Vajinal enfeksiyon:(((((

huysuzwomen

Hɑyɑttɑ insɑnı 3 şey yıkɑr.... Su, sɑbun, şɑmpuɑn.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
238
106
18
Arkadaşlar yaklaşık 6aydır vajinal enfeksiyon hastalığını çekiyorum doğumdan sonra başladı emziren anne olduğum için fitil ilacını kullanmadım ama antibiyotik kullandım bi faydası yok bitkisel bir çözümü yok mu yardım edin çok zor durum

Enfeksiyonun neye baglı oldugunu bilmedigimz için bitkiselde bişe söylenmez. Bence bir an önce doktora görünmelisin. İhmale gelmez bu hastalık. Allah korusun rahim kanseri diyede bir illet var. Geçmiş olsn

Emzirdigin icin mi doktor fitil vermedi?
Ilac kullanmadiginda ne olacagini soyledi mi sana?
Emzirsen de doktor ona gore ilac verir diye biliyorum ben.

Adını bilmiyorum ama ecZanelerde tek kullanımlık suyla karıştırılıp içilen toz bir ilaç var. Üzerinde hamilelikte kullanılabilir yazıyordu emzirirkende sorun olmaz sanırım. EcZaneye bir sorarsanız

Tamam emzirdiğimi biliyor ama kesin bir kanı yok elimizde süte geçer mi geçmez mi bilmiyorum sütten kes falan demişti başka doktora görünücem ama bitkisel bir çözüm bilen kurtulan varsa önermesini istedim çok sıkıldım 6aydır ilişkiye giremiyoruz canım yanıyor eşimde laf yapıyor psikolojikmen çöktüm

Tamam emzirdiğimi biliyor ama kesin bir kanı yok elimizde süte geçer mi geçmez mi bilmiyorum sütten kes falan demişti başka doktora görünücem ama bitkisel bir çözüm bilen kurtulan varsa önermesini istedim çok sıkıldım 6aydır ilişkiye giremiyoruz canım yanıyor eşimde laf yapıyor psikolojikmen çöktüm

İçten gelen bişey tam çözüm sağlamaz ama duşta elma sirkesini suyla seyreltip yıkayın genital bölgenizi.

Neyle korunuyorsunuz spiral varsa yapıyor çünkü sen başka bir d.r daha gorun

Artık 6 aylık olmuş bir iki gün ek gıda ve formulle idare edemez mi ya da şimdi sağın bol bol bir haftaya da tedaviye başlarsınız.

Tam emin olmamakla birlikte maydonozlu kaynamış suyun buharının iyi geldiğini duymuştum.

Suyu bir kaba koyup buharı vajinaya gelecek ama yakmayacak şekilde 5-10 dk beklemek gerektiğini söylemişti duyduğum kişi

Arkadaşlar yaklaşık 6aydır vajinal enfeksiyon hastalığını çekiyorum doğumdan sonra başladı emziren anne olduğum için fitil ilacını kullanmadım ama antibiyotik kullandım bi faydası yok bitkisel bir çözümü yok mu yardım edin çok zor durum

Spiraliniz var mı?

Spiral yok . Soğan kürü denedim fakat mideme zarar verdi randevu aldım başka doktora . Kurtulmak istiyorum bir an önce

Fitili keyfi kullanmamazlık yapmadım sütten kesmem gerekiyodu kıyamadım

doktora gittin mi?

doktora gittin mi?
Evet gittim antibiyotik kullandım ama fitil kullanmadım sütten kesemedim kızım küçüktü. Geçmiyor bir türlü tekrar randevu aldım görüneceğim ama bitkisel yolla kurtulan çok olmuş tavsiye almak istedim işe yarar diye

Cok ihmal etmissin.Isin çözümü fitil.Ben o sekilde kurtuldum.Bikac kere tekrarladi ayni fitilden devam ettim.Bagisiklik düşünce tekrarliyor.Cok sık camasir değiştir gunde 5 6 kere değiştigimi bilirim.Bu surecte esin korunsun sen degil.Dus jeli kullanma sacini sampuanlarken one dogru yap ki vucuduna sampuan temas etmesin.Bunlarin da sebep olduğunu soylemisti doktorum.Dus jeli hic kullanmiyorum.Cok şükür tekrarlamadi bi daha.

Back