lazım tek taraflı asla fayda etmiyor eşinizle sizin ilaç kullanmaniz lazim

Hsg film sonrası flucan 150 ml 2 tablet verdi Dr m 1 tanesini içtikten sonra ovülasyona denk geldi yumurtam catladi gebe olabilirim ihtimali ile 2. Yi içmek istemiyorum hiç bir sıkıntım da yok..
Benzer bişey yaşayan var mı ?

Back