• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal enfeksiyondan dolayi hamile kalamamak

bende akıntı da vardı koku da vardı ,üstelik hiç uğraşmadık ama bebeğim oldu.tam tersi olmasın daha erken diye o kadar dikkat ettik ama ona rağmen oldu.olabiliyor yani içinizi rahat tutun. ama şunu söyleyim tedavinizi olun bi de iyi doktorlara gidin ben çok uğraştım koku ve akıntım geçsin diye ilaç yazıp yazıp yolladılar hiç geçmedi şimdi haileym hala akıntı koku var artık eşmden utanıyorm ilişki filan hiç istemiyorm.meğer bende yara varmış bilmiyordum,doktorlar anlamamışta güya çokta iyi doktorlardı.şimdi gittiğim doktor faketti doğmdan sonra yakacak inşallah geçer bu skıntılar çok zor. evet bu şekilde hamile kalınıyor ama ne olur tedavinizi olun yoksa iyi hissetmiyorsunz hamilelikte.

Kizlar yardimci olun lütfen
8 aydir hamile kalmaya calisiyorum olmuyor maalesef. Vajinal enfeksiyon varmis bende hic fark etmedim koku yok sadece sari bir akinti ve ben bunu normal saniyodum. Bu gecmeden hamile kalamazmisim. Aranizda enfeksiyonu olupta hamile kalan varmi?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canim senin ki vajinal mantarmiydi yoksa baska bisey mi benim suan kürtajdan sonra mantar oldu ama Doktor mantar hamile kalmama engel olmazmis

kızlar ilişki sırasında agrı acı oluyo ve bıraz kan gelıyo sızce iltihapmıdır

bende akıntı da vardı koku da vardı ,üstelik hiç uğraşmadık ama bebeğim oldu.tam tersi olmasın daha erken diye o kadar dikkat ettik ama ona rağmen oldu.olabiliyor yani içinizi rahat tutun. ama şunu söyleyim tedavinizi olun bi de iyi doktorlara gidin ben çok uğraştım koku ve akıntım geçsin diye ilaç yazıp yazıp yolladılar hiç geçmedi şimdi haileym hala akıntı koku var artık eşmden utanıyorm ilişki filan hiç istemiyorm.meğer bende yara varmış bilmiyordum,doktorlar anlamamışta güya çokta iyi doktorlardı.şimdi gittiğim doktor faketti doğmdan sonra yakacak inşallah geçer bu skıntılar çok zor. evet bu şekilde hamile kalınıyor ama ne olur tedavinizi olun yoksa iyi hissetmiyorsunz hamilelikte.
Cnm bende iyi bir doktora gittim megersem bendede yara varmus hatta ergeblik döneminden beri:(( okadar doktora gittin hic biri görmedi kac yildir. Benimkid hatta bayagi büyükmüs. Yakti yarami 3 kat birdaha tekraralamasin diye. Ergenlikten beri yogun akintim var megersem yara yüzündenmis. Bundan kurtuldum cok sükür simdide cikolata kisti trdavisi oluyorum. Bunuda atlatirim insallah.

Kızlar merhaba;

Bu enfeksiyon u nasıl teşhis ettiler? Bende de hafif sarı akıntı oluyorda... :KK57: Doktor herhang birşey söylemedi

merhaba arkadaşlar,
2 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz kısmetse.geçen haftalarda doktora gittim gebelik öncesi kontrol amaçlı yara çıktı smer testi yapıldı enfeksiyondan kaynaklıymış. vajinal tablet verdi şimdi onu kullanıyorum EXAGYN adı sabahları ve gün içinde tablet parça parça geri çıkıyor. bu ilacı yada buna benzer vajinal tablet kullanan var mı aranızda? kullanım talimatında böyle bir şey yazmıyor bende endişelendim.

ben enfeksiyon olmuştum idrarımda aşırı yanma ve kaşıntı vardı 2 antibiyotşkle geçmişti fakat hiçbir zaman tamamen geçmiyormuş zaman zaman tekrar edebilem bir şeymiş dikkat etmessek eğer

tam aradığım baslık buydu. ben mart ayında dıs gebelik yasadım ama ondan once de 9ay boyunca hamile kalamadım. neyse doktorum dıs gebeliğin sebebinin iltihap olduğunu söyledi iltihaptan dolayı döllenmiş olan yumurta rahme gelemeden kanalda kalmış[ bu arada daha sonra gittiğim bi doktor hsg çekilmeden iltihaptan mı olacağının net bilinmeyeceğini söyledi ama ben ilk doktoruma güveniyorum ve iltihaptan olacağını dusunuorum] bu olaydan sonra iki kere antibiyotik tedavisi uyguladık ilaçların içinde fitil de vardı ama yine tekrarladı şimdi adetim bitince yine ilaç kullanıcam çünkü artık bebek istiyoruz. bunu yanında civanperçemi cayı içiyorum bi de soğan kurunu yapabilirim. bi de soyle bi durum var işimi garantiye alıp rahim filmi mi çektirsem diyorum cunku film çekilirken verilen sıvı kanalları temızliyormus ve kanallar açılıyormuş bi kaç gundur bunları düşünmekten kafam ağrıdı resmen ne yapacağımı hiç bilmiyorum

