Gerçekten cevap yazdığın için çok teşekkür ederim bende ilk başta candida ve gandrella pozitif çıktı 1ay sonrasında candida pozitif çıktı sadece ama farklı yerlerde yaptırdım yani testleri artık gandrella gitti mi naptı bilmiyorum ornisidle dünür kullanmıştım ama bu vajinamdaki mantar asla ve asla geçmiyo en garibi de akıntım hiç yok denecek kadar kaşıntım yok arada bir yanmam oluyor fakat benim psikolojimi bozan en büyük etken ben orama baktığımda mantarı görüyorum vajina girişini kapatmışlar bildiğiniz şiş şiş içinde beyazlık dolu yağ bezesi gibi oluşumlar var daha berkarım gerçekten o kadar psikolojim bozuk o kadar bozuk ki anlatamam candida diyeti de uyguluyorum flucan da alıyorum yok o şişkinlikler oraya yuva yapmış daha beni terketmeyecekler gibi duruyor çamaşırlarımı ütüleyip giyerim hep neler neler görseniz hayata küstüm 5 kilo verdim insanlar belki okuyunca gülerler ne abartmış diye ama gerçekten zaten hiç bir doktor iç tarafta ne oluyor ne bitiyor bakmıyor bile korkuyorum bu mantar niye bu kadar içeride kim bilir nasıl rahim ağzına gider mi hastalık olur mu evlenince nolucak çok kötü bişey kısacası Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah sizin de bir an önce negatife döner genelde okuyup geçiyolar konumu mesaj yazdığın için çok teşekkür ederim