• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal enfeksiyon

Burcinnn84

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
75
7
18
Kizlar bana yardimci olursaniz cok sevirim. Birtärlü bu vajinal enfeksiyondan kurtulamiyorum. Antibiyotik aliyorum krem seklinde vajinaya enjekte ediliyor enfeksiyon bitiyir ve kisa süre sonra gene basliyor. Subattan beri ugrasiyorum gitmedi. Cocuk istiyoruz ama doktorum enfeksiyonun hamile kalmaya engel oldugunu söyledi:(. Yani bu tedavi olmadan hanile kalmam imkansiz. Nasil kurtulucam ben bu illetten lütfen yardimci olun.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kizlar bana yardimci olursaniz cok sevirim. Birtärlü bu vajinal enfeksiyondan kurtulamiyorum. Antibiyotik aliyorum krem seklinde vajinaya enjekte ediliyor enfeksiyon bitiyir ve kisa süre sonra gene basliyor. Subattan beri ugrasiyorum gitmedi. Cocuk istiyoruz ama doktorum enfeksiyonun hamile kalmaya engel oldugunu söyledi:(. Yani bu tedavi olmadan hanile kalmam imkansiz. Nasil kurtulucam ben bu illetten lütfen yardimci olun.

cnm ben iç çamaşırlarımı ütüleyerek kurtulmuştum :)

Canim doktorum bana fitil verdi bide hap tedavisine baslariz dedi. Ama fitil biraz azaltti simdi sirke ile temizleme ve karbonatlu suya oturma tedavisini uyguluyorum ciddi azalma saglandi. Benim enfeksyon mantar cesidi idi. Senin farklimi bilemiyorum. Ama antibiyotik kullanmadan enfeksyon arinmaz diyo bazilari. Bazilarida vajinal hastaliklarin hapla daha azdigini soyluyo. Bende bebek istiyorum 1 aydir basladik insallah hepimiz tez vakitte sagliklakavusuruz meleklerimize. Rabbimin izniyle. Sifa olsun canim benim

Tamam onuda yapim:) zaten 100% pamuklu ic camasiri giymeye basladim. Ama sanki hic gecmiycekmis gibi geliyo:( bide cocuk isteyince daha bi zor oluyor. Esimede antibiyotik verdi acaba ondanmi geciyor bana diye. İc camasiri ütüleme disinda baska birsey yaptinmi canim?

Birde 2cm boyunda kist cikti acaba odami hamile kalmayi engelliyor?
Bana doktorum sirkeden falan bahsetmedi, bu antibiyotik krem fayda etmeyince simdide hap verdi bana ve esime bakim hap ise yariycakmi. Benimki mantar degilmis vajinal enfeksiyonmus, hamile kalmak buyuzden zormus cünkü iki kat korunuyor gibi oluyormussun.

Tavsiye edebileceginiz bir kadin doktoru varmi istanbulda? Baska bir doktorada gitmek istiyorum.

Kizlar bana yardimci olursaniz cok sevirim. Birtärlü bu vajinal enfeksiyondan kurtulamiyorum. Antibiyotik aliyorum krem seklinde vajinaya enjekte ediliyor enfeksiyon bitiyir ve kisa süre sonra gene basliyor. Subattan beri ugrasiyorum gitmedi. Cocuk istiyoruz ama doktorum enfeksiyonun hamile kalmaya engel oldugunu söyledi:KK43:. Yani bu tedavi olmadan hanile kalmam imkansiz. Nasil kurtulucam ben bu illetten lütfen yardimci olun.

Çok geçmiş olsun. Ben de aynı şekilde yıllardır başarısız tedavilerle bir türlü atlatamadim enfeksiyonu. Ilk defa bu yil iyi bir doktor farklı bir ilac verdi ve geçti diye sevinirken bir süre sonra tekrarladı. Çok dikkat etmeme rağmen niye böyle oluyo diye kafayı yerken farkettim ki tuvaletten su sıçrıyor genital bölgeye ve bu şekilde tekrarlıyor enfeksiyon. Biz çok küçük damlalar sıçradığı için fark etmiyoruZ ama o sicramalar enfeksiyon yapiyor. Tavsiyem kendi eviniz yakinlarinizin tuvaletleri dahi olsa çok dikkatli olmanız. Tabi iç çamaşırı hijyenini de saglamaniz lazim ki tekrar etmesin. Pamuk beyaz camasir kullanın ve yüksek isida yikayip utuleyin, iyi havalandirin. Ben napsam tuvaletten (alaturka tuvalet de dahil) su sicrama işine çözüm bulamadim insaallah siz bulursunuz.

Back