Merhabalar . bende 2yillik evliyim. Yaklasik 7 aydirda korunmuyoruz ve bebek dusunuyoruz.2ay once doktora basladik bizde.asiri akintimin ve mantarin oldugunu soyleyerek fitil ve ilac verdi . suan onlari kullaniyorum insallh kurtulurum bu illetden bende. :mad: doktorun yaptigi tahlil sonuclarini ibceliyorum anladigim kadariyla.kafama takilan bisey var e-2 estradiol 196 gozukuyo bu normalmidir. Fikri olan varmi acaba :KK51:

Merhabalar . bende 2yillik evliyim. Yaklasik 7 aydirda korunmuyoruz ve bebek dusunuyoruz.2ay once doktora basladik bizde.asiri akintimin ve mantarin oldugunu soyleyerek fitil ve ilac verdi . suan onlari kullaniyorum insallh kurtulurum bu illetden bende. :mad: doktorun yaptigi tahlil sonuclarini ibceliyorum anladigim kadariyla.kafama takilan bisey var e-2 estradiol 196 gozukuyo bu normalmidir. Fikri olan varmi acaba :KK51:
adetin kaçıncı günü yapıldı

Normalde adetimin 2.gunu yapilacakti,doktor yillik izine ciktigi icin adetin bitiminde yapildi yani eylulun 10 unda. Adet baslangici ise eylul 4 du.
adetin 2. 3. günü yapılmış olsaydı yüksek diyecektim ama sonrasında yapılması kesin sonuç vermez.
genelde kist falan olunca e2 adet döneminde fazla çıkıyor.en fazla 50 ama her yerin referans aralığı farklı

adetin kaçıncı günü yapıldı
Normalde adetimin 2.gunu yapilacakti,doktor yillik izine ciktigi icin adetin bitiminde yapildi yani eylulun 10 unda.
adetin 2. 3. günü yapılmış olsaydı yüksek diyecektim ama sonrasında yapılması kesin sonuç vermez.
genelde kist falan olunca e2 adet döneminde fazla çıkıyor.en fazla 50 ama her yerin referans aralığı farklı
Tesekkur ederim. Bu hafta icinde doktora gidecegiz bakalim . hayirlisi olsun artik. İnsallh bu ay sonuc guzel olur .

Bende çocuk düşündüğüm ilk ay benzer şikayetler yaşadım.İlaç da kullanamadım belki hamile kalmışımdır diye.Doktora gittim sarı akıntı nedeniyle smear testi yaptı kontrol amaçlı.Sık tekrarlayan mantarım vardı çünkü.İnflamasyon ile ilişkili reaktif hücresel değişiklikler çıktı sonucunda.Doktor tahmin ettiğim gibi enfeksiyona bağlı mantar dedi.Eşime de bana da tek kullanımlık antibiyotik verdi.Bi de bana 7 gün kullanmak üzere fitil verdi.İlacı alır almaz şikayetim geçti ama yine de fitili de kullanıyorum.Çok dikkat etmek gerekiyor bayan olmak zor gerçekten.
Bende smear testi yaptırmıştım ama doktora gösteremedim. Hemşire bir arkadaşıma gösterdim sadece enfeksiyon var dedi. Beş altı aydır bende de sarı akıntı devam ediyor. Acaba benim eşimden mi oluyor bende de. Offf off

Bana sorarsanız bi doktora danışın. Doktor değilim yanlış bir şey söylemek istemem ama eşin de etkisi olabiliyor.Onlarda belirti vermiyor ama ah işte bizlerde öyle değil hemen akıntı...

Bana sorarsanız bi doktora danışın. Doktor değilim yanlış bir şey söylemek istemem ama eşin de etkisi olabiliyor.Onlarda belirti vermiyor ama ah işte bizlerde öyle değil hemen akıntı...
Teşekkür ederim. Bir ara rahim kalınlaşması çıktı hemen ardından kist.. Heray doktordyım. Artık eşimde bunaldı doktora gitmemden. Bir fırsatını bulup gideceğim tekrar.

Kadın olmak zor Allah şifa versin olur öyle çok kafaya takmayın . Stresli bir hayatınız varsa bağışıklığınız düşükse o da etki edebilir mantara . Geçmiş olsun tekrar.

2 yıllık evliyim bende hamile kalamiyorum doktora gittik rahim daralması olduğunu ve iltihap olduğunu söyledi ama hangi neden den bilmiyorum şuanda fitil ve hap verdi onları kullanıyorum inşallah bu sefer olur

Back
X